Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość krawulskaantonina

jak zdobyć zainteresowanie narzeczonego

Polecane posty

Gość krawulskaantonina

Witam, czy jest sposób by mój narzeczony bardziej o mnie zabiegał? Chodzi o to, że on czasem ma takie zagrywki,że do jakiejś poznanej laski przy mnie zapyta czy ma chłopaka. wiem,że to takie zaczepialskie i żart ale mnie to męczy bo często takie zagrywki robi, albo,że czas na zmianę dziewczyny itp. Myślałam o tym,żeby mu coś podobnego wywinąć, że np z jakimś kolegą na biegi itp ale on by zaraz wojnę zrobił ;/ Nie wiem jak do niego podejść,żeby nie gadał takich rzeczy bo kiedyś to może zabawne było ale teraz mnie to męczy a jak powiem wprost to i tak nic nie da.

Gość krawulskaantonina
tak, nawet w taki sposób, że w 4 oczy na spokojnie mówiłam i on mówił,że dobrze albo jak to w jego zwyczaju,że wtedy w ogóle nie będzie się odzywał [ze skrajności w skrajność] więc niestety to nie pomaga :(

Gość u la la la ......
znudzilas mu sie a po co ma o ciebie zabiegac jak dajesz dupy na kazde zawolanie?

Gość dasfgagag
moj facet jest taki sam ;d zaczepia przy mnie laski jakimis glupimi tekstami, ogolnie ma z tego ubaw, ale ja nie ;/

ja nie wiem czy na takie głupie zachowanie działać też takim głupim zachowaniem?? nie bardzo;-/ nie rób mu awantury spokojnie tylko powiedz ze jest cie przykro gdy tak mowi, ze zle sie z tym czujesz, ze ma postawic sie w twojej sytuacji.... pewnie jemu nie bylo by tez milo na twoim miejscu

Gość krawulskaantonina
no właśnie u niego to jest,że on by zaraz wojnę zrobił, jakbym coś takiego powiedziała, a ja tak najechać na niego nie lubię bo może to mnie nie tyle co wkurza a bardziej męczy. Może jak mu powiem,że jest mi przykro i jak on by się na moim miejscu poczuł to może zadziała rzeczywiście