Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość MlCHAŁ>

Moja dziewczyna przestała mnie pociagać :(

Polecane posty

Gość MlCHAŁ>

Jestem z dziewczyną od półtora roku jest atrakcyjna i działa na mnie swoim wyglądem lecz jej postawa zniechęca mnie i kiedy mam ochote na sex to zaraz słyszę to nie tamto nie no i się zniechęcam. Sytuacja wyglada tak że prawie na każdym spotkaniu ona pierwsza zaczyna sie dobierac do mnie. Rozpina mi spodnie i robi mi to ręką, jak ja poprosze to chwilke robi to ustami i dalej kontynuuje ręką. To jest bez sensu bo reką to ja sam umiem sobie zrobić. Kiedy ja chce ją rozebrać to wtedy sie opiera, stanik jest wręcz nie do rozpięcia no i też wystarcza jej palcem. Jeśli juz zdecyduje sie na stosunek to praktycznie od razu bez gry wstepnej chce do tego przejść a ja bardzo lubie pieszczoty i dla mnie długa gra wstepna to podstawa. Przed nia miałem kilka dziewczyn i zadna nie była taka chłodna ona zaź przede mna miała tylko jednego chłopaka z którym miała 2 stosunki. Może to on nauczył ją trzepania konia bo sam tylko tyle umiał ja niestety niczego więcej nie umie jej nauczyć :( Ona ma 25 lat. Nie wiem, może potrzeba jej teoria, może powinnismy razem obejrzec jakis film żeby wiedziała jak to ma wyglada. Jesli chodzi o antykoncepcje to zawsze musi być guma bo ona chyba mysli że jest płodna chyba na okrągło a jak jej tłumaczę to mi odpowiada ze nigdy nie ma 100% pewnosci. Jak jej mówie o jakichś pigułkach to mówi że nie bedzie sie truć. Co o tym sadzicie? Czy moje zyucie erotyczne ma szanse być udane z ta osobą?

Gość aneta wawa
i ma racje co do antykoncepcji! nie wszystkie kobiety dobrze wychodza z psychika i zdrowiem po pigulkach, jak nie chcesz zaciazyc to lepiej jej posluchaj.

szczerze nie dziwie się ponieważ jak może pociągać walenie konia swojemu mężczyźnie jak on może to zrobić sam?? moze przypnij ja do łuzka kajdankami i pokaz jej co to gra wstępna:) :P

Gość jooooooooooooo
widać po co z nia tylko jesteś.żal mi jej

Gość on wierzący
kobieta zawsze bedzie odczuwała lęk podczas współzycia przed ślubem i stosowania antykoncepcji.

Gość jooooooooooooo
może zamiast skupiać się tylko na sobie,pomysl tez o niej. Niektórzy faceci myślą tylko o tym zeby im bylo dobrze...

Gość uwazam...
ze Twoja dziewczyna ma problem....nikt Jej nie pokazal,ze seks moze byc przyjemnoscia,ze nie trzeba sie spieszyc....rozmawiales z Nia o tym?

Gość MlCHAŁ>
Nie skupiam sie tylko na sobie. Długo misiałem namawiać i nalegać zanim pozwoliła na zrobienie minetki bo jak to wczesniej tłumaczyła słyszała że faceci tego nie lubia robić. Oczywiście zrobiłem to jak najlepiej potrafie i miała orgazm ale nadal jest tak że zazwyczaj odmawia gdy chce zrobic jej minetkę natomiast na pieszczoty palcem zazwyczaj sie zgadza. Jesli chodzi o pieszczoty piersi to kiedys cos takiego powiedziała ze os ssania piersi moze zrobic sie guz i pewnie dlatego stara sie bym nie dotykał jej piersi. Nie jestem z nia tylko dla sexu bo jakby tak było to juz dawno poszukałbym kogoś innego. A to że ona dobiera sie do mnie to jest bardzo miłe bo wyskakuje z inicjatywa , szkoda tylko ze tak sie ogranicza tylko do dotykania mnie i tylko mojego penisa dłonią. Kiedy robiła mi to ustami to mówiłem ze jest mi tak dobrze ze chce jeszcze ze robi to super.

