Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

mamuska_kwiatuszka

wlanie zrobilam sobie hydrolift, rany jakie tortury!!!

Polecane posty

Ja też miałam zabieg hydroliftu robiony kiedyś w Krakowie .Był to restylane lidocaine 1 ml i był robiony igłą ,a nie kaniulą.Zabieg był wykonywany tylko wzdłuż żuchwy .Efekt jak się zapewne domyślacie był żaden.Dopiero na forum przeczytałam jak wygląda hydrolift i wtedy postanowiłam pojechać do Wrocławia do pani dr Lelonkiewicz. mamuska_kwiatuszka -trzymam kciuki za udane dostrzyknięcia :)

Gość iknahe
Może to zależy od szczęścia,jak któremu lekarzowi się uda zrobic ten zabieg.Ja zdecydowanie odradzam panią dr.Lelonkiewicz. Efekt był dopóki byłam opuchnieta.

no więc moja lekarka powiedziała tak: że efekt taki od razu widoczny mają osoby o cienkiej skórze, natomiast osoby o grubej skórze tak jak ja muszą trochę poczekać na efekty, ktore będą powoli następować bo kolagen zacznie pracować i się tworzyć nowy itd, ja ogólnie już widzę poprawę, na pewno wygładziła mi się linia żuchwy, i juz chomiki mi lekko zniknęły, ponoć będzie jeszcze lepiej, także juz zaczynam być zadowolona, ps do inhane: powiedziłam o Twoim przypadku tej lekarce sptałam co o tym sądzi, ona na to, ze to alergia, nie na kwas hialurynowy bo na to nie ma, ale na składniki dodatkowe preparatu, co zdarza się bardzo rzadko, ale wtedy właśnie tworzą się te grudy. Wracając do efektu, trzeba zwracać też uwagę jaki preparat nam lekarz podaje tzn jakiego używa do hydroliftu, bo jest mniej lub bardziej gęsty tzn o wyższym stężeniu preparatu lub niższym, oczywiście ten o wyższym, gęstszy jest lepszy, czasami też droższy,

Gość iknahe
Ja miałam podaną prawdopodobnie volumę. Nie jestem alergikiem i miałam już wstrzykiwany kwas,więc to mało prawdopodobne,ale lekarz musi coś wymyślic na usprawiedliwienie.