Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Cidzia z Wołomina

Moja kotka wlasnie rodzi swoje kotki co mam z nimi zrobic! Nie stac mnie na nie!

Polecane posty

Gość Cidzia z Wołomina

Czy powinnam je utopic? Za daleko jest do weterynarza i nie wiem jak pomoc jej je urodzic...

Gość nie zabijaj kotków
sama da sobie radę , a kotki jak odchowa że będą same jeść to rozlep po mieście kartki z informacją że je chcesz za darmo oddać a na pewno chętni się znajdą

Gość Formatkaaaaa
Możesz oddać kotki do adopcji w sklepie ze zwierzętami

Gość kotki_2
Moja kotka też urodziła, nie potrzeowała pomocy. Możesz też w internecie ogłosić, że masz kotki do wydania.

chyba się utopić powinnaś, matole! nie wiesz skąd się dzieci kocie biorą, że jak rodzi, to dopiero zaskoczenie - co ja z nimi zrobię? tępota cholerna!

Gość gość
Ona sama urodzi o to sie nei martw a kotki nei top tylko daj ogloszenie na roznych portalach ogloszeniowych Mi również sie urodzily 14 lipca kociaczki zamiescilam ogloszenie i znalazlam dla nich dom :) Skąd jestes ?

Ewa 33 mam do Ciebie pytanie, bo wiem, że uwielbiasz kotki Ja adoptowałam małą 2- miesięczną kotkę ze schroniska i zadziwia mnie jej zachowanie bo sama ssie sobie łapkę albo bok brzuszka. Nie wiem czy ona może ma jakąś chorobę sierocą?

tak, ma chorobę sierocą na 99% zostala za wcześnie odłaczona od matki, jako niemowlę i teraz zachowuje się dalej jak niemowlę trzeba poświęcać jej dużo czasu, zajmowac zabawą, z czasem trochę powinno jej przejść

Gość jak cie nie stać
na kotki to po co ci kocica tępaku? oddaj ją komuś albo zaprowadź do weta żeby nie miała małych