Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość jak myślicie?

Czy wy też uważacie to za trochę żałosne?

Polecane posty

Gość jak myślicie?

Mój obecny chłopak spotykał się kiedyś z pewną dziewczyną. Teraz jak założył sobie konto na fb to ta dziewczyna ciągle zostawia mu jakieś komentarze i wpisy. Ostatnio wrzuciła link i podpisała "pamiętasz naszą piosenkę?". Spytałam mu się o co jej chodzi to stwierdził, że nie wie i średnio go to interesuje bo i tak na fb loguje się może raz na 2 tygodnie. Jak np. jego kumpel wrzuci jakieś zdjęcie czy link i komentujemy je to ona zawsze się wpieprzy ze swoimi komentarzami z dupy nie dotyczącymi rozmowy. Raz pisaliśmy o jakimś zespole to ona walnęła komentarz, że właśnie zjadła obiad. Rozmawiałam też o tym z tym kumplem mojego chłopaka to powiedział, że na jego profilu ta laska też zostawia dziwne linki i komentarze i nigdy nie wie co jej odpisać. Zastanawiam się co jest nie tak z tą dziewczyną bo mimo, iż jej komentarze, wpisy czy linki przechodzą bez echa to ta dalej to wszystko wrzuca. To chyba trochę żałosna prawda?

ona jest żałosna i Ty też, że zajmujesz sie takimi pierdołami nie masz ciekawszych zajęć w życiu, tylko komentowanie głupich komentarzy na głupim fejsbuku?

Gość przyganiał kocioł garnkowi
:-)

akurat nie mam kont na żadnych pierdołowatych portalach społecznościowych

Gość loooosfjjfpwf
ale masz za to na pierdołowatej kafeterii :P

Gość przyganiał kocioł garnkowi
ale komentujesz pierdoły tutaj - czy to aby nie to samo? ja też komentuję ale przynajmniej nie udaję, że tego nie robię;-)

a to sobie rzygnij może ci ulży bo póki co to widze duże napięcie ....

Gość bo to niby poezja
ma może być?

no, skoro odczytujesz to jak poezję nie wiedzialam, że mam taki talent :) ;) ;)

Gość bo to niby poezja
ja nie odczytuję tego jako poezję:-) raczej jako skandowanie, głośne podkreślanie wypowiadanych słów, takie wojskowe podkreślanie:-)

hmmm a ja tak piszę z wygody proste rozwiązania sa najlepsze nie doszukuję się w tym ani poezji, ani konotacji wojskowych ani drugiego dna, ani podtekstów itd.

Gość tyyyyyy ewaaaaaaaaaa
a co twój kochaś robi że ciągle przesiadujesz na kafe? może wyjechał z rodziną na urlop? :(

Gość Z Zniecierpliwiony
""""""" jak myślicie? Mój obecny chłopak spotykał się kiedyś z pewną dziewczyną. Teraz jak założył sobie konto na fb to ta dziewczyna ciągle zostawia mu jakieś komentarze i wpisy. Ostatnio wrzuciła link i podpisała "pamiętasz naszą piosenkę?". Spytałam mu się o co jej chodzi to stwierdził, że nie wie i średnio go to interesuje bo i tak na fb loguje się może raz na 2 tygodnie. Jak np. jego kumpel wrzuci jakieś zdjęcie czy link i komentujemy je to ona zawsze się wpieprzy ze swoimi komentarzami z d**y nie dotyczącymi rozmowy. Raz pisaliśmy o jakimś zespole to ona walnęła komentarz, że właśnie zjadła obiad. Rozmawiałam też o tym z tym kumplem mojego chłopaka to powiedział, że na jego profilu ta laska też zostawia dziwne linki i komentarze i nigdy nie wie co jej odpisać. Zastanawiam się co jest nie tak z tą dziewczyną bo mimo, iż jej komentarze, wpisy czy linki przechodzą bez echa to ta dalej to wszystko wrzuca. To chyba trochę żałosna prawda"""""""" A dlaczego Ty się nad nią zastanawiasz?????

Gość Zdupy zdupy
Z Zniecierpliwiony """"""" jak myślicie? Mój obecny chłopak spotykał się kiedyś z pewną dziewczyną. Teraz jak założył sobie konto na fb to ta dziewczyna ciągle zostawia mu jakieś komentarze i wpisy. Ostatnio wrzuciła link i podpisała "pamiętasz naszą piosenkę?". Spytałam mu się o co jej chodzi to stwierdził, że nie wie i średnio go to interesuje bo i tak na fb loguje się może raz na 2 tygodnie. Jak np. jego kumpel wrzuci jakieś zdjęcie czy link i komentujemy je to ona zawsze się wpieprzy ze swoimi komentarzami z d**y nie dotyczącymi rozmowy. Raz pisaliśmy o jakimś zespole to ona walnęła komentarz, że właśnie zjadła obiad. Rozmawiałam też o tym z tym kumplem mojego chłopaka to powiedział, że na jego profilu ta laska też zostawia dziwne linki i komentarze i nigdy nie wie co jej odpisać. Zastanawiam się co jest nie tak z tą dziewczyną bo mimo, iż jej komentarze, wpisy czy linki przechodzą bez echa to ta dalej to wszystko wrzuca. To chyba trochę żałosna prawda"""""""" A dlaczego Ty się nad nią zastanawiasz?????

Gość AngelBlonde
ludzie idzcie spac bo p...iszecie glupoty!