Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość No Leaf Clover

Po jakim czasie wymieniacie bieliznę?

Polecane posty

Gość No Leaf Clover

Mam pytanie do kobiet :) zastanawiam się jak długo Wam służy bielizna? Dzisiaj przeglądałam zawartość mojej szuflady i kilka par koronkowych majtek nadaje się już chyba do kosza :( wkurza mnie to, bo nie są tanie, a założyłam dosłownie z pięć razy. Prałam ręcznie w niskiej temperaturze, w Perwollu, a wyglądają jak szmatki, postrzępione brzegi, koronka wcześniej elastyczna teraz jest sztywna. Jakoś staniki mi dłużej służą, ale majtki kilka razy i na śmietnik.

Gość ja zawsze zmieniam jak zaczyna
się łamac na kantach

Gość delanor
strasznie te jest, naprawde masz problem

Gość nie nosze sztucznosci
tylko bawelniane w dobrym gatunku, ale bielizna jak bielizna, z czasem sie spiera i mimo, ze jest doprana, to zwykle poczucie estetyki kaze wymieniac co jakis czas

Gość fkrloerty
ja w ogóle nie kupuję białej, a majtki tylko triumfa nie są z bawełny ,kosztują 40 zł ale starczają na lata. Bawełniane gacie to tylko za 10 zł takie żeby mieć na co dzień i na ciotę

Gość fkrloerty
jak kupiłam sobie biustonosz biały za 150 zł, to dosłownie 5 razy założyłam i wyglądał ohydnie. Zżółk i zszarzał w momencie, to jest taka jednorazówka, jak potrzebujesz pod białą bluzkę albo co. Wolę cieliste, albo jakieś różowe

Gość No Leaf Clover
Trochę problem, jakby nie było pieniądze za majtki nie są małe, bo za parę w sklepie trzeba zapłacić conajmniej 15-20 zł, tej samej sztuki dzień w dzień nie założę, a po kilku razach są do wyrzucenia. 5 założeń/szt. to idzie mi w miesiącu ok 6 par majtek do śmieci, a to daje jakieś 90 zł/msc. Heh, ale wyliczyłam, ale to fakt.

Gość dosć wyraźna
ja kupuje majtki w tesco f^f mam je rok czasu

Gość No Leaf Clover
Dodam, że jestem raczej estetką, więc noszenie strzępków nie wchodzi w grę :)

Gość fkrloerty
Ja w ogóle nie kupuję majtek za 20 zł, chyba że na przecenie w intimissimi, ale też długo nie wytrzymują. A jasne to już w ogóle. Jedne majtki triumpha mam 6 lat i nic się nie przetarło.

Gość No Leaf Clover
Ja mieszkam w małym mieście, gdzie o Intimissimi mogę zapomnieć, a o ich outlecie to już w ogóle :)

Gość dosć wyraźna
6 letnie majtki - łoo matko;/ niezłe sztuki w tym triumfie sprzedają