Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość po prostu nie

przestaję się starać w związku

Polecane posty

Gość po prostu nie

bo moja dziewczyna mnie nudzi - robi się coraz bardziej uległa, coraz więcej komplementuje, zawsze jest "obok". jednak kompletnie mnie nudzi, nie chce rozmawiać na intelektualne tematy - już któryś raz gadamy o zdrowym odżywianiu, zgrywa lekarkę... zna się na kuchni, modzie itp. o tym by pieprzyła, mam jej dość. jest bezmyślnie wpatrzona we mnie. olewam ją już cierpliwie miesiąc - zobaczymy co z tego wyjdzie, he he:) (dodam że studiujemy na tej samej uczelni i się często na korytarzu widujemy)

Gość adixxxxx
źle Ci? Będziesz tego żałował. Nie kombinuj

Gość bez sensuuuuuuuu
a nie prościej ją zostawić jak Ci tak we wszystkim przeszkadza?

Gość adixxxxx
ile razem jesteście?

Gość notoryczny przestępca
a dobra jest w łóżku?

Gość po prostu nie
chce ją trochę potrząsnąć, 7 miesięcy, szczerze to chcę dziewczynie trochę dowalić za tą bezmyślność: najpierw wydawało się fajna, czuła, pomocna dziewczyna, potem okazało się że nie ma nic do powiedzenia, myślałem co z tego jak jest taka czułą, ale teraz już nie mogę. dodam jeszcze, że ma te swoje idiotyczne komplementy: jesteś taki dojrzały itd, cool gość itd

Gość po prostu nie
notoryczny - prawiku, spadaj nie chcę z tobą mówić na ten temat, nie jest zła, ale seks to za mało

Gość hnau
Faktycznie bezmyślna, bo w życiu bym nie powiedziała, że jesteś dojrzały i cool gość...

Gość adixxxxx
pomyśl o przyszłości. Lepiej taka która widzi, że dla niej oddychasz. A po co Ci inna? Chcesz być wolny? Skoro Ona jest wpatrzona w Ciebie to daje sobie łapę upierdolić że ją tak zmanipulujesz, że będziesz przy niej czuć się wolny:) Głupio będzie jak ją zostawisz i zejdziesz się z jakąś dzwiką która bedzie Cie jabać po rogach. Nie warto;)

Gość po prostu nie
hnau - co za (nie-)błyskotliwa odpowiedź, daruj sobie tanią jazdę po mnie. nic wartościowego nie możesz powiedzieć to milcz

Gość po prostu nie
może znajdę sobie kochankę? taką dla rozmów na poziomie, szaleństwa, a do dziewczyny będę wracał po moralną otuchę?

Gość adixxxxx
po prostu nie może znajdę sobie kochankę? taką dla rozmów na poziomie, szaleństwa, a do dziewczyny będę wracał po moralną otuchę? tak lepiej:)

Gość hnau
Moralną otuchę! Ha ha! Mały człowieczku, nie licz, że będziemy Cię tu komplementować jak ta Twoja bezmyślna naiwniaczka..

Gość po prostu nie
jeszcze nie wiem jak, ale tym sposobem odreaguję:) szkoda tylko że większość kobiet to tępe imprezowe laski. nawet jak zaprzeczają, to na bibę, domówkę itp chętnie by poszły, co najwyżej się tylko wstydzą. za to żadna nie potrafi cieszyć się np. wykwintną kolacją, wyjazdem w ciekawe miejsce (tzn na przykłąd nie na ibizę tylko do Rzymu, Florencji itp by coś zobaczyć). każda pierdoli jak potłuczona na uczuciowe tematy aż się rzygać chce.