Ja to widze tak, ze Twoja dziewczyna panicznie boi sie ciazy i to ja calkowicie hamuje przed przezywaniem seksu.

Gość MlCHAŁ>
a z tymi kajdankami to własnie kiedys próbowałem ale nie pozwoliła mi na to, natomiast chciała mi je załozyć więc sie zgodziłem. Pomyślałem że może bedzie coś fajnego ale skonczyło sietylko na łaskotaniu mnie :O

Gość jooooooooooooooooo
na pewno sie obawia ciąży,bo ja sie boje.I wcale sie nie dziwie ze ona nie chce narazac swojego zdrowia jakimis pigulkami,bo to sam syf,po co sie niszczyc.Musisz ja zrozumiec,bo jednak dla kobiet ciaza jest wiekszym problemem niz dla faceta

Gość MlCHAŁ>
Z ta ciążą to chyba prawdabo nawet czesto jej sie sni ze jest w ciązy. Mówiłem żeby tak nie panikowała. ja oczywiście też narazie nie mysle o dziecku ale jestesmy zaręczeni i planujemy slub także wpadka nie byłaby niczym strasznym bo oboje chcemy miec dzieci w przyszlosci

Gość MlCHAŁ>
jesli ona nie chce stosować innej antykoncepcji poza gumkami to niech bada sobie śluz, liczy dni, mierzy temperaturę. Jest jakies wyjście a nie tylko "całowanie przez szybę". Ona nawet nie wie jak smakuje prawdziwy sex bo nigdy nie robiła tego bez

Gość jooooooooooooooooo
ja tez mam rozne sny i dziwne mysli,,wiec ostatnio zaczelam sie zastanawiac czy w ogole powinnam sie brac za takie rzeczy,skoro nie dojrzałam do dziecka. Jednak gdybym byla na miejscu twojej dziewczyny to nie mialabym az takich obaw,bo jednak zareczyny i slub to juz powazny krok,(moj chlopak twerdzi ze slub nie jest mu potrzebny...) No i z racji tego,że ona ma 25 lat,wiec dziecko nie jest tragedia w tym wieku

Gość Nelkaaaaaaaaa
A może przyszedł czas na zmiany? Powinieneś poszukać innej partnerki najlepiej bardziej atrakcyjnej, może to coś da.

Gość jooooooooooooooooo
to moze poszukaj jakies inne metody antykoncepcyjne,które sa skuteczne i nie szkodliwe

Gość MlCHAŁ>
Nelkaaaaaa ja myslę że sie to kiedyś zmieni, jest fajną dzieczyną, pracowitą, zaradną, miłą i atrakcyjną ale jest z małej miejscowości gdzie zycie inaczej sie kręci. Nie chce sie z nia rozstawać, jestem jej wierny i ją kocham

Gość mala asiulka
to moze ja sie wypowiem, bo dokladnie bylam taka sama do swojego byłego faceta. Główna przyczyna własnie był strach przed ciązą (tylko tyle ze ja z nim nie bylam zareczona) tez nie lubialam minet, powod nie umial ich robic, poza tym wcale mnie to nie podniecało. Mysle, że powód mógł być taki iż jestem mało doświadczona w seksie i nie umiałam mu zufać. Ty powinneś podejść ją rozmową

Michal, ja ona ma nawet stresujace sny o ciazy, to nie ma co liczyc, ze sie w koncu rozluzni. Jezeli chcesz pomoc jej w odkryciu przyjemnosci w seksie, musisz calkowicie pozbawic ja mozliwosci zajscia w ciaze. Np. umowcie sie, ze przy nastepnym zblizeniu, bedzie tylko oral i pieszczoty, zobaczysz jak zareaguje.

