Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość cytrynka30

Czemu facet tak mnie traktuje?

Polecane posty

Gość cytrynka30
to na pewno nie mój temat

Gość mialam takie plany
moj byly facet zachowywal sie podobie- wiecznie na cos jakies pozyczki bral, nie uzgadniajac nic ze mna :O Wciaz brakowalo mu pieniedzy, wciaz mnie oklamywal, chociaz nie mial powodow. W koncu pogonilam dziada, gdy dowiedzialam sie na co trwoni nasze pieniadze- gry na ps, rozne gadzety elektroniczne, ktore niby zawsze pozyczal od kolegow na jakis czas- np. wlasnie ps3, jakies odtwarzacze mp3, czy 4 i inne pierdolki :O do tego okazalo sie, ze ma rowniez zamilowanie do... amfetaminy :O chuj glupi, skurwieniec niedorozwiniety! jak sobie to przypomne, to sie tylko wsciekam! lata zmarnowane! a teraz jakby nigdy nic wydzwania do mnie i udaje przyjaciela, chociaz dobrze wie, ze jestem w nowym zwiazku i nie mam ochoty na znajomosc z nim :O

Dlaczego tak Ciebie traktuje? No wiesz ma Amerykę z Tobą!!! Kobietka do prania, sprzątania, mycia garów a wieczorkiem jeszcze na uciechy cielesne. No Ameryka!!! Jak mu kasy brak to i za bankomat robisz. Zatem dlaczego? Bo sobie pozwoliłaś na traktowanie jak śmiecia łudząc się że ten "królewicz" z bajki się zmieni. Może czas stanąć przed lustrem, spojrzeć w odbicie i zadać sobie jedno pytanie: Jak długo będę taką idiotką? Zacznij dbać o swoja godność, olej jego prania, mycia po nim garów czy wskakiwania mu do "wyrka bo Pan tak chce. Dopóki nie zaczniesz walczyć o swoją godność nie licz że on będzie inny. A jak mu nie będzie taki układ pasował to? No wiesz na beatyfikację raczej liczyć nie możesz jako męczennica, a na poniewieranie jako człowieka w przyszłości to raczej na bank. Olej ten związek i tyle. Bo co że zarabia dwa razy tyle co Ty, to co pytam? Moja rada? Zamieść na internecie ogłoszenie że facet zarabiający 5-10 razy tyle co ja to może mnie i bejsbolem po głowie tłuc, no jaki problem? Chociaż po jakimś czasie nauczysz się robić uniki. Szkoda nerwów cytrynka, szkoda lat i życia. I kto tak napisał? A facet kurza twarz tak napisał, olej "parcha" i tyle!!!

Gość szczotkowalnia
Że też mi parę lat temu tak nie dopierdolił :) Bo byłam tak samo głupia jak Autorka! Pognaj go jak najszybciej bo marnujesz młodość, zdrowie, kasę i czas na gnojka, który już Cię NIE KOCHA :(

Czy to pod moim adresem to dop...lił szczotkowalnia? Jak tak Kontent Ci ja jestem i rad z tego powodu. Pozdrawiam cieplutko i głowa do góry.

Gość szczotkowalnia
malakezja-> tak, pod Twoim :D Kopnęłam w doopsko takiego dziada (trochę późno ale ...) i dopiero wiem, że żyję choć na początku była rozpacz. Zmarnowałam 10 lat życia na "królewicza", obiecałam sobie że to się więcej nie powtórzy i mam zamiar słowa dotrzymać :D Pozdrawiam.

No to wiesz? Cieszy mnie to jak gałganek kotka, a co? Masz u mnie za to ze okazałaś się kobietką z "jajami" no co masz? No co możesz dostać od takiego faceta jak ja? A "kurde a pozwoliłbym Ci nawet skubnąć co nie co z golonki i to chudego. A i słowa bym nie powiedział jakbyś trąciła i musztardy czy chrzanu a co!!! No takie poświecenie ale niech tam. Tak że cytrynka głowa do góry klata do przodu i stojąc przed lustrem powiedz do tej w odbiciu: Przecież jestem niezła laska i co? Stresa przez łobuza warto chwytać? No co Ty??? A zaśpiewać sobie Być kobietą i ... no co i? Kopernik też był kobieta w filmie tak mówili no!!!!

Cytrynka skoro on mówi ze Ty jesteś "zimna" w łóżku to? No wiesz? Zamów gdzieś w pracowni reklamy taki szablon z napisem samoobsługa. Walnij mu ten napis nad wyrkiem i tyle. Może mu się wtedy gorąco zrobi albo co? A i życz mu takiego orgazmu aby miał białe oczy i suchy język!!!Tylko broń Cię Boże szklankę wody mu po czymś takim podać, broń Cię Boże!!! Jak dlaczego? W oziębłość wpaść chłop może już po pierwszym łyku.