Gość po prostu nie
hnau - a co ty masz do powiedzenia? twoje stanowisko jest takie: oto kolejna kobieta która nie potrafi utrzymać swojego chłopaka, to zniszczmy (choćby słownie - potępmy go) żeby jej pomóc/jego osłabić. kobiety nie jesteście pępkiem świata,

skoro dobra w łóżku, a tobie się znudziła, to daj tu do niej namiary ktoś się zainteresuje i uwolni cię od tej nudziary

moze nieodpowiednie laski dobierasz?:) jak ci nie pasje to ja zostaw znajdz inteligentna z pasja ktora umie zyc dla siebie a nie dla faceta i po sprawie po co obrazac dziewczyne? jest jaka jest i nic nie poradzisz zwroc jej wolnosc niech znajdzie takiego ktory lubi kobiety bluszcz oddane w pelni swoejmu mezczyznie a swoja droga co za glupota tak oddawac sie facetowi raz ze nie doceni a dwa rzeczywiscie czyni to osobe nijaka ktora bez faceta juz nie funkcjonuje

Gość po prostu nie
notoryczny - spieprzaj, dla ciebie zostały już tylko grubaski i tirówki

Gość hnau
Potępiam Twoją głupotę i nic więcej. Gardzisz dziewczyną, z którą jesteś-czyżby nie było stać Cię na lepszą? Tkwisz w związku z braku laku? Z nudów? Nieważne, grunt, że to bardzo marnie świadczy o Tobie.

coś taki agresywny podobno jesteś znudzony, więc po co się nudzić?

drogi autorze ja nie wiem na jakie kobiety trafiales w swoim zyciu ale nie generalizuj proszę ......ja sie tobie troszke dziwie taki madry z pasja glowa pelna pomysłów meczy sie z pusta nudziara:))) to nie jest przypadkiem uwlaczajace twojej ososbie? zaznaczam ze sam sobie to robisz co za masochizm

Gość guigty57u3ytu35
nie pasuje ci to ja zostawa nie kombinuj to niema sesnu chcesz ja zranic z premedytacja by sie dowartosciowac? zostaw ja

on jest sfrustrowany bo on taki inteligentny a nie moze podyskutowac na ciekawe teamy wiec wchodzi na cafe zeby pokazac ''dystans ''do siebie obrazajac wszystkich ktorzy smią wyrazic swoje zdanie zwlaszcza gdy jest nie po jego mysli:))

Gość po prostu nie
a ty dulcymeo, to jesteś w ogóle realna? mogę się założyć że też nie masz żadnych głębszych zainteresowań, a jedynie pierdolisz o uczuciach ile wlezie, o innych związkach i myślisz o swoim mężczyźni (jeśli kogoś masz) albo o "szlachetnym rycerzu" (jeśliś wolna) - tak postrzegasz mężczyzn, chcesz żeby cię komplemetować, zabawiać, starać się itd. i to mi nie odpowiada, ja chcę partnerki z którą zdobędę świat - wspólniczki z którą będę konie kradł a nie kolejnej dupy....

Gość po prostu nie
pardon, królewny:) nie chcę bezmyślnie zabawiać i pieprzyć o głupotach z nią, ale się razem z nią rozwijać, z tobą też nie można

Gość po prostu nie
a ty jesteś zapatrzona w swojego rycerza

Gość guigty57u3ytu35
chuju, pardon, krolewiczu... to se takiej poszukaj! malo to kobiet na swiecie, wyrales nieodpowiednia, to przynajmniej teraz wiesz, co ci w niej brakowalo i mozesz znalezc taka, ktora spelnia wymagania

Gość hnau
Kiepski jesteś koleś. Godzisz się na półśrodki. Cóż, ja półśrodków nienawidzę. Wolę nic niż cokolwiek. Pieprzysz o tych swoich ideałach, a jednak tkwisz w niezadowalającym związku. "Najgorsze nie jest to, że chcemy zbyt wiele i nie osiągamy tego ale to, że chcemy zbyt mało-i osiągamy to" cytat z głowy, więc mogłam przekręcić. Sens pozostał. Moje motto...a Twoje? Hm? Lepszy wróbel w garści niż kanarek na dachu? A do kanarka wzdychamy!

jakich uczuciach :))) ja dla swojego mezczyzny chce byc przede wszystkim przyjaciółką dobrą kumpela z ktora moze wszystko a ja z nim!!! wspieram go ale tez umiem kapnac w dupsko jak widze ze robi glupote ma poczucie wolnosci w zwiazku nie ograniczam i nie osaczam bo sama tego bym nie chciala mamy swpja przestrzen wiec oboje sie nie dusimy a cieszymy soba :))) grunt to sluchac drugiem osoby no ale ja nierealna jestem :)))