"Jesli chodzi o antykoncepcje to zawsze musi być guma bo ona chyba mysli że jest płodna chyba na okrągło a jak jej tłumaczę to mi odpowiada ze nigdy nie ma 100% pewnosci." Twoja kobieta znacznie przewyższa Cię inteligencją. Skoro nie chcecie dzieci to musicie się zabezpieczać cały czas, bo nigdy nic nie wiadomo. Ja rozumiem, że wpadka nie byłaby problemem, bo jesteście zaręczeni, ale pomyśl, że to nie Ty będziesz w ciąży tylko ona, więc chyba Twoja narzeczona ma tu więcej do powiedzenia.

Gość MlCHAŁ>
Myślę że co chodzi o minete to nie było tak żle skoro miała orgazm. Jezyk jest bardziej delikatny od palca dlatego mysle ze było to raczej przyjemne dla niej. Słyszałem jej głosniejszy oddech czułem że ma drgawki. Ja nie nalegam żebysmy robili to bez gumki, kilka razy zaproponowałem. Czasem jest tak ze zaczynamy sie całować, dotykać, a kiedy jesteśmy rozebrani to ona od razu pyta czy mam prezerwatywe bo juz chce to robić. Nie wiem dlaczego ona nie pragnie tej gry wstepnej, przeciez to takie romantyczne i można pokazac komuś jak sie go kocha. Kiedyś zapytałem dlaczego nie chce sie pieścić, czy jej nie pociągam? Odpowiedziała ze bardzo ja pociągam. Wiem ze bardzo mnie kocha i nie ma nikogo innego

Gość Lady Maverick
Michal kobieta to nie zegarek i wielu z nas badanie aluzu, temperatury i inne pierdoly nic nie mowia. Wystarczy ze masz podwyzszona temperature, bo sie przeziebilas i wszystko sie zmienia. Jak nie ma uregulowanego cyklu to nie ma co sie ludzic ze bedzie wiedziec kiedy sa dni plodne, albo nieplodne. Zreszta to tak jakbys ty mial ocenic czy masz akurat jedzenie w dwunastnicy. Dziewczyna sie boi, bo wielu juz zapewnialo o milosci, a jak sie pojawial brzuszek to zmykali. Antykoncepcja hormonalna to jest trucie, ale chyba najlepsze wyjscie.

Gość MlCHAŁ>
Czyli Twoim zdaniem ANETA 90_210 całe zycie mamy robic to z uzyciem gumy bo piguły są złe a metody naturalne nie są w 100% pewne. Nie mów mi o inteligencji bo zadna metoda nie jest w 100% pewna. Tylko wstrzemiężliwośc płciowa jest 100% pewna metodą

"Ja nie nalegam żebysmy robili to bez gumki, kilka razy zaproponowałem. Czasem jest tak ze zaczynamy sie całować, dotykać, a kiedy jesteśmy rozebrani to ona od razu pyta czy mam prezerwatywe bo juz chce to robić." No to ja się jej nie dziwię, jest zestresowana i jeszcze musi myśleć za was dwoje. Jesteś strasznie nieodpowiedzialny. Widzisz, że dziewczyna panicznie boi się ciąży, to jeszcze jej sex bez gumki proponujesz. Idiota. :O

Gość egfrergtergtergfvdfg
Powiem Ci szczerze ... Po 1. Dziewczyna sie boi ciaży a ty nie możesz wymagac by nagle przestała ... Po2. Każda wymówka jest dobra ;P Ale wiesz jeśli facet nas pociąga lgniemy do niego... Ale jeśli stara się nas "rozpalic" w sposób jaki nam nie odpowiada to już pupa... możesz próbowac wszystkiego i gdy piszesz to ładnie brzmi ale może wykonanie jest złe...bo teoria i praktyka to 2 różne rzeczy...

Gość MlCHAŁ>
Idź juz stąd debilko nie wkurwiaj

Gość Lady Maverick
Wyluzuje sie po slubie ;)

Gość MlCHAŁ>
To do Anety