Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość 17/168/51/87/61/89

Kobiety pow.20-tki - zachowujcie się poważnie!

Polecane posty

Gość rtrrtrttrty
i czego sie cieszysz i tak ex byla pierwszą dla niego wiec ją zapamieta na dluzej niz ciebie, ty bedziesz kolejną i tyle. i z nią juz tak sie fajnie zabawial w łózeczku, nie jestes zazdrosna? ;) gowniaro

Gość rtrrtrttrty
taaa dziewica, akurat. oczywiscie są dziewice w tym wieku nie zaprzeczam ale skoro masz tak starego chlopasa to nie wierze ze on cie nie rucha, zaden facet nie bylby z taką, ktora nie chce sie ruchac, i to juz 4 miesiace jestescie podobno ;)

Gość 17/168/51/87/61/89
No dobra robimy to wy mochery nic wam do tego, moja sprawa

Gość 17/168/51/87/61/89
mickey rourk o kurde skąd znasz takie teksty? MAtka tak do ciebie mówi czy co? Zawiść się wylewa już nawet słów nie możesz znaleźć. Do reszty głupich starych bab - ona akurat nei jest jego pierwszą geniuszki, a nawet gdyby - to nie ma znaczenia. On nią gardzi, dla niego jest puszczalska, pijaczka, bez zajęcia i honoru. Nawet jego mama mnie bardziej lubi niż tamtą. Mówi, że jestem dojrzała i mam ambicje, no i nie przesiaduje u nich całymi dniami jak tamta. Także niestety nie uda wam się wzbudzić we mnie zazdrości zakompleksione stare baby 😴

Gość a po co podajesz swoje wymiary
"a po co podajesz swoje wymiary - niestem kulturalna i ci nie odpowiem" twoja odpowiedż nie jest odpowiedzią kulturalnego człowieka i nawet nie jest odpowidzią wymijającą, bo do tego potrzebna jest inteligencja. Nie wiesz po prostu co odpowiedzieć... odczytuję wobec tego - pozwolisz - twój nock jednoznacznie

Gość 17/168/51/87/61/89
"zaden facet nie bylby z taką, ktora nie chce sie ruchac, i to juz 4 miesiace" OMG :( w jakim towarzystwie ty się obracasz :O

Gość 17/168/51/87/61/89
a po co podajesz swoje wymiary - daję ci wolną rękę - odcytuj jak chcesz🖐️

Gość Lady MAverick
To, ze ktos przekroczyl 20 lat nie oznacza, ze automatycznie staje sie dojrzaly. Niektorzy ludzie nigdy nie madrzeja i sa tak samo glupi majac 20 lat, ajk i 40. Ty mas 17, wiec ci sie wydaje ze taki 23 latek to dojrzaly facet, a 30 letnia kobieta to juz stara babcia, co wcale prawda nie jest.

Gość głupie kurwiszcza z kafeterii
stulcie pyski, bo już żadnego tematu nie da się tutaj przeczytać, by nie natknąć się na wasze żenujące wypowiedzi, wy zakompleksione kupy gówna.

Gość dfdfdffgghghgh
hehe to ile on juz ruchal tych bab? faktycznie zazdroscimy ci bardzo tego ruchacza. on mowi ze ona jest puszczalska tak? a on jaki jest skoro z nią do wyra chodzil? :D on nie jest puszczalski? :D nie chdozi o towarzystwo ale wiekszosc facetow tak ma, zwlaszcza taki co juz to robil, dlugo nie wytrzyma bez tego

Gość Lady MAverick
A tak przy okazji... Byla zachowuje sie glupio, ale.... zastanow sie... Twoj facet opowiada ci jaka ona pijaczka i puszczalska, tak? Wiec dlaczego z nia byl???? Czy tym puszczalstwem go tak ujela????? Jest taka zasada, ze o swoich bylych zle sie nowym partnerom nie mowi, bo jezeli on tak mowi o swojej bylej, to co bedzie kiedys mowil o Tobie????

Gość głupie kurwiszcza z kafeterii
O was pisała, że Was to tak dotyka. Lepiej sobie wyciśnijcie pryszcze z dupska i wylądujcie swoje frustracje na własnym zadzie, a nie czepiacie się cudzego, bo wam się wydaje, że każdy temat jest o was i dla was.

