Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość KobietaS

Mam problem- wierzyc mu ?

Polecane posty

Gość KobietaS

Dziewczyny, doradźcie .. Jestem z chłopakiem ponad 3 lata. Od 2 lat PRAWIE codziennie słyszę " zrobiłabyś mi loda", " dzisiaj mi się chcę ", " co to dziewczyna, ktora nie zaspokaja swojego chlopaka". Kiedyś wyleciał do mnie z tekstem, jakies pol roku temu. " Wszyscy wokól mają lepiej niż ja", do teraz mnie to boli. Popłakałam się parę razy, bo czuję się wykorzystywana. Czasami nie chcę sie spotykać, bo wiem co zaraz usłyszę. Kiedy płakałam, sam płakał i obiecywał na kolanach, ze się zmieni, ze przeprasza. Nie patrzac na to jest najcudowniejszym facetem na Ziemi, boję się, ze nigdy juz bym takiego nie znalazła. Jednak to mnie ciągle dręczy on nie potrafi tego zmienić, ja mam do tego uraz, nie lubię uprawiać seksu, niczego nie lubię juz ze spraw erotycznych. Mam teraz zrytą psychikę, wiem ze juz nigdy tego nie polubię. Znów mam się popłakać i dac mu kolejną szansę? Ostatnio nie płakałam, tylko z nim rozmawiałam ze mam tego dosc, ale to tez nie pomogło.. Wiem, ze to jest takie swiadome cierpienie ..

Gość KobietaS
up

do tego "jest najcudowniejszym facetem na Ziemi"... kobieto on ci oczy mydli

Gość dziewczyna piwosza
zero szacunku i ty go jeszcze wychwalasz?? jak by mi tak facet powiedzial to by dostał w ryja