Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość samicaalfaaa

Bóle i krwawienie implatacyjne, jak to wyglądało u Was ?

Polecane posty

Gość samicaalfaaa

Witam :) Otóż mam taki problem: do stosunku doszło w 14 dniu cyklu,był to prawdopodobnie dzień płodny, dzisiaj czyli równo w tydzień później dostałam okres ( o tydzień za wcześnie ), zazwyczaj miałam regularne okresy jak w zegarku co 28 dni, a tu nagle krwawienie w 21 dniu cyklu ?? Nie jest to obfite krwawienie, raczej czerwone ślady na papierze gdy robię siku. Dodatkowo boli mnie w podbrzuszu, jak przy normalnym okresie. A 2 dni wcześniej miałam dziwne brązowe plamienia. Nie wiem co jest grane, zaczęłąm przeglądać internet i dowiedziałam sie ze isntnieje coś takiego jak krwawienie implatacyjne. Czy mogłyby się wypowiedzieć doświadczone osoby, które miały podobne objawy przy ciąży ?

U mnie wygladalo to tak, ze mialam strasne klucia jajnikow, takie uczucie jak na okres, ale ten nie przychodzil. Pamietam, ze w ten wieczor czulam sie wyjatkowo zle: bole i swedzenie piersi, bole jajnikow, goraczka. polozylam sie spac z podpaska bedac pewna, ze to ciota nadchodzi. w nocy nie dostalam okresu tylko jakas brazowa plamka oraz zaczelam miec taki dziwny sluz co to smierdzial. jakies chyba 3 tyg potem dowiedzialam sie, ze mam brzuchu malego lokatora:))