Gość 17/168/51/87/61/89
"hehe to ile on juz ruchal tych bab? faktycznie zazdroscimy ci bardzo tego ruchacza. " Ale ty i kto mi jeszcze zazdrości? Czemu mówisz o sobie jako "my"? Jesteś bardzo płytka, skoro sądzisz, że jest "ruchaczem", tylko dlatego, że to nie była jego 1 dziewczyna. Widzę, że kompletne debilki wchodzą na mój temat (oprócz kilku niektórych poważnych osób). Więcej wam tępaki nie będę powtarzała tego i tamtego, musicie sobie radzić ze swoim problemem czytania ze zrozumieniem. Ale namawiam do podnoszenia mojego topiku - żeby więcej takich jak wy przeczytało apel. Pozdrawiam te normalne dziewczyny 🌻

przeczytalam caly tpic :) :D ekipa przesadzasz troche :) ale tak ogolnie nie dziwi was ze przypomniala sobie o nim widzac go z nia???? Troche dziwne... ja mam 19 i tez jestem dziewicą. takze nic dziwnego.

Gość dfdfdffgghghgh
no to napisz ile bylo tych kobiet jego ex, czemu sie wstydzisz? ja cie zapewniam że za jakis czas ty tez bedziesz ex... bo jak sie chlopczyk rozkreci to zadnej nie pupusci :D

Gość mickey rourk
mam już swoje lata zone i dzieci a takiej dziecinnej debilki jeszcze nie widziałem nie znasz życia gówniaro na miejscu twoich starych tak bym ci wpierdolił że bys sie osrała nauczyłbym cie moresu ale ty nie wiesz co to znaczy

Gość 17/168/51/87/61/89
Lady MAverick - kolejna nie umie czytać ze zrozumieniem :O Ostatni raz powtórzę - ona dawała się macać na sylwestra i dlatego z nią zerwał, nie chciał być z puszczalską. "głupie kurwiszcza" - też tak myślę, że to chyba o nich jest, skoro takie ataki robią, na przemian przechwalanie się i wyzwiska.

Gość dfdfdffgghghgh
nie dziwne ze dziewictwo w tym wieku, ale to ze majac chlopaka, juz doswiadczonego, ona twierdzi ze jeszcze tego nie robili, ciezko w to uwierzyc, bo samiec dlugo nie wytrzyma bez tego, zwlaszcza jak juz to robil i to z niejedną ;) no chyba ze ma kgoos na boku...

Gość dfdfdffgghghgh
a on nie jest puszczalski? ile mial tych bab no napisz? :D

Gość Mmmmrrrraaauuuu
Pogadamy, jak będziesz po 20tce, czy będziesz taka poważna. Mogę Cie zapewnić, że nie będziesz. Zaręczm Ci, że w wieku 23 lat nie będziesz się czuła jakoś szczególnie inaczej, niż teraz. Oczywiście to co robią te dziewczyny to faktycznie jest w stylu gimnazjalistek albo nawet dziewczynek z podstawówki, ale nie wybiegaj z tą powagą za daleko:)

co przesadzam co przesadzam? niejedna taka mądra była z czym do ludzi gówno wychodzi i z jakiej paki bedzie ustawiac starszych od siebie? do roboty dwie lewe ręce ona PRACOWAŁA to ci powiem co oznacza pracować od małego zapierdalałam przez 3 lata sredniej w nocy pracowałam w pielarni codziennie a w dzień do szkoły szłam matura wszystko 100% dwa kierunki studiów swój biznes dom obiady pranie sprzątanie półroczne dziecko ja nie miałam wakacji bo zapierdalałam na plantacji truskawek zbierałam grzyby albo jagody od rodziców grosza nie wziełam a im pomagałam teraz sie czegos dorobiłam ale dalej zapierdalam a jak trzeba to sama kible szpruje jak sie komus chce robic to bedzie robił nawet w wakacje a nie wyciągal łapy do mamy żeby dała siano

Gość yuyyttyiii
ta jak ktos chce to bedzie pracował a nie narzekał gówniara jeszcze dostanie w kośc życie jej pokaże niech dalej żyje w wyimaginowanym świecie i marzy o noblu

Gość dObRa SioSTRa
ale po co ona ma isc do pracy, przeciez ma juz sponsora, niedlugo dupy zacznie mu dawac, on jej ebdzie kupowal prezenty i bedzie git

Gość ghfghfhgfghfg
po co z tą niemota jeszcze piszecie nudzi sie gówniarze pewnie czeka na listonosza i babciną rente :)

dlaczego nie wierzycie ze nie daje mu dupy? Ok facet dlugo nie chce czekac ale jak zalezy mu to czeka... może czeka az osiagnie pelnoletnosc??? Wszystko jest mozliwe wiec wiecie :)

Gość dObRa SioSTRa
jak juz ostro ruchal i to niejedną to poczeka? watpie. poszuka innej i tyle

locoraz leniwsza ta młodzierz dwie lewe rece nic nie wiedza o cięzkiej pracy dla nich nawet siedzenie za biurkiem to straszny kołchoz zepsuta ta młodziez a bedzie jeszcze gorzej

Gość zapewne autorka
jest dziewica bo tylko oral i anal uprawia