Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość alalalalalalalalaaaaaaalalala

Mam dość jego towarzystwa!!!!!

Polecane posty

Gość alalalalalalalalaaaaaaalalala

Nie na widzę pewnego frajera Który na dodatek doczepił się do nas. Po prostu koleżanka spotkała go kiedyś na baletach miło ponoć było i tak się do nas doczepił, oczywiście one go bardzo lubią są nim zachwycone, koleś robi za sponsora, piwko, drink, jakaś pizza itp Ma to swoje plusy sama z tego korzystam ale mam dość jego towarzystwa, jego głupich tekstów, alizji związanych sexem tego wazeliniarstwa a zarazem chamstwa Koleś swojego czasu mi po prostu ubliżył, do tej pory nie usłyszałam z jego psyka , słowa przepraszam, po prostu nie odzywamy się do siebie Tylko z ta obcja że jemu nie przeszkadza moje towarzystwo mi wręcz przeciwnie siedze na tych naszych spotkaniach 5 i milczę marze tylko o tym żeby sie zamknął i najlepiej sobie poszedł w chuj do innych dup i żeby było tak jak dawniej Naszczałam mu nawet do piwa, jaka miałam satysfakcje wrócił wziął łyka za chwile sie pożygał, on sobie ubzdurał że go kocham tym To mnie dodatkowo wkurwia Dała bym mu liścia jak kiedyś ale się boje Jak sie go pozbyć?

hmm możesz przestać chodzić na te spotkania ;P w końcu koleżanki chyba bardziej wolą Twoje towarzystwo ;P więc szybko się nim znudzą, albo skutecznie go ośmieszaj to się może odwali jak będzie pośmiewiskiem :| to czasami skutkuje :(