Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość adixxxxx

co zrobić by mojej byłej znów na mnie zależało.

Polecane posty

Gość adixxxxx

Jak w temacie. Jakieś porady od doświadczonych kobiet:)

Gość poniedziałek i sobota
kiedyś czytałam o takiej technice podrywaczy "pull and push" i kurna muszę stwierdzić, że to jest jakiś sposób, tzn. jak babka nie jest łatwa w obsłudze to się uda. na pozostałe tradycyjnie: kwiaty (bukiety), spędzanie jak najdłużej czasu razem, słodkie niespodzianki, czułości, pomoc to co kobiety lubią

Gość adixxxxx
dulcymea29 Moja i jej wina, ale jak zawsze jest moja wina. Utrzymujemy kontakt, ale mi wbija noz w serce. jakiś sposób by to zauważyła i odczuła, że miała wspaniałego faceta

Heheh to raczej faceci tak mają.doceniają jak stracą dopiero! zależy jaki typ laski, a w ogóle jeśli uważa Cię za dupka, a nie ma nikogo nowego,to musi minąć trochę czasu, daj jej odczuć, ze jesteś miły i do usług, ale przy tym niedostępny, brak sexu zrobi swoje ;-P

Gość adixxxxx
Zawsze byłem miły, strałem się jak mogłem. Teraz zachowuje się jak płaczek bo w życiu faceta tak jest. Typ laski to "Księżniczka" nie jakaś solara itp.

Księżniczki mają właśnie to- wymagają i oczekują, zeby je na rękach nosic, a w gruncie rzeczy zwariuja na punkcie faceta, który ich olewa.czyli to co pisalam "przyciąganie i odpychanie". Stań się jej przyjacielem, staraj sie ja zaskoczyć, rozweselić, wspierać, a później zniknij, wzbudź ciutkę zazdrości..

Gość adixxxxx
zrobiłem tak, myślałem że jej coś to dało do zrozumienia a tu gorzej.