Melissaa 0 Napisano Lipiec 20, 2011 w moje dni płodne uprawialiśmy z chłopakiem peting. teraz zamiast mój śluz jest takie lekko biały, boli mnie brzuch. czy jest możliwe że jestem w ciązy.? :( Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość wiem to Napisano Lipiec 20, 2011 jeśli Twój partner lub ty np. na palcu zaaplikowałaś sobie do pochwy nasienie to oczywiście możesz być w ciąży... tym bardziej w dni płodne ... zrób test i po sprawie :) nie martw się na zapas :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość aneta1985 Napisano Lipiec 20, 2011 http://www.zdradzila.pl?id=haubeg Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Melissaa 0 Napisano Lipiec 20, 2011 mam troszke wieksze podbrzusze.. okres powinnam dostać w sierpniu na początku. ok 5.08. Co to oznacza .? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość *liliann Napisano Lipiec 20, 2011 Nie wkręcaj się tylko zrób test. Do sierpnia masz trochę czasu a teraz może najadłaś się i Cię wydało albo z nerw spuchłaś. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Perwersja 0 Napisano Lipiec 20, 2011 "mam troszke wieksze podbrzusze." No to już dziecko Ci rośnie, może nawet bliźniaki. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość *liliann Napisano Lipiec 20, 2011 Nie stresuj dziewczyny :) Młoda jest. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Perwersja 0 Napisano Lipiec 20, 2011 Za głupotę się płaci. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Melissaa 0 Napisano Lipiec 20, 2011 czyli nie jestem w ciązy.? ale tak na serio mi powiedzcie bo jestem strasznie przestraszona... nie wiem co robić;/ Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Melissaa 0 Napisano Lipiec 20, 2011 Elooo.! Odpiszcie.! ;( Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość *liliann Napisano Lipiec 20, 2011 Miałaś napisane, żeby test zrobić. Nikt Ci nie zajrzy i nie sprawdzi czy jesteś w ciąży. Są różne przypadki. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość eRzecznikSaszaFilipowicz Napisano Lipiec 20, 2011 Witaj nie napisałaś ile dni temu to robiliście? Jeśli nie upłyneło 72 godziny , to udaj się do lekarza.Możesz też zalogować się na stronie www.wpadka.pl .Tam otrzymasz różne pomocne wiadomości, oraz możesz bezpośrednio zadać pytanie lekarzowi ginekologowi. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Melissaa 0 Napisano Lipiec 20, 2011 peting uprawialiśmy 15 lipca... wiem że już minęło 72h.... nie odczuwam nic innego jak leciutkie bóle brzucha które kończą sie po 4/5 sekundach. nie są częste. 3/4 dziennie wtedy kiedy pomyśle że możliwością jest ciąża Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość eRzecznikSaszaFilipowicz Napisano Lipiec 20, 2011 Ciężka sprawa, najlepiej gdybyś całą sytuację przedstawiła lekarzowi. Na tym etapie to możemy tylko gdybać, W tej sytuacji jedyne co mogę zrobić to poinformować Cię, że jeśli w przyszłości przydarzy Ci się tego typu sytuacja to masz tylko 72 godziny aby się jeszcze "zabezpieczyć" tabletką "po". na stronie www.wpadka.pl możesz zadać pytanie lekarzowi. Sprawdź, może on coś więcej Ci napisze. Pozdrawiam eRzecznik serwisu http://wpadka.pl masz 72 godziny e Konkurs na najlepszego DJa PolsRzecznik serwisu http://wpadka.pl Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach