Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Alien vs Predator

moja dziewczyna zdradza mnie ze swoim kumplem na stazu w szpitalu

Polecane posty

Gość Alien vs Predator

jej kolezanka powiedziala mi to wczoraj bo 3 osoby sie na nich natknely jak sie gzdzili w szatni studenckiej. Jeszcze nie wie ze ja wiem, ale sprawa jest pewna. Pwoiedzcie mi czy powinienem sie po prostu spakowac i wyprowadzic bez slowa?? bo mam zamiar tak zrobic i nawet do niej wiecej nie pisac ani nie dzwonic

Gość ależ ależ
Empatyczny przykro mi to napisać, ale chyba po raz pierwszy zgadzam się z Tobą (Twoim pytaniem) ;-)))

Gość mam ciagle Cie w myslach
Owszem, wyprowadz sie,bo ten zwiazek nie ma sensu, jednak poinformuj z jakiego powodu i odejdz.

Gość ależ ależ
No przeeeestań. Właśnie wypiłem piwko i szkoda by mi było tak bezmyślnie je oddać. ;-)))

Gość tak od pewnego czasu
obserwuję to forum i zastanawiam sie dlaczego popiera sie tutaj i "wspiera" zdradzajaca doope a jak jaki kolo zadaje pytanie to sie go wysmiewa a jak kolo zdradzi to jest wielkie halo i szum

Gość ależ ależ
Empatyczny chcesz być złośliwy, czy wolisz być ironiczny?

juz spiesze wytlumaczyc otoz to naprawde proste, ludzie, ktorzy nie zasluguja na wysmianie, nie stawiaja na forum tak infantylnych pytan mam nadzieje, ze pomoglem, w razie czego jestem do uslug

mam nadzieje, ze pomoglem, w razie czego jestem do uslug a umiesz zrolowac wodorosty?

Gość ależ ależ
"tak od pewnego czasu" bo na tym polega to forum. Zadaj pytanie o bolącą głowę to Ci odpowiedzą: - jak mnie bolał ząb to go wyrwałem. Wniosek jest taki, ze jak masz problem to rozwiązanie nigdy tutaj nie znajdziesz.

Gość asystentka aniola
i po co bawic sie w filozofa empatyczny ? :o kazdy pisze co chce,od tego jest forum a tobie sie wydaje, ze jestes wszechwiedzacy? narcyz przez ciebie przemawia :o

Zadaj pytanie o bolącą głowę to Ci odpowiedzą: - jak mnie bolał ząb to go wyrwałem. raczej: mnie nigdy nie boli glowa, taka juz sie urodzilam

Gość ależ ależ
"poj**ało was?" A w jakim sensie?

Gość asystentka aniola
Autorze, no i rozwalili Ci watek, nie udzielajac jak zwykle odpowiedzi a szydza z innych sami siedzac na babskim forum - zenua :o

Gość ależ ależ
"generalnie to same debile na tym forum, poczynajac od pytajacego na odpowiadajacych konczac " Ale za to jakie kochane te debile!!!.

Autorze, no i rozwalili Ci watek, a widzialas tu gdzies autora?

Gość boby_śmierdzące_wy
coraz wiecej idiotow tu siedzi co nie potrafia nic doradzic tylko wysmiewac i dopierdalac bez sensu czlowiekowi ktory ma problem , jeny jeny coza zjeby , a tą suke zostaw bez wyjasnienia bo w tym wypadku jej sie nalezy jak najbardziej ,poza tym powinna sie domyslec, zmien numer telefonu i gg niech cie nie dreczy i z glowy z lafirynda .

Gość Alien vs Predator
spoko narazie zadnej wypowiedzi nie zauwazylem jak bedzie jakas na poziomie to napewno wezme ja pod uwage

Gość ależ ależ
Asystento - nie rozwalili wątku tylko wyjaśnili autorowi zachodząc go od zakrystii. Mnie i np. czizas głowa nie boli, wiec nie potrzebujemy sie pytac na tym forum co robić w takiej o a takiej sytuacji. Autor dostał odpowiedź: - spytaj, -ewentualnie skonfrontuj, -przemyśl, -podejmij decyzję, -bez względu jaką decyzję podejmiesz to później cierp, bo sam tego chciałeś.

Gość mam ciagle Cie w myslach
to" mile" Alien, ze nie zauwazyles zadnej wypowiedzi na poziomie i badz tu mila i staraj sie pomoc czlowiekowi echhh :(

oczywiscie mozna ograniczyc odpowiedzi do "wlacz mozg" niestety z jakichs nieznanych mi powodow autor rzuca wtedy zalosne " nikt wiecej sie nie wypowie???" "czy naprawde nikt nie byl w taaakiej sytuacji?"

Gość ależ ależ
"ten empatyczny to jakis debil cyco?" No nie. On tylko wchodzi na różne wątki i daje znak : -Panowie i panie czas światło gasić.

Gość asystentka aniola
empatyczny a nie rozumiesz, ze czasem ludzie znac odpowiedz natychmiast? forum dziala jak terapia u psychologa, wiec z czego sie ciagle nasmiewasz ? owszem zdarzaja sie przezabawne sytuacje,ale kiedy ktos pisze,ze zostal zdradzony,to chyba nie jest mu do smiechu 😠