Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość taaatatatatalalala

tabletki antykoncepcyjne

Polecane posty

Gość taaatatatatalalala

witajcie, mam trochę ponad 25 lat, zastanawiam się nad tą właśnie metodą antykoncepcji :) do tej pory z moim M. stosujemy prezerwatywy :) moje pytanie brzmi czy wypada zapytać chłopaka żeby się składał ze mną na tabletki czy niezbyt? dodam że ja chwilowo nie mam pracy a jemu powodzi się dobrze :)

no chyba on też jakby będzie z tego korzystał nie? tez sie bedzie cieszył seksem, zawsze i wszędzie, spontanicznym i bezpiecznym, wiec dla mnie to normalne że oboje partnerów płacą za to

Gość taaatatatatalalala
tylko że ja nie składam się z nim teraz na prezerwatywy

no ale tabletki są przeważnie droższe od prezerwatyw zaproponuj mu to, co Ci szkodzi, ja nie wiem to twój facet przecież możesz z nim pogadać o tym

a może tak jakoś dyplomatycznie to zaproponuj najpierw powiedz, że może byś brała tabletki, a potem powiedz, że masz nadzieję, że nie ginekolog nie przepisze ci tych najdroższych tabl bo nie będzie cię na nie stać:P powinno do niego dotrzeć:P

Gość taaatatatatalalala
Czarna Anielico właśnie chodziło mi o to jak mu dać to to zrozumienia

wiesz jak powiesz że nie będzie cię na nie stać to zrób smutną minę a co do ceny to zależy jakie gumki się używa:) Jak durexów z apteki to za clasiki płaci się ok 9zł. Jak człowiek kocha się kilka razy w tyg co miesięcznie posztuje to 50zł a tyle kosztują najdroższe tableki:)

to nie jest nauczyciel twój żebys sie zastanawiała co wypada, dziwne wg mnie masz relacje z nim w takim razie skoro musisz mu pokrętnie dawać do zrozumienia o co ci chodzi... normalnie sie mówi, słuchaj chce brac tabletki antykoncepcyjne bo to pewniejsza i wygodniejsza antykoncepcja, ale one są przeważnie droższe niż prezerwatywy i co ty na to żebyśmy się składali na nie lub kupowali na zmiane

Gość joaśka23
Skoro facet wie jaką masz sytuację no to chyba może być tak błyskotliwy i sam na to wpaść?

Gość taaatatatatalalala
dzięki Wam bardzo :) teraz kupuje durexy właśnie z apteki 12 szt w promocji okolo 20 zł :) miesięcznie zatem wydaje 40 zł na nie czasem więcej więc drożej dla niego to nie powinno być :) faktycznie powinnam mu to po prostu powiedzieć ale on jakoś w kwestiach finansowych to jest dość niedomyślny a ja znowu nie chcę wyjść na jakiegoś sępa

Gość taaatatatatalalala
chyba tak muszę bo wątpię że on się domyśli

Żebyś tylko nie trafiła na takiego co mój:P Żartuje Nie pozwolił mi brać tabsów i się truc, tak więc do końca dni płodnych gumka, a potem szalejemy na golasa:)

Gość taaatatatatalalala
on już napomknał czy kiedyś nie brałam , ja mówiłam że nigdy :) teraz planuje iść się przebadać na hormony żeby nie w ciemno je mieć i jeśli nie będzie przeciwwskazań to chyba spróbuję tabsy albo ten pierścień dopochwowy :) ANielico zazdroszczę wiedzy kiedy masz płodne bo u mnie to nic nie wiadomo

Gość kameleonka22
a jakie badania najlepiej zrobić przed rozpoczęciem kuracji? Mam wysoką prolaktynę , ogólnie nie jest to zbyt wskazane tymbardziej że mam też łagodne zmiany w piersiach ale też chciałabym się zabezpieczać;>