Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Sambuka

Chcę wkońcu schudnąć /20kg/ czy ktoś się przyłączy?

Polecane posty

Nathalie1919 polecam Ci takie śniadanko: 1 łyżeczka siemienia lnianego rozpuszczona w małej ilości wrzątku+200ml mleka 0,5%, +5 łyżek otrębów pszennych lub żytnich (mają dużą ilość błonnika). Jeśli nie masz siemienia lnianego to daj same otręby[otręby owsiane w porównaniu do pszennych i żytnich mają mało błonnika]! Zaparcia powinny zniknąć... A jeśli dołączysz do tego kawe z papierosem to już wgl ;) Kibelek gwarantowany ;D Możesz kilka łyżek otrębów dosypać do np. jogurtu i zjeść na kolacje lub przekąske;)

Sanka202 dużo ćwicz i powinno być ok! ja jesli jest tylko pogoda to robie ok 12 km na rolkach, kocham ten sport i sprawiam mi to przyjemnosć i pomaga w odchudzaniu. Jeśli nie ma pogody to np. przy sprzątaniu włanczam muzyczke i tańcze sobie ;)

Pyszczka u mnie ze sportem to jak z jedzeniem...im więcej jem tym więcej ćwiczę. Jazda na rolkach to dla mnie chleb powszedni :D, brat nauczył mnie na nich jeździć gdy miałam jakieś 5-6 lat i tam mi zostało, w tym roku kupiłam nowy model i często śmigam, aczkolwiek w lipcu było mało tego jeżdżenia bo ciągle pada ten głupi deszcz. W moim menu jest też rower i stacjonarny i niestacjonarny, na rowerku w ubiegłym roku potrafiłam jeździć na wycieczki do miejscowości oddalonych od moej o 30-35 km i dawałam radę. Jest tez motylek, skakanka i bardzo ważna sprawa hula-hop. Generalnie jestem raczej prostej budowy ciała bez większego wcięcia w talii, niestety bardzo mi to przeszkadzało i w ubiegłym roku kupiłam takie duże masywne sportowe hula hop, starałam sie ćwiczyć na nim codziennie 10 minut ale ostatnimi czasy jakoś przestałam. Od 2 tygodni codziennie macham na motylku zaczęłam od 10 minut teraz jest już prawie 20 minut dziennie, powiem wam szczerze, ze kondycja moich nóg poprawił się i wygląd - cos zupełnie innego, oczywiście nie jest to mój wymarzony wygląd, ale będę się starała dalej. Chciałabym zrzucić po 10 cm w każdej części ciała:). Chciałam jeszcze dodać, ze na imię mam Sandra i mam 23 lata, nie mam męża i dzieci ale marzy mi się dom w którym będą biegać moje dzieciaczki a mąż będzie wracał z pracy i całował mnie w policzek.....(tak wiem to tylko na filmach :) )

Sandra czemu tylko w filmach? ? ? Życie naprawdę jest kolorowe:) tylko musisz poprawić nastawienie do świata wiecej uśmiechu kochana:):):):):) jeśli dieta poprawi Twoja samoocenę to jak majbardziej dietka ale nie można przesądzać:)poza tym dużo uśmiechu na buzi i pozytywnego patrzenia na świat Ci życzę:):):) pozdrawiam:)

:) ja jestem wieczną optymistką, albo byłam... ale nie chyba jestem nadal. NIe ma co się martwić. Przede mną 10 kg do zgubienia :), będę się starac jak nie wiem co :). Od jutra ruszam pełną parą....dziś jeszcze nie do końca dietkowałam bo rano jadłam mniej dietetyczne jedzenie. Do juterka :):):).

ja jestem jestem dziewczynki tylko nie mam czasu do kompa usiąść obiecuje ze jutro nadrobie zaległosci

no prosze to od wczoraj tutaj nikogo nie było :( bardzo nie ładnie bardzo ja dietke trzymam ale dzis wieczorem robie mały wyjatek - mam rocznice slubu wiec wiecie romantyczna kolacje i białe winko- dzis wieczorem dietka idzie w zapomninie ;) ale napewno odpracuje nocnym sportem ;) mam nadzieje ze ktos sie jeszcze pojawi na topiku i ze nie zostałam sama , ja sie nie poddam co najwyzej poprostu zmienie temat ;(