Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość moim skrooomnym zdaniem

sex a religia - krótka ankieta. ZAPRASZAM!

Polecane posty

Wyjaśniam im, że nie znają własnej religii, a Ty że robię to bo co tam coś tam... Mi przez głowę, nie przeszło, żeby mieć takie intencje, a Ty je wymieniasz i twierdzisz, że się nimi kierowałam, więc świadczy to o tym, że oceniasz innych przez pryzmat siebie. Bo pewnie sama w takich sytuacjach postępujesz w ten sposób.

Gość bbrrrbbbrbrbbrr
w naszej kulturze funkcjonuje nieco przenośne pojęcie obrzydzenia przy patrzeniu w lustro, co odnosi się do pogardy żywionej do samego siebie. Maladie o tym nie wie - i dlatego Maladie widzi w tym jedynie znaczenie pozorne, dotykające wyglądu. Pomyśl trochę, zanim coś napiszesz:O Wiesz w ogóle, dlaczego się przyjeebałem? tak,przyjeebałEm, bo przypadkiem nie mam tzytzków:classic_cool:

Gość bbrrrbbbrbrbbrr
Wyjaśniasz w sposób chamski, bezczelny i wulgarny - i DO TEGO się przyjeebuję,loszko. Do niczego innego. Teraz jasne ? Bo prościej nie dam rady tego ująć:classic_cool:

Moje panie :D proszę zakończyć tę szermierkę na kuchenne noże, bo to się już troszkę niesmaczne robi :D za chwile się zaczniecie za kudły targać ;P

Gość bbrrrbbbrbrbbrr
i jak już rzucasz argumentem, że mi brak rzeczonych - to może poprzyj swoje tezy cytatami z Pisma :D Zwłaszcza tę o pozycjach "w stylu misjonarskiej" :D

Gość bbrrrbbbrbrbbrr
Nie "panie" !! Tylko nie "panie" :P:P

Gość bbrrrbbbrbrbbrr
Kudły targać - mogłoby być ciekawie :P

Wiem, że tego się uczepiłeś, ale zacząłeś mnie od 1. posta oceniać. Tamta dziewczyna napisała, że wypisuję głupoty, to mi nerwy puściły. "w naszej kulturze funkcjonuje nieco przenośne pojęcie obrzydzenia przy patrzeniu w lustro, co odnosi się do pogardy żywionej do samego siebie." pierwszy raz słyszę, ale nie trafiłeś. Jestem narcyzem.

Gość bbrrrbbbrbrbbrr
"Kobiet", k...a ? 😠 No nie ... idę się powiesić :P

A co do seksu- to Chociażby Listy do Koryntian. Tam św. Paweł zajął jasne, konserwatywne stanowisko.

Gość bbrrrbbbrbrbbrr
Narcyz w wydaniu kobiecym :D coraz lepiej... pisz dalej :D przejrzyj swoje posty od początku - nie wierzę, że sama nie widzisz w nich wyższości i chamstwa. nie mówię o jednym konkretnym - tylko o znakomitej ich większości :)

Gość bbrrrbbbrbrbbrr
CYTAT !! Chociaż jeden :) JEżeli nie masz - uznam, że jesteś nieprzygotowana na gruncie merytorycznym:classic_cool:

Gość bbrrrbbbrbrbbrr
Tu nie obowiązuje kodeks napoleoński, to nie ameryka łacińska. Nie muszę udowadniać swojej niewinności - ty dowiedź, żem kobietą :classic_cool:

Gość bbrrrbbbrbrbbrr
Myślę, myślę :D Narcyzm nie determinuje chamstwa - jak to wytłumaczysz:classic_cool: ?

Gość bbrrrbbbrbrbbrr
... a w ogóle - określenie się mianem narcyza nie zwalnia z konieczności zachowywania pewnych norm społecznych - ergo, będąc chamska dla innych nie dziw się, że inni są chamscy dla ciebie. Rzekłem :classic_cool:

Gość daruu
Do wszystkich,którzy tu piszą.....Ciekawe ile autorka dostanie za ten sondaż......Pewnie jest z jakiegoś brukowca.......

Gość bbrrrbbbrbrbbrr
A teraz zdefiniuj słowo "Rozpusta" :) Poza tym - Księga Przysłów: "znajduj radość w żonie młodości. 19 Przemiła to łania i wdzięczna kozica, jej piersią upajaj się zawsze, w miłości jej stale czuj rozkosz! " :classic_cool:

Nacyzm to wywyższanie się, ja się wywyższam. nie jestem chamska. a nawet jeśli- każdy ma jakieś wady. Lepsze to niż bycie głupią albo pozbawiona empatii

Gość bbrrrbbbrbrbbrr
"Lepsze to niż bycie głupią albo pozbawiona empatii" - zaiste:classic_cool: Ale ty oczywiście nie jesteś ani głupia, ani pozbawiona empatii, co ? Poza tym - tenże św Paweł mówi: "Nie unikajcie jedno drugiego, chyba że na pewien czas, za obopólną zgodą, by oddać się modlitwie" :D

rozpusta- nieumiarkowanie, niepowściągliwość, rozpasanie, swawola Pierwszy List do Koryntian: "Trzeba więc aby Ci, którzy mają żony, tak żyli jakby byli nieżonaci" i cała litania na cześć dziewictwa i unikania cielesnych rozkoszy.

BÓG: Bądźcie płodni i rozmnażajcie się! Dalej- św. Tomasz- kto się z nim nie zgadza, jest heretykiem- zalecał pozycję misjonarską. Ten Twój cytat wcale nie musi być o seksie.

Gość bbrrrbbbrbrbbrr
I znowu: "Tym zaś, którzy trwają w związkach małżeńskich, nakazuję nie ja, lecz Pan: Żona niech nie odchodzi od swego męża!"

Gość bbrrrbbbrbrbbrr
Rozumiesz może różnicę między "zalecał" a "nakazywał" :D ? Coś mi się widzi, że ten Twój fundament jest jakby kruchy :D

Ale ty oczywiście nie jesteś ani głupia, ani pozbawiona empatii, co ? Nie, to bardziej złożone. Ja ma pograniczne zaburzenie osobowości, dlatego czasami coś napiszę, zanim pomyślę, ale mam inteligencje powyżej przeciętnej. I to, że jestem nie miła, nie ma nic do empatii.