Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość 17/168/51/87/61/89

Kobiety pow.20-tki - zachowujcie się poważnie!

Polecane posty

Gość 17/168/51/87/61/89

Ex mojego faceta, z którym jestem od czterech miesięcy, nagle zauważyła, że jest on zajęty (widziała nas ostatnio na festynie razem). I się zaczęło! Pisanie z innych nr, dzwonienie, grożenie, później wręcz błaganie o spotkanie :O Dodam, że byli ze sobą 3l. i rozstali się po Nowym Roku, głównie z jej winy - nachlała się i dawała macać kolegom, parę razy nawet mojego faceta uderzyła. Ja mam 17 lat i się tak nie zachowuje, ona jest w wieku mojego chłopaka i ma 23 lata! A jest tak dziecinna, przychodzi z koleżankami na ławkę pod jego klatką, te dziewczyny też nie są najmądrzejsze skoro tak wysiadują. W sumie mają czas, bo ta jego ex, to taki nierób, że nie pracuje nawet. To ja, w roku szkolnym, pracowałam w weekendy a ona? Do tej pory myślałam, że kobiety pow. 20 r. życia już się zachowują w miarę poważnie, ale niektóre - gorzej ode mnie. To jest apel do takich, jak ex mojego faceta :)

Gość dffgfggghghjhjh
a ty sie zachowujesz powaznie dając dupy 23latkowi?

Gość 17/168/51/87/61/89
Do kretynki wyżej - jestem dziewicą

Gość 17/168/51/87/61/89
Lubie obciągać bejbusia mojego owczarka...POWAGA!!!

Gość 17/168/51/87/61/89
Ho, ho , widzę, że stare krówska szaleją. Jad Wam aż się wylewa. Jak stara baba może robić podszywy, naprawdę się musisz nudzić idiotko :)

Gość Jakby mi żona powiedziala
a ty nic nie lepsza, dajesz dupala pedofilowi 6 lat starszemu weź sie za chlopcow w swoim wieku durna

Gość 17/168/51/87/61/89
Zapomniałam dodać że mój chłopak jest młodym klerykiem. Kiedyś mi opowiedział historie jak z innymi klerykami zabawiał sie w łazience na parafii w rytmie piosenki "Mydełko Fa" :D:D

Gość 17/168/51/87/61/89
Jakby mi żona powiedziala Naucz się czytać ze zrozumieniem idiotko :D ekipa - a co mam chwalić kogoś za wulgaryzmy? Taka laska jest dla mnie tępakiem i tyle. Ale widzę, że chyba w czuły punkt trafiłam .... Wy też się tak prostacko zachowujecie?

Gość tajwo
Pilnuj swojej dupy a nie na kogoś nagadujesz

Gość 17/168/51/87/61/89
ekipa ty jesteś najbardziej tępa. Kiedy ja tu pytałam o radę. To był apel do takich jak ty :) Zrzędliwych, upierpdliwych nudziar. Ciężko nauczyć się czytać ze zrozumieniem :D

Gość 17/168/51/87/61/89
Jestem dziewicą tłuki, ruchamy sie analnie i robie mu loda, no ale co z tego, blona dziewicza nietknieta :)

Gość 17/168/51/87/61/89
Do przedszkola? :D Teraz będę szła do 2 klasy liceum mat-fiz :)

Gość tajwo
Wow no poprostu gratulujemy :o:D

Gość 17/168/51/87/61/89
podszyw - ty to musisz miec nudne zycie. Zgaduje, że masz 23 lata i facet cie kopnal w dupe :):):) heheh :)

Gość 17/168/51/87/61/89
tajwo ty i kto mi gratuluje? Siedzisz z rodziną przed kompem czy co :D

Gość 17/168/51/87/61/89
Biore mu czasem chooja do mojej niewyparzonej mordy pijąc sperme ale sexu nie ma, wy szmaty stare i glupia. ja jestem piekna i madra, z matmy i fizy mam same piątki!!!

Gość 17/168/51/87/61/89
jestem tak zdolna, ze wcale nie musze sie duzo uczyc wiecie? nauka sama mi wchodzi, tak samo jak latwo mi wchodzi penis mojego chlopaka w moj rozciagniety odbyt. Jestem tez laureatka olimpiady z fizyki :D a wy co osiagnelyscie?

Gość 17/168/51/87/61/89
Na tak dobre oceny zasłużyłam sobie bardzo dobrą pracą pod biurkiem u moich nauczycieli :D

Gość 17/168/51/87/61/89
😴 - podszyw jak już się tak angażujesz w mój topik, to może wymyśl choć coś śmieszngo 😴 na nic lepszego cię nie stać?

Gość magnoliazólta
jestes bardzo skromna, skoro on był z nia 3 lata wiodocznie musialo mu zalezec, gdyby mial madrzejsze priorytety nie obdawalby sie 3 lata z takim pustakiem, z ajaka ja uwazasz... ????????????????????????

Gość 17/168/51/87/61/89
hehe jak keidys dostane NOBLA to dopiero zobaczycie stare krowy!!

Gość 17/168/51/87/61/89
Przepraszam was wszystkich ale mam niemiłe wspomnienia z dzieciństwa, moje dziewictwo odebrał mi Tatuś wchodzac do wanny razem z Sołtysem kiedy sie kąpałam :o:o

a ja sie opalam w mielnie akuratnie a wieczorem balety kto tu ma nudne życie pełna chata wczasowiczów interes sie kreci kapuche trzepie portfel wypchany żyć nie umierac a ty co w oborze gnojówke tankujesz bo z twoim wykształceniem nic niwe znajdziesz \dodam że mam 22 lata studiuje na 2 kierunkach prowadze swój biznes jestem jedną z najpiękniejszych i najseksowniejszych lasek świata mam półroczne dziecko a miesiąc po porodzie miałam sesje w ckm mam 2 chaty 3 samochody basen z tarasu mam widok na morze kto tu ma przesrane mały mongole?hehehehhe ja nie mam takich PROBLEMÓW śmiesznych jak ty takie życiowe niedorajdy głupie i niedojrzałe poprawiają mi humor na cały dzień :)

Gość 17/168/51/87/61/89
Myje sie tylko w The Simsach :(

Gość 17/168/51/87/61/89
magnoliazólta No właśnie on sam się teraz dziwi, czemu z nią był. Nawet jego mama wyglądała przez okno i się dziwiła, czemu tamta wysiaduje na ławce. Co ciekawe, przypomniała sobie o nim, dopiero jak zobaczyła go razem ze mną. Pusta jest jakaś naprawdę, w tym wieku powinna się poważniej zachowywać, gdyby to była moja rówieśniczka, to bym się aż tak nie dziwiła , ale baba 23 lata ? No ludzie dajcie spokój, jak tak można. Oby takich jak najmniej :)

Gość 17/168/51/87/61/89
ekipa - fantazję to ty masz dobrą :D NApisz jeszcze coś o sobie 🌻