Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość mamaaaa28888

czy gotujecie same maluszkom z nieekologicznych warzyw???

Polecane posty

Gość mamaaaa28888

zaczynam rozszerzac diete ale wolałabym sama gotowac tylko nie ma w poblizu ekologiczn. sklepu czy jak kupię z warzywniaka jarzynki to zaszkodzę dziecku???

ja odkad gotuje mojej corce kupuje warzywa na rynku,starannie wybieram sprzedawcow i stoiska,zazwyczaj patrze im na rece ;) jak pani sprzedawyczni ma zadbane tipsiory i jest poobwieszana blyskotkami,to warzywa raczje nie sa ze wsi....za to pan z brudem za paznokciami i farmerskiej koszuli juz jest dla mnie wiarygodny :D moze glupie,ale tak juz mam. czasem zdarzylo mi sie tez gotowac na marketowych warzywach

Gość mamaaaa28888
moja teściowa twierdzi że od poczatku dziecko na prochach chce wychowywać, trochę wziełam to do siebie ze te warzywa to faktycznie sypią byle czym

Gość mamaaaa28888
a dajecie od 5 mies. surowe jabuszko? czy z poczatku je lepiej gotować?

Nie mam dostępu do warzyw ze wsi- ale też nie szukam na siłę, więc gotuję na zwykłych. Prędzej czy później synek będzie to jadł, ale kiedyś jak będę miała domek na wsi to sobie posadzę własne warzywa i będę hodowała kury czy króliki. A nic pewnego nie jest nawet jak się na straganie kupuje, może tylko jagody z lasu.

Gość pajjeczyycaaa
Ja w sezonie mam warzywa z dzialki-ekologiczne, ale poza sezonem kupuje na bazarku, w marketach tez.

Ja nie mam stałego dostępu do ekologicznych, więc gotowałam i gotuję na zwykłych bazarowych. Teraz wszędzie jest chemia, nie uchronię przed nią dziecka.