Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość .MojaHistoria23.

Dzis dowiedziałam sie, ze jestem w ciąży!

Polecane posty

Gość .MojaHistoria23.
Oj baaardzo sie boje:-(

Trzeba być dobrej myśli :) Pamiętaj, że w Polsce zawsze jak zobaczysz chociaz troche krwi to pedzisz do lekarza i dostaniesz na podtrzymanie progesteron. W wielu, wielu przypadkach to on pomaga. Tu w UK tego nie uznaja wiec jak poronisz to poronisz i nic Ci nie pomogą.. WIęc trzeba być dobrej myślo :) Przedewszystkim się nie denerwuj ! Idz wyspać ;)

Gość zzaagguubbiioonnaa22
Przepraszam, że wczoraj tak nagle zniknełam, ale przez burze internet mi padł. .MojaHistoria23. Najważniejsze, że kończysz studia, z obroną pójdzie łatwo, no chyba, że masz jakiś trudny kierunek to wtedy ewentualnie się trochę przesunie. Moja siostra broniła się jak była jeszcze w ciąży, ale i tak się udało. Gorzej jest jak się jest w środku studiów dziennych.

Gość .MojaHistoria23.
No a ja wczoraj mialam rozowo brazowe plamienia i wszystkie moje objawy ciazowe ustaly. Od piatku nie czuje nic... Co jest? GRATULACJE!!!! :-*

Gość .MojaHistoria23.
Pani Tasmanowa juz myslalam ze zapomnialas zeby napisac :-P Czulas uginajace sie nogi kiedy stalas nad tym testem i wyszly dwie krechy?:-) haha.

Gość anetta @
Gratuluje Wam ciazy :) Fajnie, ze sie cieszycie. Dziewczyny moze wy mi doradzicie ? Biorę Yasmin od kilku lat i nagle zaczęłam plamic w połowie opakowania czy powinnam brać pozostałe pigułki czy przerwać? Dodam jeszcze, ze jakiś tydzień temu zapomniałam 1 pigułki później jeden dzień wzięłam i znów zapomniałam 2 po tym incydencie brałam regularnie cały tydzień i od wczoraj zaczęłam plamic. Co robić? czy to moze byc ciaza?

rece mi sie trzesły jakbym cały miesiacym piła. Uspokoiłam sie dopiero po godzinie.Narzeczony jeszcze niewie.Jutro ma imieniny to bedzie miał dopiero niespodzianke

Gość Smutnaaaaa!!!
anetta @ wszystko mozliwe. Zrob test!!!

Gość .MojaHistoria23.
To wrecz mu test:-) haha. Ja ledwo wyszlam z lazienki taka bylam przestraszona i slaba:-P

Gość anetta @
Mam już 2, mam nadzieje, ze nie :O

Gość anetta @
miala byc inna minka ale nie wyszlo :(

Moja historia tak jak Ci pisałam przy jakim kolwiek planieniu leci sie do lekarza!! ŻADNE plamienie w ciazy nie wrozy dobrze!!!

Gość .MojaHistoria23.
Anetko! Zrob test,niczego sie nie boj. A ja jak boje sie reakcji rodzicow.... Jak cholera!!! Oszaleje... Ja juz nie czuje ciazy:-(

Gość .MojaHistoria23.
jutro mam wizyte...

nom ale jakos trzeba bedzie to przeżyć.Ja od dwoch dni nie mogę wytrzymac.,jest mi tak nie dobrze ,że szok.Jak czuję jedzenie to mnie mdli....maskara

Gość .MojaHistoria23.
Mialam identycznie plus nagle uderzenia goraca... A boli Cie brzuch? Mnie bolal czasem tak ze nie moglam wytrzymac.

Gość .MojaHistoria23.
A ja mialam taki dziwny bol jakby hmm macicy:-( I nie czuje nic juz od piatku...

Gość .MojaHistoria23.
A masz rodzicow z "zelaznymi" zasadami??

Wiesz ja teraz nie mam najlepszej sytuacji.Ślub mamy za 10miesięcy.Za 3tygdnie temu zrezygnowałam z pracy.Dlatego boję się ich reakcji.Czy ja wiem czy z żelaznymi zasadami.Wiedzą ,że w życiu róznie sie układa,ale nie wiem .Nie potrafie akurat w tej sytuacji przewidziec ich reakcji....Zawsze myslałam,że takie sytuacje nie dotyczą mnie.a tu masz babo placek.

Gość ingaaaaa123
.MojaHistoria23. W którym jestes tygodniu? bralas normalnie tabletki jak dlugo? zastanawia mnie to jak sie zorientowalas ze jestes w ciazy, skoro bralas tabsy...

Gość .MojaHistoria23.
Zaszlam w ciaze mimo wziecia tabletki "po" ESCAPELLE... Obliczylam ze jest to 5 tydzien (od ostatniej miesciaczki).

Gość .MojaHistoria23.
Ja tez nie mam super sytuacji... Studia, obrona pracy inz itd. Nie pracuje:-( Moj facet ma prace... Powiem Ci ze nigdy chyba nie ma idealnego okresu na dziecko! Zawsze cos wypadnie, a to praca nie dobra, a to mieszkanie nie takie itd.

Może i tak ,ale wiem że będzie krzyku co nie miara,że jak my to dalej widzimy ja bez pracy itp,itd.Sama mam milion obaw ,ale cóż teraz to już nie ma co gdybac .Stało się.Jutro zobaczę reakcję narzeczonego.A pózniej lecimy na dywanik do rodziców.ehhhh

Gość .MojaHistoria23.
Wiem, ze masz obawy, ja rowniez je mam... ech... Ja nie czuje sie tak do konca gotowa... Zawiodla mnie tabletka "po", ktora miala dac pewnosc 84%. Ja znalazlam sie w tych 16%...

No trudno ,nie ma co plakać nad rozlanym mlekiem;) może nie będzie tak zle jak przypuszczamy:)OBY:D dobra uciekajmy już spac ,bo pozna godzina a mnie wykonczą zaraz te mdłosci.A swoją drogą nie wiedziałam ,że tak szybko te objawy się nasilają. Jutro zajżę wieczorem i zdam relację z reakcji narzeczonego.Pewnie będzie myślał ,że sobie jaja robie;D

Gość .MojaHistoria23.
Ok, bede czekac z niecierpliwoscia na raport z reakcji tatusia:-) PA!

Gość gość
Każdy ma inne objawy i dolegliwości w ciąży :) Ja np nie wymiotywałam nie bolało mnie bardzo ale poszło mi wszystko na zęby Gratulacje :)