Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ja w sumie kilkanaście

CZY JEST MOŻLIWE ABY MĘŻCZYZNA SPOJRZAŁ NA ULICY

Polecane posty

Gość dobra nie odzywajcie się już
naskakujecie na grubych ludzi piszecie z taką nienawiścią, że aż przykro czytać naprawdę, ludzie nie potrafią się szanować wzajemnie? to takie trudne?

tacy są niektórzy ludzie - nie przepuszczą żadnej okazji do rozładowania swojej agresji, czy frustracji na ludziach, którzy im się ze swoimi słabościami wystawiają na tym forum pisze o tych wulgarnych odzywkach natomiast trochę racjonalnego podejścia otyłym by nie zaszkodziło, po prostu

Gość dobra nie odzywajcie się już
ja nie pisałam o ludziach otyłych, ale o dziewczynach z nadwagą. otyłość jest chorobą i oczywiście trudno znaleźć człowieka, który preferuje osoby ze znacznym nadmiarem kilogramów.

Gość taki se facet
ja myślę, że człowiek mówisz że ma iq mniejsze niż biceps? :D pudło, zmierzone grubo ponad przeciętność, +skończone dwa kierunki studiów +trudna praca d.ebilem jesteś Ty jeśli tak szybko wyciągasz tak pochopne wnioski

Gość tralllllllllllll
upupup

Takie same szanse jak to, że ty się zaczniesz oglądać za łysiejącymi kurduplami w dresach i z gigantycznym mięśniem piwnym.

Gość cranberries the e
sa milosnicy kobiet z nadwaga a poza tym przeciez mozesz byc ladna majac nadwage

Gość mieczyslawa
a co powiecie o dziewczynach ktore maja nadwage a sa chore maja np niedoczynnosc tarczycy czy chociaz cukrzyce.... i co mam niby kazdemu z osobna tlumaczyc ze to nie z tego ze wpierdalam tyle jestem gruba a z hormonow? leczcie sie.....a co do autorki trzeba o siebie dbac i nie dopuszczac do nadwagi ale jesli nie jest ona skutkiem zaniedbania a choroby to lej na wszystkich cieplym moczem.

Gość hmmmmm.....
a ja uważam, że jest to absolutnie możliwe. wszystko zależy od pewności siebie i od tego czegoś:-) jeśli się spojrzał a Ty to wyczułaś to znaczy że przeczucie CIę nie myli- to kwestia feromonów i zachowań poniżej progu swiadomości . Widocznie znalazł w Tobie coś, co pasuje do jego układanki. Był kiedyś taki fajny film o grubej ( GRUBEJ- GRUBEJ) dziewczynie w której zakochał się koleś mający superlaskę. Trochę to smutna była historia bo ta ładna dupcia zrobiła tej brzyduli dużą przykrośc ale koniec konców koleś przyleciał do niej z kwatami bo było mu z nią zwyczajnie dobrze:-) Dajcie spokój z tymi lochami i maciorami bo to nudne:-) Ludzie raz tyją raz chudną a ważne jest to, co w głowie.

Gość ja zostałam
nie wystarczy być chudym żeby się podobać? jak patrze na nie które wieszaki to nie jedna dziewczyna z nadwagą wygląda lepiej

Gość ja zostałam
Miało być bez ?

Gość żryj płatki kosmetyczne
a będziesz kochana. Ludzie są czasem tacy bezdennie głupi...

Gość ja zostałam
Co to w ogóle za określenia maciora, świnia równie dobrze chudzielców można wyzwać od najgorszych :(

Gość nie zwiarze sie z kobieta
co ma wiecej niz 50 killogramow przy wzroscie 170 zcm. reszta to maciory i nie nawidze takich kobiet. kobieta musi byc krztaltna i juz.

Gość a pewnie!
zwiąż sie lepiej ze słownikiem :o