Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość totami

od roku szukam lepszej pierdolonej pracy i ni chuja widu na lepszą

Polecane posty

Gość totami

muszę tkwić w syfie i to mnie pogrąża kto jeszcze tak ma ??? nie pytam bezrobotnych tylko tych co pracują

Gość aj em tak mam
też

Gość totami
w tesco na rybnym:(

Gość totami
w piepszonym spożywczaku chcę się wreszcie wyrwać z tego szamba

Gość totami
a jak myślisz najniższe a trzeba zapierdalać nawet po godzinach i płacić za stare rzeczy czy wędlinę i mięso i do tego mobbing ze strony kierownictwa syf totalny

Gość totami
1200 na rekę i trochę ryb jak nie pójdą, żygam rybami

Gość totami
to już chyba w tym tesco na rybnym miałabym lepiej

Gość totami
1200 to chyba z premią, której nie dostaję, bo kierowniczka zapierdoliła dla siebie

Gość jak się nie ma
kwalifikacji/zawodu to robi się w pracy dla niewykwalifikowanych za grosze :(

Gość patrycja ja ja jejeje
z takim wychowaniem to praca w sam raz dla Ciebie, lepszej nie oczekuj, bo za wysokie progi

Gość totami
tak wiem inteligencja się wypowiedziała nawet nie wiesz jakie mam wykształcenie a się wypowiadasz teraz ludzie po studiach zapierdalają za grosze a to moja sprawa jak się wypowiadam nikt mi nie zabroni mówić co myślę

Gość byłęmwidziałem
i to jest właśnie polska pełno smutnych i rozżalonych ludzi, pracujących za grosze aby przeżyć na zachodzie miałbyś te 1200 euro minimum lepszy socjal, a po roku pracy napewno podwyżke. Nikt by z ciebie nie szydził, ludzie co siedzą na kasie na zachodzie są mili i uśmiechnięci bo stać ich na godne życie na samochód, jedzenie...dziękujemy ci rządzie i kochana Polsko...

Gość lop
to wyjezdzajcie, co tu robicie?

Gość totami
to prawda tylko po znajomości można pracować w dobrej i dobrze płatnej pracy do której przychodzi się z satysfakcją a nie z przymusu więc nie pierniczcie że jak się nie ma kwalifikacji to się ma marną pracę znam, ludzi bez matury, którzy pracują w urzędach

Gość totami
owszem są oferty pracy, ale co jedna to gorsza jednym słowem wyzysk człowieka przez człowieka

Gość byłęmwidziałem
dajcie spokój u nas średnia płaca jest niższa niż na zachodzie płaca MINIMALNA śmiech na sali.

Gość aj em tak mam
ło to już wole moja prace. kokosów nie ma, monotonna, czasem frustrująca ale nie zapierniczam nadgodzin a jak juz to mam platne 100%

Gość wykształcenie a zawód
czy umiejętności to różne rzeczy teraz pełno wykształconych nic nie potrafiących, czyli z wysoko gówniano wykształconych niedojd :D

Gość patrycja ja ja jejeje
"inteligencja się wypowiedziała", jak to piszesz, a sama pracujesz gdzie pracujesz dziołcho. Poza tym prawda, nie wiem jakie masz studia i czy w ogóle masz. Jeśli nie masz to nie narzekaj i ciesz się, że masz pracę, a jeśli masz i pracujesz w spożywczym to Twoja zaradność życiowa pozostawia dużo do życzenia. Może czas popracować nad charakterem?

Gość totami
jestem wykształcona i mam doświadczenie więc lepszą pracę powinno się łatwiej znaleźć a le nie ma konkretnych ofert szczególnie lepiej płatnych wszyscy nauczyli się że najlepiej zapłacić najniższe wynagrodzenie bo zawsze frajer się znajdzie niestety

Gość aj em tak mam
tutaj normalnie nie pogadasz. tu siedzą sami prezesi, dyrektorzy, kierownicy, zaradni, samodzielni z napchanymi kasą kabzami ;)