Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Mgła nad doIiną...

Szczerze, na kogo zagłosujecie w najlbiższych wyborach parlamentarnych?

Polecane posty

Gość fajans
jeśli choć troche orientujesz siew sprawach bankowych i ich postraszysz np. RPK od razu staja sie milsi . A jak podpisujesz wszystko co ci dadzą to pretensje p ożniej miej do siebie . A ilu jest ludzi , którzy nie majapojęcia o procedurach bankowych , o aneksach , o ukrytych kruczkach , ludzi zagubionych i zbytnio ufajacych , no , bo przecież taki BANK to krzywdy nie zrobi .... Banda ....

Gość egegegegegege
fajans ale wg mnie nikt nie zrobi z tym porządku, ludzie najpierw chcą się "nachapać" jak się dorwą do władzy, ewentualnie potem zaczną coś robić. Mam kredyt na 60 tys. nie wiem jak ja to spłacę :( jestem załamana i wątpię, aby ktokolwiek z ludzi w sejmie cokolwiek zrobił w tej sprawie, więc chyba nie pójdę na tegoroczne wybory :o

Gość Maryjetta.
Ja tez na Samoobrone. Tylko A.Lepper zaprowadzi porzadek.

Gość fajans
toteż trzeba mówić wprost - zaglosuje na to czy tamto ugrupowanie o ile zobaczę ,zę przed wyborami !!! coś robi w tym kierunku . np . złoży projekt ustawy ograniczającej wysokość spredu a tym samym ucinajacej mozliwoś spekulacji cenami walut , bo to nie tylko o franka chodzi . Pawlak coś tam na ten temat przebąkiwał i mam go na oku w związku z tym .

Gość egegegegegege
Samoobrona ze wszystkim sobie radziła i na pewno sobie poradzi!!!

Gość fajans
w Polsce jest ok samych tylko frankowców :) ok 800 tys - do ok miliona . Niech połowa ma żony albo męzów , niech 250 tys jest w związkach nieformalnych ale zainteresowanych ekonomicznie - to jest ok 1,5 mln - do 2 mln ludzi zainteresowanych takim obrotem sprawy . Czy nie jest to potężna siła wyborców z ktoymi trzeba sie liczyć ?

Gość egegegegegege
oczywiście, że potężna siła, ale większość z nich ma takie podejście do wyborów jak ja. Ja już nie wierzę, że którykolwiek z polityków chce, żeby lepiej się żyło nie jemu, a zwykłemu przeciętnemu Polakowi/ Polce. ;)

Gość o własne interesy trzeba
samemu dbać. jak się podpiusało taką umowe z bankiem to należy jej przestrzegac a nie liczyć na polityków że ją zmienią. ciekawe czy by też ludzie chcieli jakby frank spadł do 1 zł i banki by nie wyrabiały. też by prosili ludzie o zmianę spreedu?:D:D:D a jaki byłby krzyk gdyby banki poprosiły o to polityków? że umowa to umowa i takie tam.

Gość fajans
ja też te wybory uważam za wybór pomiędzy złym a jeszcze gorszym i interesują mnie tylko i wyłącznie z powodów tego kredytu . No , ale jak nie pójdę to komu zrobię krzywdę ? sobie . A ktoś tam i tak siedo władzy dostanie to niech choć wie ,zę albo go popierałam albo sie mu sprzeciwiałam . Pójdę , zwieszę łeb , ale pójdę .

Gość fajans
podpisawałąś dizecko jakaś umowę o kredyt ? Ale SKO sienie liczy :) jak podpisze to zobaczysz jak to działa , na razie możesz sie wymądrzać na sucho :)

Gość podpisałem, podpisałem. dwa
lata temu na 850 tysiaków na 30 lat. no i co z tego ma wynikać?

Gość egegegegegege
niby tak, ale cholera wściekam się na samą myśl, że ten frank ciągle ''idzie'' w górę. Mam wrażenie, że politycy z premedytacją i czystą perfidnością utrudniają życie młodym Polakom. Niby trzeba iść na wybory, ale nie widzę partii, która by mi odpowiadała. Myślałam o PSL-u.

