Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość z cyklu dziwne ludzkie wyznani

Nie podobają mi się biali mężczyźni a białe kobiety wydają się atrakcyjne

Polecane posty

Otóż od jakiegoś czasu przestałam patrzeć na białyhc mężczyzn tak jak kiedyś. Ogólnie nie widzę w tym atrakcyjności, nawet jeśli są atrakcyjni. Np. od 10lat byłam fanką Johnny'ego deppa i zawsze uważałam go za człowieka niezwykle przstojnego, teraz jak na niego patrzę to mnie on wcale nie rusza, ani grzeje ani ziębi. W ogóle, ostatnio z nudów oglądałam sobie portal randkowy i jakoś patrzyłam patrzyłam a wcale nie poczułam przyśpieszonego bicia serca przy żadnym z panów. Najlepsze jednak jest to że białe kobiety uważam za atrakcyjne i podam tkai przykład, bo znam rodzeństwo- bliźniaki, chłopak i dziewcyzna.Wyglądają tak samo, ona jest bardzo ładna i mi się podoba, a on już wcale, chociaż wygląda jak męska wersja swojej siostry. Ogólnie wiele kobiet uważam za atrakcyjne i pociągające np. Charlize Theron czy inne, a na facetów tak nie patrzę. I nie o to chodzi że jestem lesbijką bo nie jestem

ma ktoś podobnie?

Gość hjfvhwurthvbwtur
jest malo prawdziwie atrakcyjnych mezczyzn ale dobrze zbudowany blondyn z klasycznymi rysami twarzy to jest to

ale jednak klasyczny blondyn, a ja to sama nie mam takiego białego ideału, nawet wśród aktorów ni da się wypatrzeć....