Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Don;t be me

Pytanie do kobiet - na co zwracacie uwage u facetow?

Polecane posty

Gość Don;t be me

Wyksztalcenie, zainteredowania czy moze cos innego?

Gość jfeprgjrhbpjvgfjv
na stan uzebienia - to jedna z pierwszych rzeczy, na ktora patrze

Gość Tytus de ZOO
bzdury opowiadacie, najważniejsza sprawa dla kobiety to spoglądanie na cały majestat faceta, czyli czy facetowi stanął na widok kobiety ?

Gość grgegwe
zgadzam się z poprzedniczką :D Inteligencja jest ważna i poczucie humoru ;p

Gość onajedyna
1.inteligencja 2.kultura 3.HIGIENA OSOBISTA

Jak widzę pierwszy raz - wygląd. Jak znam - poczucie humoru.

Gość Kremator
buty

Gość się panie częstują 78
portfel czy jest pełen

" na stan uzebienia - to jedna z pierwszych rzeczy, na ktora patrze" o totototo! ja też! a majętność się w ogóle nie liczy!

Gość patiania
pomimo ogólnie panującej teorii, to wygląd jest jednak jednym z głównych rzeczy na które my dziewczyny zwracamy uwagę... potem przy bliższy poznaniu poczucie humoru i charakter...

patiania ma zdecydowaną rację, przeważnie się patrzy na twarz i tak dalej bo jak można innaczej.

Gość Tytus de ZOO
to już wszystko jest jasne, skoro kobiety stawiają na wygląd faceta to nie ważne jest ile ten facet już kobiet rozdziewiczył i ile dzieci spłodził, ważne że przystojny i ma wygląd , kolej na Ciebie , teraz Ciebie zaliczy i jeszcze forsę pożyczy na wieczne nieoddanie , prawda ?

Gość fdggdgdsg
- inteligencja, ale taka życiowa: nie interesuje mnie dodawanie w pamięci albo sprawdzanie który kształt nie pasuje do grupy - jak prowadzi samochód; np. nie umie przejechać przez główne rondo swojego miasta - jedzie złym pasem, nie widzi innych samochodów i jeszcze krzyczy, że ma pretensje do innych; za to kiedy widzę, że facet czuje auto, to mi to imponuje - i może to być nawet 12letni opel corsa - zęby, fakt, ale mogą być trochę krzywe czy nie śnieżnobiałe, przede wszystkim chodzi o zapach, czy są zepsute, czy je myje... bywa, że facet ma bielutki uśmiech, a popsute zęby, bo wszystko robi na pokaz - lubię facetów, których uważam za zdolnych, ambitnych, atrakcyjnych, a mimo to są skromni - na to czy zauważa u innych raczej wady czy zalety, tzn. naśmiewa się z ludzi, cieszy się jak znajdzie idiotę w internecie, twierdzi, że jeśli ktoś ma dużo pieniędzy to pewnie kradnie czy może koncentruje się na pozytywnych cechach, zauważa sukcesy innych i cieszy go gdy innym coś się udaje, nie jest zawistny

Gość fdggdgdsg
- czy nie pali, bo jeśli pali, to nawet o nim nie myślę - czy szanuje swoja matkę - czy zwraca się brzydko do kobiet - co sprawia mu w życiu radość - ne interesuje mnie ile kobiet miał wcześniej, ale jedna zdrada i koniec z nami

Gość fdggdgdsg
a co do wyglądu... - spojrzenie - uśmiech - głos - zapach, ale nie chodzi chyba o perfumy, raczej feromony - wyższy ode mnie; 185/6 to ideał, ale 181 móglby być spokojnie (ja mam 170) - nie lubię łysych, kojarzą mi się ze zboczeńcami, ale jeden na 50 łysych jest ok, to zależy od kształtu głowy i twarzy - czy się schludnie ubiera

Gość hghhhth
na kręgoslup moralny przede wszystkim

Gość elkusia
jeśli chodzi o wygląd - facet musi mieć "pociągające" spojrzenie - przeszywające ale czułe. Gęste włosy (nie lubię gdy facet ma zakola :(, wiem, może to głupie, ale to mnie odrzuca), zdrową, opaloną cerę. Musi dbać o siebie, uprawiać jakiś sport (ale nie musi robić tego regularnie), mieć ładny zarys nosa :) Nie mieć garba na plecach :D jeśli chodzi o charakter - kulturalny, z poczuciem humoru, żywy, inteligentny, wesoły, wyluzowany. Musi być dobrym chłopakiem, z obyciem, wiedzieć jak się zachować w danej sytuacji. Na pewno nie może być jakimś rozwrzeszczanym dresem, któremu tylko piwo i samochody w głowie.

Gość fdggdgdsg
PAWOKO, dziękuję :) możnaby długo pisać, akurat te rzeczy przyszły mi teraz do głowy. mój kolega powiedział, że facet powinien być konsekwentny i nie mieć zbyt dużej ambicji zdobycia idealnej kobiety - wtedy można mu ufać.

Gość krups
aż dziwne, że żadna z Was nie napisała słowa do tej pory o zawartości porfela faceta , więc ile facet powinien zarabiać aby kobieta była zadowolona ?

Gość fdggdgdsg
Niestety nie. Mój kolega kiedy przyszedł do mnie do mieszkania po półgodzinnej rozmowie włączył na YT kopulujące konie, ponieważ nie potrafił sobie poradzić z ochotą na seks, a ja nawet bym się do niego nie chciała przytulić. Więcej go nie zapraszałam.

Jeżeli dziewczyna nie patrzy na kasę to jest ok, bardzo ok.

To przykro mi, miałem nadzieje że może on ci się spodobał bo go chociaż widziałaś i pewnie znasz dobrze.