Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość kolaaa20

Studia czy studium czy co ??!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Polecane posty

Gość kolaaa20

Mam dylemat . W tym roku zdałam maturę .. i nie wiem co dalej nie czuje potrzeby iść na studia jak widzę jaka jest sytuacja jeżeli chodzi o rynek pracy .... - doświadczenie doświadczenie i jeszcze raz to samo Co wybrać ?? - skończyłam technikum mam nadzieje , że zdałam egzamin zawodowy i nie wiem co dalej robić ... interesuje mnie ekonomia , zarządzanie ale widzę jak znajomi po tych kierunkach nie pracuja w swoim zawodzie . Myślałam o pedagogice ale teraz tną etaty dzieci jest mniej i co mi z tego kierunku ............ Proszę o szczere odpowiedzi a nie naśmiewanie się ....

Gość pi razy drzwi 86
hm zastanów się zebys nie zalowała ..... moim zdaniem zrób tak jak czujesz , ze bedzie dla ciebie lepiej

ale studia jakie?? studia jakie?? ekonomia wszedzie oblegana wileu ludzi to konczy.. pedagogika chyba jeszcegorsza..

Gość kolaaa20
pytasz o studia ? czy studium ??? myślałam żeby zrobić sobie jakiś nowy zawód może jakiś kurs i myslę co i jak .... wiem , że rodzice będą nie zadowoleni jak wybiore studium .... i musze przygotować ich na przedstawienie swojej decyzji ,

wiesz co ale wydaje mi sie ze ważniejsze przed podjęciem decyzji studia czy studium jest wybranie kierunku..

Gość ja ide na studium, prawda jest
taka, że po byle studiach pracy nie ma a akurat nie stać mnie by studiować dziennie medycynę czy farmacje więc wybrałam studium, w międzyczasie będę pracowała, może zrobię staż, jakiś kurs i mam nadzieję że uda mi się znaleźć pracę w zawodzie.

Gość kolaaa20
na studiach było by to zarzadzanie, ekonomia lub pedagogika a jezeli chodzi o studium to - technik prac biurowych , technik rachunkowsci , logistyka i spedycja , rachunkowosc komputerowa