Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

misiaczekxxx86

Jak rzucić palenie

Polecane posty

Od 3 lat spotykam się z dziewczyną i nie akceptuje jej palenia. Po prostu mnie odrzuca od niej jak pali ni mam ochoty na nią patrzeć ni z nią być. Próbowałem różnych sposobów groziłem że odejdę, że dopóki nie rzuci palenia nie zaręczę się z nią, kupiłem jej książkę jak rzucić palenie, tabletki, plastry, e-papierosa, jej tata umarł na raka płuc i nic nie skutkuje .. ona ma 23 lata i powiedziała, że nie rzuci nie jest małym dzieckiem i nie będzie się z tym kryła i jej to pasuje.. Co mam robić zostawić Ją czy zaakceptować a może macie sposób, żeby rzuciła . Dzięki z odpowiedzi

Prawda jest taka, że jeśli ona sama nie zechce rzucić palenia to choćbyś nie wiem co jej kupił, nie wiem czym zagroził etc. to tego nie zrobi.

mnie pomogło odzwyczajać się od alkoholu moge pic ale mnie nie ciągnie do piwa a pisze ze pomaga też od palenia Kudzu pobudza wydzielanie serotoniny i dopaminy w mózgu. Niedobór dopaminy powoduje depresję i chorobę Parkinsona. Przedłużone i zwiększone wydzialanie serotoniny daje stan poprawy samopoczucia i efekt zadowolenia, brak strachu i lęku, przypływ odwagi. Dzięki temu alkoholik, aby wywołać u siebie ten objaw nie musi sięgać po alkohol. Warto tu dodać, że amfetamina również uwalnia dopaminę i serotoninę i blokuje ich wychwyt zwrotny. Można więc kudzu wykorzystać do leczenia uzależnienia od amfetaminy. http://www.kudzu.pl/materialy/prof_niedworok.html

Gość gość
kudzu root skutecznie można palić i tak sie rzuci

Gość gość
mi i mojemu mezowi pomogly tabletki tabax sa na recepte i kosztuja okolo 40zl cala kuracja dla 1 osoby ale my we dwoje nie moglismy zuzyc tych 100 tabletek ja palilam jakie 8 lat ale tak na maxa nalogowo a moj maz z 10lat tez bardzo duzo i 20 stycznia mija 3lata odkąd nie palimy spróbujcie warto