Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Młoda 21 lat

Pytanie do facetów w wieku 40 lat...

Polecane posty

Gość Młoda 21 lat

Witam Panowie! Mam prośbę, powiedzcie mi czy facet w wieku 40 lat zarywa do mnie tylko ze względu na seks czy też może szuka odskoczni? Mówi, że świetnie mu się ze mną gada... Przyznaje się, że ma żone i syna w moim wieku, że niechce mi niszczyć życia... Ale sam dążył do tego, żebyśmy byli blisko... Niby nie było o seksie... Zależy mi na tym czy jest ze mną tylko dlatego, żeby mnie przelecieć i jakoś przebić tą rutynę w związku czychce krótkiego romansu opartego na przyjacielskich relacjach i też rozmowach jakie prowadzimy póki co...

Gość a ja!!!!!!
zalezy mu na seksie i odskoczni od zony! jest zwyklym frajerem zdradzajacym zone, zerwij ten kontakt bo chce sie tylko Toba bawic!

Gość venom
Ty poważnie nie wiesz o co mu chodzi? :O

Gość złośliwakocica
Chce się podstarzały lowelas dowartościować...

Nie istotne o co mu chodzi, jest żonaty i to powinno być wystarczającym powodem do niekontynuowania znajomości, ale w dzisiejszych czasach.... :o

Gość Młoda 21 lat
Ej no piszę, że wiem, że nie będziemy razem... Tylko chodzi mi o to czy interesuje sie mna tez psychiczne...

Gość a ja!!!!!!
nie interesuje sie Toba w sferach psychicznych chyba ze masz na mysli sfere psychiczna dotyczaca walenia mlodej kobiety! to jasne jak slonce, takie typy nie potrzebuja rozmow etc oni sie po prostu nudza z zonami bo pewnie wkradla sie do niego juz monotonia i rutyna.

Gość szczotkowalnia
Kolejna naiwna daje się wkręcać podstarzałemu dzifkarzowi :(

Gość njknkj
czy interesuje sie mna tez psychiczne.. Nie, nie ludz sie

Gość Młoda 21 lat
Kurde nie bzyka mnie, stara sie mnie wyrwac... Rozmowy czasem sa dlugie i w ogole nie o seksie, duzo mi sie zwierza. Domyslam sie, ze dazy do tego, zeby sie ze mna przespac, ale czy moze mu chodzic o cos wiecej? Chociaz na krotki czas?

Gość mam 22 lata
i sypiam z 50-latkiem i jest super, 40- stka to młody wiek

boże , widzisz i nie grzmisz ... TAK ! Zafascynowalo go twoje bogate wnetrze i jest pod wrazeniem elokwencji , inteligencji i doświadczenia .. Zejdź na ziemie dziewczyno , a jezeli dalej bedziesz w to szła , to pamiętaj o antykoncepcji .

Gość njknkj
TAK ! Zafascynowalo go twoje bogate wnetrze i jest pod wrazeniem elokwencji , inteligencji i doświadczenia .. :D

Gość Młoda 21 lat
Przeciez jak bedzie chcial tylko seksu to powiem mu czesc i pa... Ale wiem, wiem, ze bedzie z zona. Nie rozstanie sie z nia. Nie jestem naiwna, ze ja zostawi dla mnie...

Gość a ja!!!!!!
znajdz sobie kogos w okolicach swojego wieku bo z tym czlowiekiem nie masz przyszlosci zadnej, bedziesz tkwila w stagnacji, podczas gdy moglabys sobie w tym czasie znalesc jakiegos fajnego chlopaka

Gość Młoda 21 lat
Bylam dwa lata w zwiazku, mieszkalam facetem... Teraz nie szukam nikogo na stale

Gość a ja!!!!!!
rozumiem ze nie szukasz na stale ale zeby od razu 40 latka sobie przygarniac? :D co Cie chce tylko do jednego...

Gość Młoda 21 lat
Czy to zle, ze chce byc szczesliwa? Moze to bedzie miesiac, moze mniej moze wiecej... Nie wiem, ale wiem, ze nie bedzie trwac

szczesliwa z 40latkiem? a nie pomyslalas ze przez swoja glupote jak go juz omotasz zniszczysz mu rodzine? pomysl jak bys sie czula na miejscu jego zony i dziecka.. daj spokoj jestes tak samo glupia jak on

Gość Młoda 21 lat
Ja go do czegos zmuszam? Nie. Mowilam mu, zeby probowal ratowac zwiazek... Chcialam mu pomoc... To juz trzy miesiace trwa, te nasze rozmowy

to zerwij z nim kontakt dla wlasnego dobra i wiesz co, tak zmuszasz, wiesz czemu? bo ciagniesz ta chora znajomosc i masz nadzieje ze on da ci szczescie

Gość Młoda 21 lat
To on mnie stara sie wyrwac, nie wie co ja czuje... Ze chce dac mu szanse to ja staram sie trzymac na dystans

Gość Młoda 21 lat
Jest ktoś kto odpowie na pytanie w temacie? Czy tylko ci ktorzy oskarzaja?

masz 21 lat, jestes rok mlodsza ode mnie a oleju w glowie zero.. chcesz, ciagnij to dalej.. osobiscie gdyby sie ktoras lafirynda dorwala do mojego faceta to bym ja rozszarpala na kawalki wina zawsze lezy po obu stronach.. on cie zagaduje a Ty na to pozwalasz wiedzac ze facet ma rodzine chcesz byc szczesliwa? poszukaj kogos innego.. wolnego i mlodszego Twoje zycie, Twoja strata

Gość szczotkowalnia
Facet ci się zwierza? Pewnie opowiada jaką ma okropną żonę :Dz I kłopoty z dziećmi, teściami....:D :D Daj mu doopy i zobaczysz jak będzie fajnie, szczególnie gdy się dowie żonka i pysk ci obije :D

Gość Młoda 21 lat
Przepraszam Cię bardzo, ale nie znasz mnie i nikt nie dał Ci prawa do oceniania tego co robię. Pytanie było inne, a Ty robisz ze mnie tanią kurwę, którą nie jestem. Nie mówiłam, że pójdę z Nim do łóżka. Na początku nawet nie wiedziałam, że ma żone i próbowałam namówić Go do ratowania małżeństwa. Szuka tego sposobu i dużo właśnie o tym rozmawiamy. Miedzy wierszami widzę jak mnie podrywa, może tego potrzebuje. Póki co jestem z Nim szczęśliwa, bo dużo rozmawiamy. Ani razy nie zrobił czegoś co mogłoby wskazywać, że w ogóle chce ze mną spać.

Gość Młoda 21 lat
Prosilam was o pomoc, a wy wiecznie tylko oceniacie i nie skupiacie sie na problemie tylko na krzuwdzeniu

Gość Młoda 21 lat
Up