Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość totami

od roku szukam lepszej pierdolonej pracy i ni chuja widu na lepszą

Polecane posty

Gość totami
patrycja moja zaradność ma małe plecy jak sądzę twoja ma większe

Gość totami
to prawda tutaj siedzi elita więc szarak nie pogada, bo go zgnoją tylko pewnie nie jeden z was na tym forum chciałby mieć choć taka podłą pracę jak ja

Gość patrycja ja ja jejeje
aj em tak mam >> gratuluję, że po znajomości dostałaś pracę. Może teraz, jeśli Twój wujek jest prezesem, to pomożesz też koleżance?

Gość a ja myślę, że....
tak inteligencja siedzi na kafe :D

Gość aj em tak mam
jesteś jakaś tępa. nie wiem do czego miał sie odnieść ten tekst. nizina spoleczna bedzie sie wywyzszać, bo jest anonimowa.. pewnie sama zapierdzielasz na taśmie bo jestes zajebiscie zaradna :D

Gość nie sami prezesi itd
a ploretariat też :) ja na swoją pracę nie narzekań, lubię ją. Dobrze zarabiam jak na Polskę, mam dobre warunki pracy. Jeśli chcę to wszędzie przyjmą mnie z otwartymi rękami i to ja będę targować się, a pleców nie mam. Mnie nie zastąpi 10 niewykwalifikowanych osób bo same nie dadzą rady a do pilnowania i dowodzenia nimi trzeba dwóch. Ja wychodzę taniej i lepiej :)

Gość a ja myślę, że....
tak Patrycja jest tak zaradna jak reszta bezrobotnych w tym kraju wariatka nich pomoże reszcie narodu w znalezieniu pracy skoro tak łatwo ją znaleźć, bo pracy dla każdego wystarczy

Gość totami
uchyl rąbka tajemnicy co to za praca ?

sama pisałaś, że tu sami dyrektorzy i kierownicy siedzą, więc sama musiałaś się wysoko wybić, ach, pod samo niebo :D Ładnie to nazywać autorkę "niziną społeczną" małpo, bo chce pracować gdzieś wyżej niż w spożywczym? (sama tak mówisz o ludziach, którzy chcą się wybić, niestety uderzyłaś tym w autorkę). Powiedz gdzie Ty zapier***asz, a gdzie byś chciała, zaraz zobaczymy jakie są Twoje marzenia, a jakie rzeczywiste realia

Gość aj em tak mam
osoba o tak małym móżdżku jak twój nie wie co to jest ironia :o i nie pisałam tego do autorki tylko do ciebie, ach jak ciężko trybisz tak proste rzeczy :D

Gość totami
siedzę na kafe, bo mam akurat czas wolny co nie oznacza że niczego lepszego nie szukam owszem, ma poskładane papiery w różnych firmach i czekam na odzew a do podobnej pracy jaka mam już nie chcę startować

nie widzisz tej różnicy, że Twoje słowa niestety uderzyły też w autorkę? Chciało się dopiec jednej osobie, ale się nie udało?

Gość beznadziejna11111111
znam ten bol, sama pracuje w markecie na stoisku rybnym. nie moge znalezc innej pracy, popadam w depresje, rzygam ta robota......

Gość aj em tak mam
po czym to stwierdzasz? ty bez kitu masz coś nie tak z główką :o

kiedys pracowalem w hurtowni alkoholi na magazynie - miodzio:-) trzy lata degustacji - miodzio:-) ale kiedys trzeba bylo zaczac zarabiac itp no i jakies tam studia skonczylem...od tego czasu pracodawce zmienialem bodajze czterokrotnie ( w 3 lata chyba ). Zmienilem miejsce zamieszkania o jakies 300 km - nie zaluje:-)

aj em tak mam - wyczuwam, że jesteś bardzo cyniczną i ironiczną osobą, i lubisz robić z ludzi matołów, sprowadzając ich gdzieś bardzo niziutko. Dlaczego myślisz, że każdy się wywyższa? Masz jakieś kompleksy? Nikt tu nie napisał, że jest dyrektorem banku, albo prezesem firmy, a masz nas i tak za nizinę społeczną. Chyba sama masz coś z głową nie tak.

