Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość czarnulka98

KTÓRA Z TYCH DZIEWCZYN PODOBA WAM SIE NAJBARDZIEJ?i dlaczego

Polecane posty

Gość dendko,ll
zdecydowanie ta w srodku

Gość mnhjbhgvg
wszystkie brzydkie serio:o

Gość jjjjjjjjjfffffffffkkkkkkkkk
nie otwiera sie

Chyba ta w środku... Ma najładniejszą twarz i włosy też mogą być. Takie jest moje zdanie, biorąc pod uwagę tylko to zdjęcie.

Gość lkslkcf
znowu ta babajaga w kreconych kudlach.

Gość jjjjjjjjjfffffffffkkkkkkkkk
O żesz ani jedna! Sorry.

Gość Jarekk22
na loda sie nadają , ale do chodzenia to juz nie bardzo .

Gość Donata00
ta w środku jest najładniejsza jeżeli w ogóle można ją nazwać ładną ta brązowa niech lepiej zmieni fryzurę bo jest okropna i strasznie ją oszpeca w ogóle bym poradziła tym panią schudnąć

Gość brzydula ..nie przesadzacie
brzydula to moze byc jakas laska z zezem, laski sa fajne zadbane, umalowane,opalone ciekawe jak wy wygladacie trolle

Gość y76t6t06t
3 pasztety, najbrzydsza ta z lewej

Gość oranujulekkkk
no dobra.. t a w srodku jeszcze nawet ok. ale te po boku nie - dlaczego? bo maja zle dorbbane fryzury. pani z krotkimi wlosami chce wygladac lepiej? prosta sprawa - zapuscic wlosy i zrobic sobie frzyz pasujacy do twarzy -ale minimum połdługi - krotkie wlosy nigdy nie dodaja kobiecie urody ani wdzieku. no i s chudnac to mus. mysle ze ma duze szanse byc wtedy postrzegana jako ładna bo ma regularne rysy twarzy i na niej wszytsko na swoim miejscu - jednak wlosy i tusza szpecą tą kobietę. tak! jak mnie czytasz wez to pod uwage bo mowie to szczerze, nie zlosliwie a wiem jak babki w krotkich wlosach sie zarzekaja ze to sexy i w ogole ale kurde no ludzie nie chcesz chyba wygladac jak babochłop chyba ześ lezba to nic mi do tego wtedy. a pani w kreconych ma szeroka twarz a wlosy odgarniete z niej to bardzo uwidaczniaja. - zmiana fryzury moze zdzialac cuda. uwierz mi. kilka kilo mniej tez nie zaszkodzi. w srodku pani - nie mam zastrzezen - piekno nie bije blaskiem ale zle nie jest i chyba niewiele da sie tu zmienic bo chyba nie ma co. no to taka moja szczera opinia. pozdro laski , tylko sie nie kompleksujcie bo ktos wam tu napisze ze brzydkie jestescie czy cos bo sobie wakacje zepsujecie. ale zmiany mozna by zaprowadzic jak chcecie wygladac lepiej :)

Gość anya rjybyk
ta w srodku. ale ma brzydki blond- taki zolty od gory-ochyda. niech idzie do fryzjera i walnie sobie cos popielatego lub platynowego. niech zrezygnuje z grzywki i zapusci wloski jeszcze dluzsze. ta z lewej czesto tu sie pojawia. przepalona petami, solara, sztuczna narcystyczna pinda. brzydkie wlosy- wyprostuj je i zapusc brwii, zmien makijaz i schudnij, rzuc palenie i zadbaj o siebie. ta z prawej troche jak lesba wyglada-pewnie przez strasznie krotkie wlosy:-O ale dzieki zmianom beda ladne. sa poprostu zaniedbane i zle zrobione. oszpecaja sie, zwlaszcza autorka. nie jestem ksieciem jestes brzydkim facetem a krytykujesz kurwa inne baby. wszystkie sa przecietne ale moga sie wyrobic przez drobne zmiany. glupi cwel. nie ma nic gorszego niz jebany ludzki wąglik krytykujacy kobiety.

s

s