Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość .MojaHistoria23.

Dzis dowiedziałam sie, ze jestem w ciąży!

Polecane posty

hej dziewczynki.Więc dałam narzeczonemu małe pudełeczko z kokardką:) Otworzył i się pyta co to??:D ja oczywiście ,że test.Już nic więcej nie musiałam mówic ,bo myslałam ,że mnie udusi tymi uściskami,tak strasznie się cieszył.A i z tego wszystkiego nawet łezka mu się uroniła:)

Gość .MojaHistoria23.
Ojj jakie to romantyczne... Wczoraj bylam u lakarza, pani stwierdzila ze jest za wczesnie na to aby zobaczyla moja ciaze... bu!!!

Gość karolina_co_ma_czerwone_korale
Mam nadzieję, że niedługo dołączę do Waszego topiku, gdyż staramy się z mężem o dzidzie, i przyda się wsparcie bardziej doświadczonych przyszłych mam :) Też mam 23 lata, rocznik 88 :D

Gość .MojaHistoria23.
Karolinko chetnie przyjmiemy Cie do naszego klubu:-D A ktory to tydzien od zaplodnienia, Pani Tasmanowa?

Gość .MojaHistoria23.
A ja mam dzis "wisielczy" humorek... Bu. Nic mi sie nie chce. Nie mam nadziei na lepsza przyszlosc...

Gość gosiu srosiu
23 lata i drugie dziecko - no super szybko sie uwijasz :)

Gość gosiu srosiu

Gość gosiu srosiu

Gość gosiu srosiu
23 lata i drugie dziecko - no swietnie :):)

Gość .MojaHistoria23.
Ojj a Ty sie ciagle czepiasz:-) haha. Jesli chodzi o mnie to jest to moja pierwsza ciaza:-) A Ty ile masz lat? Bo to ze masz swietna prace, swietne (wysokie) zarobki to juz wiem:-P i ze jestes na zwolnieniu i ze Ci sie nudzi to tez wiem...

Gość gosiu srosiu
Kochana masz ułańską fantazję :) Napisałam, że dostaje dobre pieniadze a jakbyś nie wiedziała, pewne rzeczy są względne, tak tzn. dla jednego dobre zarobki to 800zł , dla innego 2000zł a jeszcze inny powie, że dobre pieniadze są od 5000zł :) Zrozumiałaś? :):) Tak reszta się zgadza :p

Gość .MojaHistoria23.
Pytalam ile masz lat:-) No rozumiem:-P Skoro się tym chwalilas to pewnie jestes zadowolona i sa to dla Ciebie dobre zarobki... haha:-)

Gość gosiu srosiu
Tak dla mnie to są bardzo dobre zarobki. Nie chwaliłam się tylko pisałam. Mam 29 lat "za chwilę" 30 :):):):)

Gość .MojaHistoria23.
W ktorym jestes miesiacu/tygodniu? To Twoja pierwsza ciąża?

Gość gosiu srosiu
38tc, pierwsza ciąża. "za chwilę" poród:) i patrz ile już o mnie wiesz :)

Gość .MojaHistoria23.
No wlasnie, a wszystko zaczelo sie tak nieprzyjemnie:-) ech to juz na "ostatnich nogach" jestes... Jeju zebym dotrwala... A moge wiedziec jak duzo przybylo Ci kg? Szczerze mowiac boje sie tego troche... A chlopiec czy dziewczynka?

Gość gosiu srosiu
Czekamy na Synka :) imienia nie zdradzam celowo, bo jest mało spotykane i ... no :):) Jestem też pod nickiem czarnym także wiesz, dobrze jest zostać nie rozszyfrowanym :P:P:) Co do kilogramów, to się nic nie bój. Ja przytyłam 8kg. Pierwsze trzy miesiace to żyganko i brak apetytu, potem też mało jadłam, rzecz jasna odstawiony alkohol, szitowe jedzenie (chipsy, czekoladki, ogólnie słodycze, fast food) też zrobiły swoje a teraz jem własciwie albo inaczej pochłaniam owoce i tak dotrwałam do teraz. Chociaż zzauważyłam, że w stresie przed zbliżającym się porodem, mogłabym ciagle coś jeść :) ale teraz mogę zaraz pewnie przy karmieniu Małego bede miała masę ograniczeń i waga spadnie :):)