Gość aj em tak mam
nie mam wszystkich, mam ciebie. cofnij sie na pierwszą strone i zobacz. sama pokazalas, że wyżej srasz niż dupe masz. w dodatku masz problem ze zrozumieniem tekstu czytanego. a autorka odnosząc sie do mej ironii tylko przytaknęła więc.. na tym konczę temat

Gość totami
fakt jest taki, że dobrych ofert pracy jest bardzo mało a nawet do byle jakiej pracy pracodawcy mają za wysokie wymagania nieadekwatne do warunków i płacy np: umowa zlecenie lub o dzieło, najniższe wynagrodzenie, czy praca ponad normę a w zamian chcą niewolnika

Twoja ironia była nie na miejscu, pisząc, że tu są sami prezesi, dyrektorzy i kierownicy, naśmiewasz się z nas - mnie, autorki i innych, bo dobrze wiesz, że nie jesteśmy prezesami, albo dyrektorami, lubisz pogrążać ludzi, którzy piastują niższe stanowiska niż naczelne? Wygląda to tak, jakbyś się naśmiewała z klasy robotniczej. I nie bądź podwójnie ironiczna, bo potem nagle piszesz, że chcesz zmienić pracę na lepszą, (bo gardzisz to, którą masz), i kto tu (cytuję Twoje słowa) "wyżej s*a.." ? Sama chciałabyś się wybić, a inni to żeby lepiej cicho siedzieli, tam gdzie siedzą. Cynizm.

Gość aj em tak mam
ja pierdole, zobacz nawet autorka miała do ciebie jakieś ale więc skoncz pieperzyć bo sie tylko pogrążasz :o nie gardze nikim i żadną pracą. napisalas jej żeby zastanowila sie nad swoim charakterem, sama powinnas sie nad nim zastanowic,i nie obracaj teraz kota ogonem.

Gość ab7cccccccc
a ja myślę, że pracodawcy szukają tak naprawdę frajerów co dadzą sobą pomiatać a nie solidnych pracowników

Gość nie sami prezesi itd.
z mojego punktu wygląda to tak z ofertami to fakt, pracodawcy napierdalają ofertami podobnie jak wy zgłoszeniami. trzeba umieć czytać między wierszami i wiedzieć jak i gdzie szukać. ja jak szukam pracy to co najmniej 90% ogłoszeń z mej branży odrzucam po dojściu do 1/3 treści, (np brak nr telefonu a tylko adres listelowy gdzie wysłać cv, też źle wygląda podana płaca-typu ileś tam tys a w praktyce wychodzi na 2 m-ce ) selekcja wstępna. Dopiero resztę czytam i z niej część interesuje mnie. Na te dzwonię i rozmawiam konkretnie ale niezobowiązująco, podaję swoje umiejętności i doświadczenie, kontakt z byłymi pracodawcami by mogli zasięgnąć opini oraz pytam się o szczegóły oferty. Jeśli mnie interesuje to informuję o tym, że na razie szukam i umawiam się na kontakt. Jak mnie sprawdzać będą to famę puszczają u byłych i mam więcej sprawdzonych ofert plus poszerza się krąg gdzie o mnie słyszeli oraz rośnie konkurencja ;) Ja przynoszę duże zyski i cenię swoją pracę! :)

aj em tak mam > to Ty pogrążasz siebie, bo pogrążasz innych. Dlaczego nazywasz ludzi "niziną społeczną" ?! Dobrze wiesz, że tu nie siedzą milionerzy, i wiesz to bardzo dobrze! Mimo to, pastwisz się niesamowicie nad takimi ludźmi. Większość z nas nie ma mercedesa, albo pięknej willi, ale to nie powód, żeby gardzić takimi osobami. Napisałaś, że nie gardzisz nikim, a sama powiedziałaś, że (cytuję Twoje słowa do mnie) - "pewnie sama zapierdzielasz na taśmie". Wybacz, ale nie wszyscy urodzili się w rodzinie arystokratycznej, (wielka Pani się znalazła) ponadto Twoje słowa mnie zabolały!! Poza tym Twoje słownictwo pozostawia wiele do życzenia.

Gość zostaw gdzieś tam gdzie
niezagląda zawiązaną, szczelnie i ściśle foliową jednorazówkę z kawałkiem masła ("prawdziwego" ze śmietany, sprawdź) jeśli się da tak by słońce lizneło. niech skiśnie. straszny, przesiąkający wszystko smród!

Gość hahahah a ta dalej
i dalej nie wie o co chodzi :D:D:D sama sie najpierw wywyzszałaś co zuwazyla sama autorka i moja ironia odnosiła sie własnie do twojej wypowiedzi. ale jestes tak tepa, że setny raz nie zamierzam tego tłumaczyć :D

Gość a wy zamiast rozmawiać
to moja jest najmojsza! tylko walka na literki :O

Gość lolalalo
Trzeba bylo sie urodzic Paris Hilton.

Gość lolalalo
Na pismie to rozlana kawa pod lawe, bezmyslnosc i cisnienie. A in person to 'dzien dobry, dziekuje, OHHHHH przepraszam!!, sliczna jestes!!!' Nie daje wam to do myslenia??

Gość twoja maleńka
Do tematu: Jedyna rada jest taka żeby poznać język obcy zdobyć kwalifikacje kurs lub zawód w Polsce, i uciekać za granice z konkretnym fachem w ręku.