Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

onaaa*

Ile kosztowały Wasze pierścionki zaręczynowe .. ?

Polecane posty

Gość takkkkkkkkk
to była niespodzianka zamknęłam oczy i byłam pewna że dostane kolczyki a tu .... moj mężuś zafundował mi takie cacko

Gość krups
a mnie zastanawia inna sprawa i chyba takiego tematu na forum jeszcze nie było, więc poruszam temat do przemyślenia facet się nakombinował i oszczędzał albo zbierał puszki aluminiowe i butelki aby dla kochanej kobiety pierścionek zaręczynowy kupić , w końcu kupił i podarował kobiecie , oświadczył się na kolanach ale kobieta parsknęła śmiechem , założyła pierścionek na palec i poszła na dyskotrzaski , lubi poszaleć ale facet liczył , że kobieta zrozumie i zechce , generalnie to nie przyjęła zaręczyn, wyśmiała faceta ale jeżeli nie chce zaręczyn to pierścionek powinna oddać ale kobieta ten pierścionek potraktowała jako prezent i bez żadnego stresu wystawia taki pierścionek na Allegro , nawet nie macie pojęcia ile już takich okazji kupiłem na Allegro od kobiet dosłownie za grosze , okazje z prawdziwymi diamentami :)

Gość Fleetek
Brzydula, dziekuje. Mi tez sie bardzo podoba

Gość housewife000555
U mnie była totalna niespodzianka i z pierścionkiem i z zaręczynami. Nie chiał powiedziec ile kosztował ale jesteśmy już po ślubie i przez przypadek znalazłam ubezpieczenie pierścionka i brylantów. Kosztował 1700 zł

Gość sdklng
Dziewczyny nie konkurujcie ze soba bo to jest glupota. Wazne jest od kogo pierscionek dostalas i vasze zycie jak vam sie ulozya nie ile kosztuje pierscionek. Nie bede sie chvalic ile moj kosztoval bo to nie ma sensu.

Gość sfwaefafwgafa
a co wy ceny porównujecie? Kilka lat temu zloto było o połowe tańsze, to co 4 lata temu kosztowało tysiac teraz kosztuje 2 tysiace....

prinzesska28 - popieram :)- przecież cena pierścionka nie jest tak ważna

Gość bjhbjh
zazdroszczę takim kobietą, spalilabym sie ze wstydu gdybym cos takiego napisala:O

Hej ale smieszny temat mi to sie odrazu kojarzy z jakaś prowokacja... A baby z natury sa takie że zaraz jedna drugiej zarzuca:d Dla mnie osobiście nie mialo to znaczenia najpierw jak zawsze oglodalam pierścionki to staram sie zmieścic w granicach 800zl. Kiedy zaczełam wrecz jeczec swojemu narzeczonemu o zareczynach itd...dal mi do zrozumienia ze to nie teraz... I nagle ku zaskoczeniu oświadzyl mi sie. Nie miało dla mnie znaczenia ile kosztował ważne aby byl z bialego złota i z bialym oczkiem:D Cene oczywiście poznałam bo oprocz pierścionka dostalam jeszcze jego parametry( a i tam była cena) i karte klienta w Kruku. Moj kosztował jak dla mnie wystarczajaco sporo za wiecej juz bym nie chciała. Dokładnie to 1100zł. Jest piekny delikatny skromny i moze by sie nie rożnił od tańszych( ja bym napewno nie poznała). Jednak przyznam ze zduma nosze te osiem karatów:). I tak jest jednak najwazniejsze ze noszę go z milością a to juz nie ma zadnej ceny!!!!

Gość no a ja nie wiem
ile kosztował i nie obchodzi mnie to:) bo dla mnie jest najpiękniejszy bo od ukochanej osoby:)