Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość pikolinaa

weszlam dzis na allegro

Polecane posty

Gość pikolinaa

chcialam kupic parę ciuchów na allegro i zszokowałam się trochę. Moda damska jest zdominowana przez pewna pania, która zniecheca jak cholera. Wszedzie sie wypina, wydyma usta , no i te tipsy. Jak tak mozna reklamowac ciuchy? Jakby same blahary tam kupowaly... Normalnie jest wszędzie!!!!!

Gość
mam 2 typy http://allegro.pl/kesi-lato-2011-tunika-w-falbanki-promocja-i1703544302.html http://allegro.pl/1063-queencula-sukienka-tunika-zabot-hit-new-i1703507442.html stawiam na te ostatnia choc przedotatniej tez jest duzo ja chocby misie nie wiek jak ciuchy podobaly to jak jest ta modelka w zyciu bym nie kupila nie wiem jak mozna kogos o takiej aparycji uzyc do reklamy, przeciez to babsko jest ohydne i w dodatku podstarzale :/ tu kobeta pojechala [ rzyg ] http://allegro.pl/1064-queencula-sukienka-extra-kroj-to-jest-to-i1676538212.html

Gość kierowca bombowca
lepsze blachary niż analfabetki :)

Gość
no wlasnie szukalam wersji blond ;) tepy ryj jak rzadko :/

troche ta babka wyglada jak transwestyta ale ogolnie muszę przyznać, że podnieciły mnie te foty :P laski mają super figure , to wcięcie w talii, duża pupa....mmmmmm, wzbudzają wiecej emocji niż szczuple blade mimozy

Gość kierowca bombowca
bo są zajebiste dziewczyny - fakt faktem - retusz jest źle robiony - i po prostu go widać - tak czy siak - nie można oceniać dziewczyn przez pryzmat TUmana komputerowca 🖐️

Gość gvgvgvgv
kierowca bobmowca hhhhhaaa dziewczyna marzenie ja pierdolę

Gość moj znajomy z pracy
z japan style rzeczywiście fajne są dziewczyny to one są bardziej sexi niż te lampucery ale ciuchów z japan style nie polecam

Gość kierowca bombowca
gvgvgvgv pierrdolnij się w eeebbb :D 🖐️

Gość moj znajomy z pracy
facetom mogą się podobać, bo wyglądają jak prostytutki, taka jest smutna prawda. Tylko, że to kobiety kupują tam ciuchy, a to zraża

Gość kierowca lubi kobietki
na popierdolenie, a może byś nie wstydził z taka wyjść? :/

Gość ddfdfdfdfdfdf
przeciez to PHOTOSHOP i pomyslcie sobie ze jak kuoujecie taka sukienke to placicie nie tylko za nią, ale tez za debila grafika, ktory tak retuszuje te dziwki, dlatego ja nie kupuje u takich sprzedawcow, po co dawac zarobic kretynowi grafikowi?

Gość kierowca bombowca
dlaczego nazywasz je brzydko tylko dlatego że grafik schrzanił robotę???? ;) wcale nie dziwki tylko zgrabne dziewczyny w pracy :P - mają look taki że facetom kopara opada - i o to chodzi w takich ciuchach 🖐️ ty jak rozumiem na dzisiejsze wyjście wyciągniesz odziedziczone po babci pantalony z koronki 🖐️ będzie szał :classic_cool:

Gość majaprzczulka
tez nigdy nie kupilam rzeczy prezentowanej na takiej modelce, bo sie z burdelem kojarzy

Gość kierowca bombowca
fajneeeeee............ to ostatnie :P chociaż te pończochy bym jej wyrzucił :P 🖐️

Gość moj znajomy z pracy
przestańcie, bo kierowca dziś nie zaśnie ;)

Gość kierowca bombowca
majaprzczulka powinnas się zapisać do zakonu - może oni Ci naprostują myśli :)

Gość ddfdfdfdfdfdf
przeciez one tak nie wygladaja w realu, pewnie sa brzydkie, zwlaszcza po zmyciu makijazu ;) pomijam juz cyce powiekszone przez grafika i gladną skore :D wyglądaja jak dziwki, wiec jak mam je nazwac? dla mnie to dziwki i tyle :D

Gość majaprzczulka
na zakon jest juz za późno jakiś czas temu kupiłam sobie gorset, ale w sklepie, tam skojarzeń nie było :P

Gość kierowca bombowca
nieważne jak wyglądają w realu - ważne że są zgrane i ładnie pozują do zdjęć ;) to wystarczy - zresztą - jak widać ciuchy z tych aukcji się sprzedają ;) ale kupują je kobiety które chcą być seksowne, a nie uzależnione od internetu utyte parodie seksowności które strój kąpielowy ostatni raz założyły w wieku 6 lat :D 🖐️

Gość kierowca bombowca
BOŻE CO ZA PASZTET....nie dość że morda jak koń to jeszcze chabeta szczerzy zębiska :P na dodatek brzuch jej z przodu wisi :O :O :O do tego chyba jej włosy wypadają - bo coś mało ich zostało :D 🖐️