Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Klapaucius

paznokieć

Polecane posty

Gość Klapaucius

Byłem dziś nad wodą, nadepnąłem na coś złego i odleciało mi 3/4 paznokcia z małego palca u nogi, boli jak cholera. Szwagier zrobił mi opatrunek. Mieliście jakieś podobne przygody? Po jakim czasie paznokieć mi odrośnie i już nie będzie tak bolał ten palec? Drugą sprawą jest to że strasznie się spaliłem na czerwono i mnie szczypie wszystko a nogi najbardziej. Znacie jakieś fajne metody żeby mniej szczypało jakieś okłady czy coś?

Gość camayy
Na oparzenia słoneczne chłodzącą działa parafina,ale jeszcze lepsza jest maść argosulfan.Na bolący paznokieć powinna pomóc lignokaina,warto mieć w lodówce,działa łagodnie przeciwbólowo

Gość a czy ty wierzysz ze leki
co bym tym złym na co nadepnąłęś?

Gość a czy ty wierzysz ze leki
paafina???????????????????? oszaleliście :O przeciez to sobie mozna gorsze oparzenie zrobic!!!!!!!!!

Gość Klapaucius
Nie mam pojęcia co było tym złym, debile wrzucają jakieś rzeczy do wody, mogła to być jakaś puszka, albo kamień. To muszę ponurkować w lodówce teraz za śmietaną, ale gorące mam te nogi robie se okłady z zimnych ręczników i one po chwili są też gorące. Jak komuś zimno to mogę go ogrzać, działam dziś jak kaloryfer :D