Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość neonowa narzeczona

jestem zawiedziona. piersicionek zaręczynowy.

Polecane posty

ballaforma no włśnie o tym mówimy jak kocha , jak szanuje , jakie ma podejście skoro na pierścionek zaręczynowy - w domyśle na całe zycie - wydał mniej niż na parę butów ? i to jest jest zajebiste pytanie. gdyby się dało kliknęłabym LUBIĘ TO. najlepsza odpowiedź na post. a odp brzmi : MA W DUPIE PIERŚCIONEK AUTORKI!

Ja Tobie autorko dam dobra radę, i zamiast łez nieszczęścia będą łzy szczęścia. Kup sobie sama, idź do apartu, kruka i szczel sobie pierscionek droższy niż Twój narzeczony ma radio w aucie:) No ale pozostaje pytanie: czy Cię na TO STAĆ?:P

Dobra pierścionek pierścionkiem ale dolicz sobie jeszcze inne prezenty bo na pewno wcześniej jakieś dostawałaś, a jak zostaniesz jego żoną to pewnie też ci coś jeszcze bedzie kupował. Twoja siostra może jednorazowy taki pierścionek dostała i tyle.

ja pierdole chyba się przewrócę.. APART? W.KRUK? przecież to są badziewia.. jakieś głupie zawieszki do bransoletek, rozlatujące się bransoletki i w ogóle tandeta tylko wylansowana w polsce. a gdzie Valentino? Lanvin? Marc Jacobs? YSL? Oscar de la Renta? Roberto Cavalli? Baccarat? a nawet Hermes. Stać go żeby kupił jej taki pierścionek.

Gość a mi sie podoba tańszy
i posikałabym się ze szczescia, gdybym była na twoim miejscu popaprana durna poszukiwaczko metki na pierścionku.

Gość ballaforma
podoba ci sie tańszy bo nie masz porównania :)

poszukaj sobie dzianego sponsora, który obwiesi cię złotem, skoro będziesz szczęśliwsza, durna jesteś! zaraz po zaręczyach poloeciała sprawdzać ile kosztował, naprawde jestes niezła.

bo nie mam porównania, super:) durne baby!!! DURNE!!!

Gość granki
ja tak sobie mysle, ze ogolnie to troche glupie, ze zareczyny to koszt tylko i wylacznie faceta. no bo tak naprawde to jest to decyzja obojga, bardzo wazny dzien, dla obojga. a caly koszt i cala akcja musi byc zaplanowana przez mezczyzne. ja mialam bardzo wyajtkowe ale tez bardzo kosztowne zareczyny i choc poki co byl to najszczesliwszy dzien w moim zyciu to bylo mi troche glupio, ze nie dosc, ze dostalam taki drogi pierscionek, to jeszcze sam musial wszystko zaplanowac, oplacic. dlatego po powrocie do domu ja przygotowalam druga kolacje zareczynowa, z niespodzianka. bardzo podobalo mi sie podejscie moim znajomych ze studiow, uzgodnili, ze chca sie pobrac, razem poszli kupic pierscionek, i on dal jej go w trakcie kolacji ktiora razem przygotowali. wszystko bylo wspolne. bardzo mi sie to podobalo

Gość mgr ekonomii od wczoraj
Nie macie prawa tak najeżdżać na autorkę. To, że Wy zadowalacie się byle blaszką za 50zł nie oznacza, że każda kobieta taka jest. Nie każda cieszy się z BYLE CZEGO, nie każda dziękuje Bozi za to, że ktoś jej takie badziewie raczył podarować. Z tego co piszecie można wyczytać, że kobieta winna facetowi dozgonną wdzięczność za "miłość", której oznaką będzie lizanie mu butów. Więcej szacunku dla samych siebie. Facet podarował jej pierścionek tańszy niż radio do samochodu. Ceni więc ten samochód bardziej od niej. Radio jest dla niego ważniejsze niż własna narzeczona. No sorry ale dla mnie coś tu nie gra

Oooo, nastepna desperatka:) A gdzie to tak wyczytałaś, że my wszystkie zadowalamy się ...blaszką za 50 zł???:P Może facet jej kupuje inne droższe prezenty, a pierscionek jemu się taki spodobał...Próbujemy zrozumieć tego chłopinę, ale teraz to ja mu współczuję...:-Dżywota!

Gość ballaforma
tyle tylko ,ze pierścionek nie ma ise podobać jemu a ... jej :)

Gość polajna
piękny pierścionek! skąd wiesz, że kupił go na allegro?

