Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość kasiaasiabasia

mam pomysł na sesje plenerową

Polecane posty

Gość kasiaasiabasia

hej, mam pomysł na sesje plenerową - właściwie to spełniłabym moje marzenie (tylko moje ;p) - lot balonem. zastanawiam się w ogóle czy to ma sens - czy wychodza z takiego lotu fajne fotki? może widzialyscie jakies zdjęcia z takiej sesji? albo macie zdanie na ten temat?

Gość gadasz głupoty, uważasz, że
nigdy nie leciałam więc nie wiem, ten fotograf byłby z wami? tam nie wieje za bardzo (żeby nie rozwiało ci włosów za bardzo)?

Gość kasiaasiabasia
fotograf będzie z nami. zmieści się :] ślub mamy w czerwcu, jeśli trafimy na ładną pogodę będzie ciepło i bezwietrznie raczej. bardziej zastanawiam się nad tym, czy zdjęcia nie będa za nudne. bo chyb za wiele możliwości zrobienia fotek nie będzie, co nie? nie znam się, nie mam wyoraźni fotografa..... a jeśli chodzi o włosy. na bank będzie kok :]

uuu ja mam lęk wysokości więc nawet nie chcę o takim czymś myśleć !

Gość oj lepiej zamówcie!
Yyyy, ale jeśli chcesz mieć na zdjęciu coś więcej niż Wasze głowy w różnych konfiguracjach, to lepiej pomyśl o czymś innym. Chociaż mogą być takie zdjęcia: wy przed balonem, wy za balonem, wy wchodzicie do balonu (tu może być kilka - on cię podsadza, albo wciąga, wpadacie do środka z impetem - może być śmiesznie), potem wy w balonie przed startem, w trakcie startu, podczas lotu (nie wiem jak duża będzie gondola, i jakie fotograf będzie miał możliwości ujęć, żeby zdjęcia nie wyszły nudne), drugi fotograf może zostać na ziemi i fotografować z dołu, potem w trakcie lądowania - no wypasione zdjęcia będą! Nie lepiej balonem przelecieć się PO PROSTU, a sesję zrobić w jakimś miejscu dającym więcej możliwości, lub z niej w ogóle zrezygnować? Ewentualnie zrobić taką łączoną: zdjęcia w balonie, w samochodzie rajdowym, pod wodą, nad rozlewiskiem pełnym krokodyli, na safari itp. Tyle, że to wyjdzie dość kosztowne...

Gość oj lepiej zamówcie!
Jeszcze może być: wy na linie na skałkach jakichś wisicie, a w tle wielki kanion :) To do tej łączonej "ekstremalnej" sesji :)

Gość jaaaaaaaaaaaaaa
mysle ze sesja foto i sesja kam powinna byc osobno robiona, chyba ze foto moze byc z wami dodatkowo przy tym balonie