Gość .MojaHistoria23.
Ja jestem na samym poczatku ciazy, wiec mam mnostwo obaw i watpliwosci. Ciaza nie byla planowana, wiec tym bardziej. Tak widocznie musialo byc. Ja narazie nie mam mdllosci, bola mnie jedynie piersi (są takie jakies twarde:-P)... Nie bede jadla jedzenia typu fast food, slodyczy, chipsow itp. Alkoholu nie lubie, wiec napewno nie bede za nim tesknic:-D A jeszcze niedawno bylam na diecie i schudlam 6kg, no coz... :-P

Gość do autorkiiiiiiiiiiiii
ja tez rok temu dowiedzialam sie o ciąży w ten dzisiejszy dzień :) teraz mam przy sobie wspaniała kruszynke!! i nic nie jest w stanie wyrazic szczescia jak sie patrzy na to male cudo :).

Gość .MojaHistoria23.
Do osoby powyzej ------ baaaardzo mnie to cieszy:-)

Gość vbm
trzeba byc kretynem wiedząc ze na kilka miesięcy ma sie slub i sie nie zabezpieczac...miesiac po porodzie wesele :O

Gość .MojaHistoria23.
vbm i co z tego? termin mozna przelozyc:-)

Gość .MojaHistoria23.
termin slubu oczywiscie:-)

Gość termin w kosciele tak
ale te wszystkie sale i orkiesty moze byc problem z przelozeniem, ciezko to zgrac a co dopiero przelozyc,no i zaliczki odpadaja. ja tez sie balam ze zaciaze pred slubem i w suknie sie nie zmieszcze ;)wiec uwazalismy, zaszlam 2 tygodnie po slubie

Gość .MojaHistoria23.
up

hej moja historia23 gratulacje... tak siebie czytam wasze wpisy i mysle a wpisze sie... chos nie naleze do mlodych mam... bardzo chcialabym nia byc ale brak mi odwagi. mam juz studia skonczone i meza od roku... ale prace nie na stale.. i w sumie przez to wciaz czekamy... czasem serce mi peka bo tak juz chcialabym byc mama... ale martwie sie o przyszlosc... chcemy zaczac sie starac jak dostane umowe na stale.. choc juz byl okres czasu gdy jakos mialam wszytsko w nosie i 3 cykle sie staralismy.. niestety nic z tego nie wyszlo... moze natura wie lepiej..

Gość .MojaHistoria23.
Hej!! No wlasnie tak to w zyciu bywa, ze niestety zawsze cos wypada... a to studia a to praca. Ja mam akurat jeszcze pol roku studiow przed soba. Gdyby nie to, ze wpadlam to na dziecko napewno bym sie teraz nie zdecydowala. Jednak ciesze sie ze stalo sie tak jak sie stalo:-) Zaszlam w ciaze odrazu, kochalismy sie tylko jeden raz bez zabezpieczenia...

no widzisz tak mialo byc :) a my 3 miesiace co 2 dzien i nic... az mi dziwnie bylo ze sie nie udalo... ale widac nie dla nas teraz czas... choc szczerze czasem mysle ze zamiast tak racjonalnie do wszytskiego podchodzic to przydaloby nam sie po prostu wpasc..

Własnie wróciłam od lekarza .Podobno wszytsko ok.Dostałam skierowanie na badania.Pan doktor powiedział,że spacialnego odżywiania żadnego nie zaleca.Odżywiac sie jak do tej pory.Jesc to na co ma się ochotę.Ja nie mam na nic.Jest mi non stop niedobrze.Mam cały czas wrażenie ,że za moment bede wymiotowac.W nocy zbytnio spac nie mogę ,bo to samo uczucie.Drażnią mnie wszystkie zapachy.Nawet bluzka ,którą mam na sobie ,która pachnie płynem do płukania.Już nie mówię o popsikaniu się jakimiś perfumami.Ogólnie czuję się tragicznie. Spodziewany termin porodu to 21marzec...