Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość theres no fate

Niedoświadczony facet nie może mieć doświadczonej dziewczyny !!!

Polecane posty

Gość theres no fate

Wyobraźcie sobie na przykład taki związek. Facet lat 30 bez żadnego doświadczenia w związkach oraz seksualnego i dziewczyna lat np. 25 która jest doświadczona. Taki facet zawsze będzie miał poczucie niższości. Natomiast kobieta będzie traktować takiego faceta jak nieudacznika i fajtłapę. Myślę, że związki jak z powyższego przykładu nie mają sensu.

Gość jak facet ma poczucie
wlasnej wartosci to na pewno nie szkodzi. Co to za zasluga - doswiadczenie w tej dziedzinie ? Raczej na ogol wybór i splot okolicznoisci. ja jestem w takim zwiazku ( malzenskim!) i ok.

Gość życia,niech otwiera własny
Może i tak,takie osoby to są prawdopodobnie dwa różne światy.

Gość fhfhgfh
To cię kobieto zaskocze atrakcyjność faceta zależy od jego wartości i jeśli brak doświadczenia w żaden sposób nie wpływa na jego wartość on ma to gdzieś to te twoje rozważania możesz o du...e roztrzaskac

Gość nomans land
Zgadzam się z autorem w 100 %.

Gość utygghiuguii
ja wolę niedoświadczonych bo doświadczeni często traktują seks przedmiotowo i od takich uciekam gdzie pieprz rośnie :/

Gość ty utygghiuguii
to musisz mieć doświadczenie ...

Na stale nie chcialbym doswiadczonej za nic w swiecie. Chyba ze na jeden raz.

Gość dokladnie, kobieta by
takim gardzila

Gość typoy problem
niedorobionego gimgówna emocjonalnego. Znaczy przeciętnego prawiczka z damskiego forume

Gość do fhfhgfh
30 letni prawiczek nie jest kims do konca normalnym

Gość i dlatego oni mają problemy
rodem z ośrodka dla upośledzonych umysłowo :classic_cool: Co ja mówię, nawet upośledzenie w tym wieku już mieli dziewczyny

Ale co jest w tym zlego ze prawik nie chce doswiadczonej dziewczyny?

Gość następny umysłowy dzieciak
pod 30 :D

Ssij.. Albo nie bo mi jakas france sprzedasz. Nie chcesz normalnie dyskutowac to wypierrdalaj.

Gość doswiadczone kobiety
pasuja do babiarzy a nie do prawiczkow

Ale nie ma generalnie czegos takiego jak doswiadczona kobieta. Niezaleznie od tego ilu ja doopczylo to i tak lezy jak kloda i w sumie nic nie robi. Kobiety albo sa uzywane albo nie. Niektore sa mniej zuzyte, inne rozjechane jak zaby. Doswiadczony moze byc tylko facet bo od niego wszystko zalezy.

Gość Kątem męskiego oka
Facet nie powinien być mniej doświadczony seksualnie od swojej ukochanej

Gość facet nie powinien być
ciotą i mameją a wszystkie te prawiczki co tutaj jęczą to modelowe cioty. Dlatego nie będą miały nigdy żadnej dziewczyny bo takiego to nawet desperatka nie zechce.

Nawet prostytutka nie jest doswiadczona tylko zuzyta, wypalona, rozruchana i tak dalej. Od faceta zalezy czy chce miec uzywana dziewczyne.

Gość Kątem męskiego oka
Niektórzy są prawiczkami nie z własnej winy. Mogli mieć np. nasilony trądzik w młodości i stać się przez to pośmiewiskiem

Gość nie pierdol i zachowuj się
jak facet. Ten trądzik to tylko wymówka. Przejdź się po mieście a zobaczysz facetów z trądzikiem z dziewczynami. Ale ty wolisz jojczeć jak bez jajeczna baba

Gość Kątem męskiego oka
Ale czy te kobiety to jakieś super seks bomby? Bo dla mało której kobiety facet z trądzikiem = adonis. A atrakcyjne kobiety mają wybór i pryszczatym facetom śmieją się w twarz

Gość Kątem męskiego oka
Poza tym po co prawiczkowi dziewczyna, która miała 10 partnerów? Z tej mąki chleba nie będzie, albo ona go będzie mieć za ciotę albo on ją w końcu zwyzywa od kurew i szmat i zostawi

Raczej to drugie. Ludzie zapominacie o tym co znaczy slowo ,,ciota" ciota to pedal. A, my prawiki ciotami nie jestesmy. Ja kiedys mialem okazje, z ktorej nie skorzystalem bo dziewczyna mnie nie pociagala. Ot co.

Gość W88
Facet prawiczek (taki, który nie miał z nikim żadnych intymnych kontaktów), to prawdziwy skarb, o ile wynika to z jego wyboru i wyznawanych, niedzisiejszych wartości. Facet prawiczek, który jest nim tylko dlatego, że podczas okazji z "pierwszą lepszą" nie miał gumki albo miał problem natury biologiczno-funkcjonalnej to już inna sprawa- w takim przypadkach ma się czego wstydzić i być podmiotem społecznego ataku. Tylko że wstydzić się nie swoich problemów wynikłych z sytuacji, a swojego stylu bycia- nastawienia na sex i kierowania się główką zamiast głową. Chętnie poznam pierwszego z 2 opisywanych typów. KONTAKT: woman88@o2.pl NIE SZUKAM SEXU I NIE DAJĘ SEXU! Jeśli JESTES POSZUKIWANĄ OSOBĄ ZDRADŹ, Z JAKICH WARTOŚCI WYNIKA TO KIM JESTEŚ + JAKI MASZ ODCIEŃ BLONDU. NIE ODPOWIADAM NA MEJLE BEZ TYCH 2 RZECZY. JESLI NIE JESTES POSZUKIWANĄ OSOBĄ - TRACISZ SWÓJ CZAS (NIE MAM PROBLEMÓW Z WERYFIKACJĄ AUTENTYCZNOŚCI TRESCI).

Gość gość
Ale wy pieprzycie. Dla kobiety nie ma znaczenia ile babek przezucil konkretny facet, dla niej ma znaczenie czy po niej przezuci jeszcze jakas czego ona nie chce bo kazda kobieta chce byc ostatni kobieta mezczyzny. To my zwracamy uwage na to jaka kobieta ma przeszlosc je interesuje to czy facet ma przyszlosc, przeszlosc je nie interesuje. Pochwalic sie ile mieliscie kobiet to mozecie przed kumplami, bo kobietom to wisi!