Gość idzie w górę bo takie
jego prawo. jak brałeś kredyt o tym nie pomyślałeś? myślałes że będzie szedł na dół?:D

Gość egegegegegege
wiedziałAM, ze bedzie sobie szedł w górę, ale nie w takim tempie :o kooorwa wszyscy tacy mądrzy jesteście na tym forum, a jak przyjdzie co do czego to już nie jest tak kolorowo :)

Gość gość...
PiS

Gość trochę pójdzie w górę a potem
trochę spadnie. chyba że włochy szybko staną na nogi to szybko spadnie. no i grecy się uspokoją.

Gość KOJIJ
To będa moje pierwsze wybory, i na pewno nie na PO! Rząd... Mi to obojetne, moze byc nawet PIS byleby prezydent i rząd nie był z tej samej partii bo to, co się dzieje jest niedopuszczalne a będzie jeszcze gorzej! Na każdego zagłosuje byleby nie na PO! Przejechaliście się na nich a ich wybieracie. Jak wybierzecie ich to potem nie narzekajcie na nic!

Gość co sie dzieje takiego
niedopuszczalnego?

Gość KOJIJ
Musisz byc ślepy, żeby tego nie widzieć. Jak ci pasuje, że rząd cie okrada, proszę bardzo, tylko potem nie narzekaj ;]

to ty twierdzisz że jest coś niedopuszczalnego. no tpo napisz. rząd mnie okrada? może powiesz co ten rzad kradnie ?

twoje pierwsze wybory i nie będziesz głosował na partię bo.... sam nie wiesz dlaczego:D to trochę żałosne:O

Gość KOJIJ
Choćby twoje zasrane pieniądze ;] W innych krajach ludzie potrafią wyżyć za najniższą krajową i nawet nie odczuwają tego, a w Polsce wyżyj sobie, kiedy wszystko idzie w góre ;] Może teraz PO podniesie cene za chleb z 5 na 8 zł a na cukier 10? Okradają ciebie, bo łatają twoimi pieniedzmi dziurę budżetową, którą sami narobili!

PO podniesie cenę? ty się dobrze czujesz? a pensję sa takie bo tak Polska jest "mocna" gospodarczo a produkcja tak wydolna. co do tego ma PO ? może jednak nie głosuj jesli masz swój głos opierać na takich bzdurach.:O

Gość KOJIJ
Choćby dlatego, że mam dość tego, jak wszyscy narzekją, że jest źle, nie mają za co wyżyć, miało być tak cudownie, jak obiecywał pan premier, gdzie choćby połowa tego co obiecywał? No czekam... Nie mam zamiaru wybrać tej partii, bo jak kiedyś będę miała rodzinę, to chcę by żyła godnie, a teraz ludzią ciężko nawet za 2 tys wyżyć ;] jak jesteś prezesikiem który ma 6 tys to tobie to nie przeszkadza, ale myśl o wszystkich obywatelach, wiem, że tego twój rząd nie robi, ale ty możesz!

Gość co za bzduryyy
ja się nie przejechałem, mam pracę, kupiłem chatę jest mi dobrze, pracuje cięzko, ale kase mam. Fakt trochę leniwi są, ale lepsze PO niż faszystowskie pisiorki.

Gość KOJIJ
Pytam się, gdzie dotrzymane słowa pana premiera?! Przepraszam? W Polsce jest dobrze i dlatego ceny idą w góre? Powiedz to rodzinom, gdzie obydwoje rodzice pracują w dwóch robotach ;] po prostu zielona wyspa ;]

Gość co za bzduryyy
KOJIJ zapraszam za granicę tam będzie Ci dobrze i za najniższą wyżyjesz. TY SZCZĘŚLWY I MY SZCZĘŚLIWY, ŻE OSZOŁOM WYJCHAŁ Z KRAJU!!!!!!!

premier mówił w przemówieniu w sejmie PRZED kryzysem światowym. a kryzys wszystko zmienił i większośc rzeczy jest nie do zrealizowania. myślisz że jak pis czy psl bedą rządzić to będzie lepie? :D:D:D:D:D:D będzie tak samo albo gorzej.