Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...
Zaloguj się, aby obserwować  
Gość kafejestchoranaleb

tu dalszy ciag moich PISM

Polecane posty

Gość kafejestchoranaleb

Jak one mialy mowic na te moja matke zeby wszystko gralo MARIA MAGDALENA. Albo MAGDALENA im powie. Ze nawet nie umialy jej BIBLIJNIE POMOWIC. Co prawda nie o to chodzi w ogole no ale... jesli chodzi o INICJACJE to miala ja w Szkocji - jak pocalowala w dupe Gilberta i wiecie ... niech sie popatrza do lustra do dzis ... Marie Magdalene co najwyzej w tym lozku mogla miec ale coz... no LUCY ona byla i tyle. I czemu nie stoje o MAGDE. Ktora? Moja matka bedzie MAGDA dla mnie - Magda z ogrodnictwa to jest i tyle. Palaca takie rzeczy. Ale do tego nie doszlo - palic, pic to moja matka i tyle. 3 dzieci z gwalcicielem , gdzie tam wyjazd - praca wyjezdzie to jest ona. W USA ten wyjazd? A nie - moze i na misje. Taka baba co komunie na reke daje to ona jest. Huhu haha - to ona. No ale... nie doszlo do tego. DZIECI uratowalo milosierdzie boze, a meza tez. Bo bylby maz bylyby dzieci ale wszystko przez SWIETEGO GILBERTA i tyle. A ten jej stary... wiecie tak bylo, ale SWIETA RODZINA. Bo jacy oni w sumie byli? SWIETA RODZINA? i tyle :(

Bądź aktywny! Zaloguj się lub utwórz konto

Tylko zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony

Utwórz konto

Zarejestruj nowe konto, to proste!

Zarejestruj nowe konto

Zaloguj się

Posiadasz własne konto? Użyj go!

Zaloguj się
Zaloguj się, aby obserwować