Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Mgła nad doIiną...

Szczerze, na kogo zagłosujecie w najlbiższych wyborach parlamentarnych?

Polecane posty

Gość tylko PO
"Kolejną kardynalnie zła sprawa jaką robi PO jest wyprzedaż juz i tak wyprzedanego majątku narodowego. " w ustroju kapitalistycznym państwo nie powinno posiadać firm. czyli powinno się wszystko sprywatyzowac oprócz wojska, policji itp

w ustroju kapitalistycznym państwo nie powinno posiadać firm. czyli powinno się wszystko sprywatyzowac oprócz wojska, policji itp obecnie już się tak nie uwaza. kiedyś zrobiono straszny błąd i zlikwidowano wszystkie PGR- y. A było wiele takich co przynosiły dochody. Ludzie cierpią nędzę i głód do dziś. Jeśli teraz polityk wyprzedaje majątek narodowy- to tylko dlatego że dostał ogromną łapówe od kogoś.

Gość tylko NIE PO
przepychanka...? ;-) PO z ciecia Niemca zrobiła swojego rzecznika, z psychiatry i pacyfisty ministra obrony narodowej, z historyka zrobiła premiera! To ja już wolę rolnika Leppera jako ministra rolnictwa :P

Gość tylko PO
pgry przynosiły tylko straty. Lepper był też premierem

Gość tylko PO
"Jeśli teraz polityk wyprzedaje majątek narodowy- to tylko dlatego że dostał ogromną łapówe od kogoś." a to jest pomówienie.

pgry przynosiły tylko straty. no nie wiem, uczyli mnie o tym na studiach, ale tu oczywiście sami inteligenci siedza i na pewno mają lepsze pojęcie niż profesorzy na UAM... :p

Gość bidaznedza
najlepsze sa teksty ze PO nie moze zrealizowac obetnic przez kryzys a potem teksty ze polske kryzys omina :) wgl gadka z POwcami jest latwa do zapetlenia wsztstko sie da sprowadzic do ich glupoty w ten sposob: bida jest nie przez PO a przez kryzys najwiekszy sukces PO - polska nie odczula kryzysu zawsze sie tak zapetlaja

Gość tylko PO
nie Polska nie odczuła kryzysu tylko w Polsce nie było kryzysu.

Gość tylko PO
"najlepsze sa teksty ze PO nie moze zrealizowac obetnic przez kryzys a potem teksty ze polske kryzys omina" bo w Polsce nie było kryzysu. kryzys był w Europie i jego skutki w Polsce odczuwamy do dzisiaj

Gość tylko PO
"no nie wiem, uczyli mnie o tym na studiach" ni wiem czego cię uczono ale ja to przeżywałem na własnej skórze.

ni wiem czego cię uczono ale ja to przeżywałem na własnej skórze. co przeżywałes? byłes w każdym PGR-w Polsce żeby stwierdzic ze zaden nie przynosi dochodów... :p

Gość tylko PO
nie. nie byłe. może kilka dochód przynosiło. nie wiem ale wiem, że pgr z założenia dochodu nie przynosiły. pamiętam likwidację pgr. o tym dużo się pisało w prasie.

Gość bidaznedza
o nastepny boski tekst POwca "w polsce nie bylo kryzysu polske kryzys dotka" no to zmien spiewke na "polske kryzuys nie dotkna tylko kopna " albo "polski nie dotkna kryzys tylko krach" zalosne

Gość tylko PO
kiedyś pisałem na ten temat tekst a raczej roszerzałem tekst jakiegoś ekonomisty. to było bardzo dano temu ale pamietam niektóre tezy. m.in. własnie o tym, że pgry nastawione były na straty wyniku kompletnie nieefektywnego stylu pracy i zarządzania.

Gość tylko PO
bo w Polsce nie było kryzysu. kryzys był w Europie i jego skutki w Polsce odczuwamy do dzisiaj

Gość tylko PO
żałosna to postawa Polaków którzy ciesza się z tego że w Polsce jest gorzej niż było i usiłują na tym robić politykę.

Gość bidaznedza
mowiac po prostacku PO to gowno

Gość tylko PO
no własnie. prymitywne i żałosne. tak mówią tylko ludzie którzy nie są zbyt lotni a za to mocno oszołomieni

Gość tylko PO
bawcie sie sami. tylko późno jest dzieciaki.

Byłam za PiSem Jestem za PiSem Będę za PiSem i mam gdzieś co sobie ktoś myśli na ten temat.

Gość jak lubisz to twoja sprawa
ale wiesz dlaczego jesteś za pisem?

Popieram Platformę Obywatelską. Prawo i Sprawiedliwość jest partią nacjonalistyczno-konserwatywną. PiS nie jest wyborem odważnym, tylko głupim.