Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość moim skrooomnym zdaniem

sex a religia - krótka ankieta. ZAPRASZAM!

Polecane posty

Hello, zapraszam do krótkiej ankiety. Jestem ciekawa, czy istnieje jakis zwiazek miedzy wyznaniem a preferencjami seksualnymi :) Możecie pominąc dowolne pytania, pozmieniac nicki:) Może Wasze odpowiedzi uda sie ubrac w jakies ciekawe wyniki ;) Do dzieła! 1) Płec/wiek (wiek może byc w przybliżeniu ;)) 2) Stan cywilny 3) Wyznanie 4) Orientacja seksualna 5) Preferencje erotyczne (standard, oralny, analny, sado-maso, tantra, fetysze, gadżety, ulubione pozycje, inne) 6) Masturbujesz sie? jak często, czego uzywasz? 7) Zdradziłas/łeś? Co sądzisz o zdradzie? 8) Fantazje erotyczne 9) Cokolwiek chcesz dopisać od siebie...

1. kobieta, 20 lat :-) 2.Panna 3.rzymskokatolickie 4.tylko i wyłącznie faceci 5.standard...pozycje.. 6.czasami..:-) paluszki... 7.nigdy! 8.Tylko mój chłopak :* 9. pozdrawiam :-)

Ehh pomaranczowy, nigdy nie wiem czy to Ty czy podszywek

Gość Oranyażzanadto
1.Facet/19 2.Kawa 3.Hmm...z całą pewnością Chrześcijanin, ale czy konkretnie zwolennik jakiejś interpretacji.... 4.Hetero jak najbardziej 5.Raczej standard 6.Nie, to żałosne jest 7.Nie/ Jak bym ze sobą wytrzymał wówczas? 8.Czasem mimo woli, aż dziw bierze, skąd się takie myśli w człowieku biorą. :P 9. Jestem fanem Ś.P. Freddiego Mercurego, oraz co ambitniejszych filmów. Ale Pottera też lubię.

1.Baba/23 albo 19 2.Panna z mokrą peezdom 3.Ateistka. 4.Chłopy. 5.W cipkie, oral najchętniej dla mnie, fetysze - krawaty i garnitury, na pieska, jeźdźca, kowbojkę, na głowie i rękach 6.Co nockie. 7.Zdarzyło siem. 8.Zostać księdzem. 9.Mam tatuaż na tyłku, który jest imieniem mojego defloriana. Cześć, Skromna.🖐️

No hello Deka :) thx

Gość ja po prostu
1) kobieta/29; 2) panna; 3) rzymskokatolickie; 4) hetero; 5) oralny, analny, od tyłu; 6) tak ale rzadko, używam własnych dłoni,czasem różnych przedmiotów; 7) nie, sama zostałam zdradzona-moim zdaniem jeśli ludzie się naprawdę kochają i wierzą, że im się uda to można żyć po zdradzie, czasem jest kubłem zimnej wody i pozwala związek umocnić; to teoria w którą wierzę ale jej nie spraktykowałam; w moim przypadku zdrada była końcem związku; 8) bycie zdominowaną, uwielbiam seks po ciemku bo wyostrzają mi się inne zmysły..., pociągają mnie osoby na pozór niedostępne, fantazjuje np. o moim proboszczu, niezmiennie od kilku lat ;-) 9) :)

Gość mad.zel
1) kobieta, 32 2) mezatka 3) rzymskokatolickie 4) faceci 5) standard, oralny 6) tak, rzadko, palce 7) tak, wszystko jest dla ludzi 8) przygodny seks 9) to chyba tyle

Gość bardzotajemniczynick
1) female/ 30-40 2) mężatka 3) ateistka 4) Heteryczka... ale może kiedys sie skusze na małe conieco ;) 5) standard, oralny, ulubiona pozycja-od tyłu, anal never a czegos innego chetnie popróbuję 6) Jasne, co drugi dzien średnio, paluszki, prysznic 7) tak, sa zdrady i zdrady, zalezy od okoliczności 8) czesto fantazjuję, ostatnio głównie o macho który mnie ujarzmi, ale bez sadyzmu 9) uczucia w seksie nie obligatoryjne ale mile widziane

Gość bardzotajemniczynick
Deka, I don't know, ale sie poprawię ;)

haha, czasem mi sie włącza angielski, czasem francuski ;) najczęściej jednak łacina, zwłaszcza jak mnie ktoś wkurwi

Pomarańczowy, ja rozbujam, wysportowana jezdem

Pobujamy się... jak skonczymy z tobą

Skromna, słońce, ja już lecę. Odgryź mu genitalia za mnie, ale nakręcaną sztuczną szczęką, bo jeszcze syfa złapiesz. Papa.🖐️

haha, dobra, ale najpierw kręcenie wora, ciekawe czy wytrzyma rekord 3 i pół obrotu

Masakryczne te wasze odp. są. Nie no sorry, ale 100% hetero- nuda. Ci, co się za katolików podają, wcale nimi nie są, więc ankieta nie ma sensu.

Gość KoloRowE wycinanki z papieru
1.kobieta/21 2.panna 3.katolickie 4.hetero 5.standard, oralny, pozycje 6.czasami, dłoń 7.nie, nie uznaję 8. mój mężczyzna 9. miłego wieczoru:)

Maladie, a dlaczego tak sądzisz?

Gość niech_wam_będzie
1. Kobieta, 20-25 2. Panna 3. Rzymskokatolickie 4. Hetero 5. Standard, oralny, fetysze 6. Czasami (palce) 7. Nie. Nie popieram zdrady. 8. Trochę tego jest... 9. Coś od siebie

gdyż religia katolicka i BIBLIA zabrania pozycji wynaturzających, czyli tylko te w stylu misjonarskiej. Seks służy wyrażeniu miłości i płodzeniu dzieci, a nie przyjemności- niestety, taka jest prawda. I nikt , kto nie czytał Listów do Koryntian itd. nie ma prawa wszcząć dyskusji.

Nie czytałam, nie jestem religijna... ale chetnie porównam wyniki tej ankiety z przykazami wiary w kwestii seksu

haha, wszyscy siedzą. Nie wstyd Wam, hipokryci? Wasz Bóg zabrania Wam przyjemności.... Ma być miłość i duchowość, buahah.

A Ty? Możesz zdradzic jakiego jestes wyznania?

1) kobieta / 36 2) wolna 3) ateistka 4) 80% hetero 20% bi 5)Oralny, analny tylko pod warunkiem, że partner też ma ochotę udostępnić dziurkę ;P, elementy s-m (wiązanie, chłosta, dręczenie, itp) gadżety w zależności od potrzeb; standard z braku laku też może być ;P 6) 2 -3 razy w tygodniu - palce, prysznic, wibrator, kulki, ewentualnie jakieś wynalazki; 7) Zdradziłam raz i taką zdradę wybaczyłabym partnerowi, ale powrotu by nie było ; ) 8) Fantazje erotyczne - codziennie więcej ;P (dobra, taka podstawowa to zerżnąć faceta strap-on'em :D ) 9) A tak poza tym to jestem do rany przyłóż :)

jestem ateistką- więc nie hipokrytką. Jakbym wierzyła w Boga, to słuchałabym go, a nie takie rzeczy odpierdalała.

Gość niech_wam_będzie
Różne pozycje są dozwolone, tylko po prostu facet musi spuścić się w kobiecie, jak należy, bo sex ma służyć prokreacji. To tylko takie sprostowanie. Chociaż sama przyznam, że nie zawsze kończymy tam, gdzie trzeba.