Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość 17/168/51/87/61/89

Kobiety pow.20-tki - zachowujcie się poważnie!

Polecane posty

Gość 17/168/51/87/61/89
Opowiedziałabym jeszcze o pewnej historii analnej ze mna w roli głownej z mojej komunii ale szkoda czasu...:o

Gość 17/168/51/87/61/89
życiowe niedorajdy? Coę tak wkurzyło ? :) Mieszkam z rodzicami , uczę się , jak mam być niezależna wg ciebie? ekipa coś ci się chyba pomiesząło

Gość 17/168/51/87/61/89
Dodam że mój chłopak ma stulejke na nosie :o:o

Gość 17/168/51/87/61/89
up up Podszywie czemu przestałaś podnosić temat? Do roboty!

Gość łeeeeee
haha ale idiotka :D:D Kolejny pustak na kafe ;)

zalci dupe ściska mózgotrzepie ja też mieszkałam z rodzicami a w domu sie nie przelewało jak ktos chce to potrafi buraku morzesz pomarzyć o moim życiu bo nie wszystkim sie udaje a ciebie czeka szara rzeczywistość frajer zrobi ci dziecko nie znajdziesz żadnej roboty bedziesz stara rozwalona i zaniedbana stała pod sklepem z meliniarzami albo dawała dupy za talerz zupy jak chcesz to podaj mejla szukam kogos do sprzatania możesz sobie zarobić i w fachu sie podszkolić chetnie popatrze jak szorujesz osrane kible proponuje 1300 na ręke obiady kolacje moge dam ci pokój a jak bedziesz zapierdalać to dostaniesz premie może nawet 500 zł

Gość 17/168/51/87/61/89
ekipa - co za jad! "morzesz"? Fakt, mogę tylko pomarzyć, żeby będąc w twoim wieku strzelać takie byki :) bazinka - racja, to jest nękanie :) A niewiadomo, co jeszcze wpadnie jej do głowy. Mój facet mówi, że ona nie pracy i że z nudów tak robi. Masakra jakaś.

Gość 17/168/51/87/61/89
Podnoszę swój apel skierowany do pustych 20-parolatek. Jeśli tu takie jeszcze są , bo jedna jest(EKIPA Z ... ). Nie zachowujcie się tak, bo nawet nie wiecie jak to wygląda z boku.

Gość a ja wam powiem, że...
żaden 23 latek nieprawiczek nie wytrzymalby dlugo z taka co dupy mu nie daje, wiec nie wierze ze jestes dziewicą. jestes zwykla glupia szmatą, ktora jest dumna z niewiadomo czego? z tego, ze zabralas bylej dziewczynie jego chlopaka? z ktora byl 3 lata. Ty skonczysz tak samo zapewniam cie, ruchacz pobawi sie toba i kopnie w tylek, tylko kwestia czasu.

Gość a po co podajesz swoje wymiary
szukasz sponsora czy agencji modelek? A moze innej agencji?

Gość a ty głupia sukoo
musisz mieć zajebiste zycie, ze w wieku 17 lat pierdzisz na stolku na kafe zakladasz tematy durnmowate i dyskutujesz

Gość 17/168/51/87/61/89
bazinka chyba tak, skoro ona się zachowuje, jakby miała max 15 lat :) Ale policja ja wiem... mi osobiście nie groziła, tylko patrzyła się krzywo, a do chłopaka pisała, po tym jak jej odmówł spotkania, że ma wpier ... itp Ha ha zero godności Do reszty: Coś nie tak z wami, jak nie wierzycie że w wieku 17lat można być dziewicą? :) Większość moich koleżanek jest dziewicami i nikt się temu nie dziwi jak tu co niektórzy :D I znowu kłania się brak umiejętności czytania ze zrozumieniem, ale oki powtórzę wam tępaki - on zerwał z nią w styczniu, ja jestem z nim od kwietnia, kiedy już z nią dawno nie był, a ona od czerwca kiedy zobaczyła mnie z nim nagle sobie o ni przypomniała.

Gość 17/168/51/87/61/89
P.S. Czasamia lubię sobie posiedzić na cafe co w tym dziwnego? Zresztą wakacje mam, a na dworze leje.

