Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość kobiałka malin

Szukam ludzi kreatywnych

Polecane posty

Gość kobiałka malin

Słuchajcie, planuje przeremontować pokój, chciałabym żeby to było cos fajnego,młodzieżowego, kobiecego ale nie kiczowatego. Meble mam dokładnie takie jak na obrazku http://tnij.org/mpss, oczywiście inaczej rozstawione :D jak myślicie jaki kolor ścian by pasował żeby się z nimi nie kłócił? mogą być wszelkie wariacje, coś nietypowego :)

Gość akukaraczaakukaracza6666
brzydkie i sztampowe, do takich tylko beż by pasował...

Gość kobiałka malin
nie wydaje mi się :D na ten moment mam ciepłą pomarańczę i jest bardzo dobrze. Tylko że już mi się znudziło i trzeba odświezyć :D

A jaki masz pokój? Duży, mały, kwadratowy, wąski i długi, jasny czy raczej ciemny, wysoki czy niski? Czy pokój jest też sypialnią, bo jak tak to napisz jakie jest łóżko.

http://www.orange-tree.pl/ to jest zajebisty kreatywny sklep meblowy, nie jakiś szit z taśmowej produkcji

Gość kobiałka malin
pokój jest średni, jest jasny zawsze bo z dobrej strony mam okna, nie mam aż tak dużo mebli jak na obrazku bo by był zagracony, mam łóżko, ale to taka sofa. Można to zmienić bo łóżko też mam w planach zmieniać.

Gość Witamwitam!
O curva, moda! Moda wyszła z mody.....

Gość kobiałka malin
właśnie, mam w pokoju to co mi się podoba, moda jest kwestią czasu :)

Jak na podłodze masz panele, to może spróbuj urządzić pokój w dwóch kolorach. W sensie, ściany pod kolor mebli, tylko bardziej wyraziste, np. jakiś odcień pomarańczowego, jasnego brązu, orzecha. A do tego dodatki w jednym tylko kolorze, np. niebieskim. Kupujesz niebieskie łóżko, albo kapę na obecne, dywanik, zasłony, wszystko co się da. Albo zielone, czy jakiekolwiek inne. Nie ma co bawić się w mieszanie zbyt wielu kolorów, bo wyjdzie pstrokacizna. Ewentualnie możesz spróbowac pomalowac ściany na dwa kolory, np. dwie na jakiś zimny odcień, a dwie na ciepły. Z tymże dekorator wnętrz ze mnie żaden, ale sama bym tak zrobiła, gdyby chciało mi się teraz malować ściany:) A komentarze, że meble niemodne itp są poniżej jakiejkolwiek krytyki.

Gość kobiałka malin
Hahaha, nie wierzę, ale opisałaś praktycznie mój pokój w pewnej części, gdyż mam właśnie pomarańcz na ścianach, panele i niebieskie łóżko! :D

Gość kobiałka malin
myślałam nad takim jakimś bardzo kobiecym wystroju, ale nie mam pomysłu żeby to było coś nietypowego..

z takimi meblami raczej nietypowo nie bedzie

Gość ja bym pomalowała sciany
na intensywny czerwony , albo ciemna czerwień .Jedna ściana może byc ecru ( ta z łózkiem)Nad sofa tapeta czarno biała , duzo tego na necie jest wymiary do dopasowania.Jasne panele na podłogę. I dodatki do uznania , zieleń , pomarańcz , żółć co tam lubisz. http://www.fototapeta24.pl/?gclid=CO-OjdqokKoCFUkT3wodWSnhyQ

Gość kobiałka malin
właśnie bardziej byłabym skora na ten czerwień i wanilię :) tylko że w jednym pokoju już mamy czerwone ściany...więc jest problem.