Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość moim skrooomnym zdaniem

sex a religia - krótka ankieta. ZAPRASZAM!

Polecane posty

Gość Z wyobraźnią
1. Mężczyzna/31 2. kawaler 3. rzymskokatolickie (od 12 roku życia nie praktykuję) 4. heteroseksualista 5. standard, oralny, ulubione pozycje: na pieska, na jeźdźca, na "żółwika". Najbardziej zajebista jest pozycja pozycja siedząca przednia: ja siedzę po turecku ona na moich nogach łapiąc ją za pupę nakładam na mój członek. Jeszcze lepsza jest modyfikacja tej pozycji do pozycji leżącej. Ja na plecach ona leży na mnie. 6. Tak. Obecnie średnio 2 razy w tygodniu. 7. Nie. Kurewstwo, chamstwo i największa podłość8. 8. Wejdź na temat: " Piszcie swoje fantazje chlopcy.........................." i znajdź posty z 20-21 XI 2012 r. 9. "Religia przesłania rzeczywistość społeczną, jest to "opium dla ludu".Chcę powiedzieć głośno i będę to podtrzymywał wobec wszystkich i na przekór wszystkim, że człowiek opanowany zabobonem jest niezdolny do zachowania swej wolności..." Jan Jakub Pillot. Mieć w łóżku pobożną katoliczkę to nieszczęście. One myślą, że seks polega na tym że baba ma leżeć jak kłoda a chłop pompować. K... mać takie dupczenie jest jak wyciskanie 150 kg na siłowni - męczarnie. Ja staram się, lecz widzę, że nic z tego nie będzie, więc spuszczam się i chuj po zabawie.

Gość Facet 78 lat
1) Płec/wiek (wiek może byc w przybliżeniu facet 76 2) Stan cywilny-żonaty 3) Wyznanie-katolickie 4) Orientacja seksualna-hetero 5) Preferencje erotyczne -standard, 6) Masturbujesz sie? jak często, czego uzywasz?-NIE 7) Zdradziłas/łeś? Co sądzisz o zdradzie?- tak skok w bok zawsze coś nowego 8) Fantazje erotyczne-w tym wieku pffffffffffffff 9) Oby jak dotychczas utrzymywał sie ten sam poziom w seksie czyli raz na tydzień