Gość 17/168/51/87/61/89
ekipa - nie masz zbyt lotnych komentarzy, ale oczywiście zapraszam, podnoś mój apel, może więcej takich jak ty to przeczyta i się zastanowią nad sobą :)

Gość mickey rourk
jestes dziewicą bo jestes gruba brzydka i zakompleksiona a twój fagas woli posówac byłą a intelektem nie nadrabiasz zgol lepiej wąsy i włosy łonowe mała szmato sama toczysz jad bo tylko możesz zazdrościc super laskom bajkowego życia i zaradnosci jestes cwana bo jesteś na garnuszku mamy czepiasz sie laski żę nie pracuje a sama siedzisz w chacie zamiast zapierdalac juz widze twoją świetlaną przyszłość

myslisz że ktoś sie zainteresuje twoim pierdoleniem ja pierdole teraz masz sie za polityka kurwa nic soba prócz bezmyślności i bezkresnej głupoty nie reprezentujesz myślisz że twoje jęczenie kogos zainteresuje nawołujesz dziewczyny które mają 20 lat by beły poważne taaa i maja jeszcze może pracować w bibliotece?weż sobie przeczytaj co ty pierdolisz i co soba reprezentujesz bo to co piszesz jest pozbawione sensu i logiki z ciebie można toczyc zwałe jedynie bo to jest bełkot dałniaka a nie osoby która cos reprezentuje wiec pisz dalej wszyscy maja to gdzies

Gość a ja wam powiem, że...
i tak ci nie wierze, ten twoj fagas dlugo bez ruchania nie wytrzyma, zwlaszcza ze juz ruchal swoja bylą

miki masz racje sama sie przypierdala laski że nie pracuje a sama siedzi w domu i czeka aż mama da albo listonosz rente przyniesie babci co za jabany down

Gość a po co podajesz swoje wymiary
jesli jesteś kulturalną osoba, to odpowiedz proszę na moje wczesniejsze pytanie

Gość do EKIPA Z NEW JERSEY
masz własny biznes i to wszystko o czym piszesz - no nie dziwię się sponsoring jest w cenie:)

Gość plppkoiipopopop
a po co ten apel na kafe? nie lepiej swoje pretensje skierowac bezposrednio do tej kobiet? odwagi brak?

Gość ghfghfhgfghfg
tyle jest roboty w sezonie nawet przy zbiorach albo na kuchni a leniwa gówniara w domu siedzi i nic nie robi czeka na nobla hahaha niestety zeby go zdobyć musi mieć inteligencje którą nie grzeszy

zdziwie cie ale dziewictwo straciłam z moim mężem jestem czysta jakn łza wiem że to ty autorko daruj sobie te żenujące teksty wiem że twoja zazdrość sięga granic a ty dosięgniesz dna żal mi cie

Gość 17/168/51/87/61/89
a po co podajesz swoje wymiary - niestem kulturalna i ci nie odpowiem :) hehe mam wakacje i nie muszę pracować :) ale powiem wam, że chodziłam z koleżankami na truskawki i na wiśnie, podczas gdy jego ex wysiadywała u niego pod domem. I się głupio tłumaczyła, jak jego mama pytała, czego tu szuka. Dla was, nieumiejących czytać ze zrozumieniem - w roku szkolnym pracowałam 2-3 weekendy w miesiącu, a do tego uzyskałam średnią 4,81 :)

Gość mickey rourk
ale zazdrosna szmata jak ktos jest ładny i bogaty a do tego rezolutny i ma własny biznes to zaraz napisze że sie puszcza takie sa właśnie zazdrosne szmaty które do niczego nie dojdą i tylko jad toczą EKIPA jestes super to gówno rzeczywiście może co najwyżej kible czyścic i to swoja mordą

Gość 17/168/51/87/61/89
ekipa myśl co chcesz pewnie ci chodzi o komentarz 1 16.48 ale to nie ja pisałam.

Gość 17/168/51/87/61/89
"może co najwyżej kible czyścic i to swoja mordą" OMG. Ty jesteś kobietą? Skąd ta furia?

Gość mickey rourk
w roku szkolnym pracowała w weekendy czytaj-obciągała za 5 zł menekom za sklepem lizała ich pepękane pięty i za drobną opłatą obgryzała żółte zakręcone pazury