Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość taki sobie jeden ciekaw

Powiedzcie mi ktora tu kobietka na erotyznym jest godna uwagi?

Polecane posty

Verka ale ja jestem lepsza w czym innym ;-) ach ,och ,ech ...:D :D

No dobra, przyznam się. Jakiś czas temu, myślałem, że pewna kobieta udzielająca się tu na forum... (ale to żałosne) zechce może popisać. Mieliśmy podobne poglądy, bardzo ładnie pisze tutaj na forum. Niestety z tego co się orientuję, ona jest ode mnie starsza i sądzę, że to właśnie zablokowało ją do rozmowy ze mną. Poza tym, jest tu wlasnie taka nowa - Dekalogowata ;p jakaś vera nowa, hmmm i taka co w podpisie ma, że zasypia tylko z cukierkiem w buzi i k.utasem w ci pie :] heheh

Nowa vera to stara vera. :classic_cool: Verą lynn byłam zanim zostałam verą w pomarańczach, verą w skowronkach, verą iconą, verą z żydomasonerii i innymi verami. Back to the roots, jak to mówią. :classic_cool:

Gość yyyyyy
kamil21 ty chyba tu nowy, vera to stara zołza na kafe

Też byłem kim innym zanim zostałem Magnumem...naprawdę innym:)Dobranoc.)))

Nie jestem ani stara ani nie jestem zołzą. Chociaż moze i jestem. Dla ciebie - czyli głupiego nastolatka jestem stara, a zołzą nazywasz mnie tylko dlatego, że mam zdanie rózne od twojego. Next, please. :classic_cool:

no ja wlasnie pamietam vera icona, cześć wam. tak terza patrzę ze bez sensu napisalem posta wyzej nie podając moze do czego zmierzam. Chodizło mi mniej wiecej o to, że niektóre panie tu przesiadujące mimo udzielania pikantnych postów nie sa warte wiekszej uwagi ;p (no chyba, że ze mną jest coś nie tak)

Jestem obrzydliwą, brzydką, wstrętną i egoistyczną pasztetową. Bierz Verę, ma więcej kalorii.

Vera, jeśli napiszę , że jesteś fajna, to wtedy autor tematu może Ciebie porwać :)

Rowerko, dla Ciebie wszystko. Musisz mi tylko z ręką na sercu przysiąc, że nie jesteś alkoholiczką i nie trzęsą Ci się ręce. :)

Mam okulary o grubości denek od butli gazowych. I cycki jak trzydrzwiowa szafa. I gupiam, nieinteligentnam i niewychowanam. Bierz Verę.

Ej, przykro mi. Jestem przecież fajna. Trochę dziwna i wulgarna, ale nadal fajna. Nikt mnie tu nie docenia. Nienawidzę was przez internet. 😡

Nikogo nie porwie piszcie kto tu jest jeszcze ciekawy :)

Ciekawy jest Zaczerniony, Ajron, Nowy, Przyjaciel, Wituś (jego klata jest arcyciekawa), Łobuz, Nobaaa, Simplus, Androgen (boska klata z fotoszopełłe :classic_cool:)... Do wyboru do koloru.(((:classic_cool:)))

ale czy Oni sie nadaja na zone? ;D