To teraz panowie dla was nauka: nigdy, ale to przenigdy nie róbcie babom niespodzianek! Nie kupujcie nigdy nic sami! Bo to ma się nie wam podobać ,lecz im!!! I uwaga:zaraz sprawdzą na "ile je cenicie" w Internecie!:-D Weźcie sobie to do serca, w przeciwnym wypadku pakować manatki i wynocha!:-D

Gość szalejanka
bez obrazy ale ten pierscionek jest tandetny:( facet albo zupelnie nie ma gustu alebo poprostu chcial odwalic zareczyny. nawet fakt, ze nie chcialo mu sie pochodzic po salonach tylko wskoczyl szybciorem na allegro juz o czyms swiadczy. moze nalegalas na te oswiadczyny i on poprostu chcial to miec za soba?

wróciłam. jestem zaskoczona takim rozwojem topiku:) widzę, że więskzość osob jest po mojej stronie. cieszę się:) pierśionek zaręczynowy według mnie ma służyc na całe życie. byc dowodem miłości i wstepną deklaracją do przyszłegp życia. mówiłam już że on stwioerdził że na allegro nie kupuje rzeczy, bo tam są podróbki i owli zapłacić więcej w sklepie, na samochody nie skąpi. :o ale mi pierścionek na allegro już kupił i to za 399 zł:o no nie uważacie że to jest trochę nie fair? może i sie wysilił na zaręczyny. ale nad morze nie fundował wyjazdu. płacimy zawsze po połowie, pomimo że ja się uczę, moje zarobki nie przekraczają 1500 zł,ale zawsze kupowałm mu wartościowe prezenty. anrzeczony ma bogatych rodziców, mieszka ui neich więc praktycznie nic go nie obchodzi. pokazywałam przy jego rodzichach ten pierścionek jak chwalił się że mi się oświadczył. nic nie powiedzieli. miałam wrażenie że było im wstyd. mi też było wstyd. bo uwierzcie, że on zawsze wyda więcej na koszulę, buty, radio do samochodu czy jakieś felgi niż na pierścionek dla kobiety z którą spędzi życie:o

Gość ballaforma
ale ma jakieś zalety , prawda ?:D

sama jesgtes cykliczna prowokacja:o co mam zrobic zebys uwierzyla? wstawic zdjecie tyłka z piersicoenkiem. ?:o to że były takie tematy świadczy tylko o skąpstwie mężczyzn:o

Nie chcę Cię dolowac, ale moja babcia zawsze mi mówiła: wnusiu, jak mężczyzna naprawdę kocha kobietę, to da jej wszystko i zrobi dla niej wszystko. Oj, miała rację:-)Ja dodam, jak ona jest tego warta!

Gość darnia z l
nie piszcie, ze faceci sa inni i ze dla nich pierscionek to tylko blyskotka. mam 2 braci, mnostwo kolegow i dla nich wszystkich zareczyny byly bardzo waznym przezyciem, kazdy sie stresowal, czy ddziewczyna bedzie lubila pierscionek, spedzali cale tygodnie i miesiace szukajac wlasciwego pierscionka, oszczedzali na wszystkim. nie wiem jaka menda musialby byc mezczyzna, zeby podejsc do pierscionka zareczynowego jako do blyskotki.

Gość swertyss
Coz zachowal sie nieladnie co nie zmienia faktu ze jestes pusta

Gość world of w
przypadkiem zobaczylem ten temat to sie szybko wypowiem. jestem teraz 6 miesiecy po slubie a dwa lata temu prosilem moja zone o reke. bylem wtedy zaraz po studiach, z dorywcza praca, bez zadnych oszdzednosci. i sprzedalem swojego IPoda, posprzedawalem gry ktore mialy dla mnie ogromna wartosc, nawet moja wlasna matka wiedzac jak wazne to dla mnie jest dala mi swoj pierscionek zebym go sprzedal i kupilem moje obecnej juz zonie najpiekniejszy pierscionek jaki znalazlem. dla nas pierscionek jest tak samo wazny jak dla Was, bo przeciez chodzi o to, zebyscie byly szczesliwe. mi zajelo dwa miesiace znalezienie pierscionka i uzbieranie na niego i choc wtedy nie mialem nic nie zaluje, ze go kupilem.

world of w, -> no widzisz. Ty zrobiles wszytsko, wydales kazde pieniadze by ten dzien byl wyjatkowy. moj nbarzeczony ma duzo pieniedzy ale nie wysislil sie z tym... na slub nie naciskalam. na zareczyny tym bardziej

Gość co to za różnica...
za 300 zł, czy za 5000... liczy się to, że CHCIAŁ dać Ci ten pierścionek, że chce spędzić z Tobą resztę życia... a Ty się przejmujesz że za mało kosztował...? Pogięło Cię autorko i chyba nie masz większych problemów bo sama je sobie wymyślasz...

no to skoro nie ma oznicy - czemu nie dał jej pierścinka za 5000 ? :) skoro nie ma róŻnicy ?:D