Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość oszaleję :((

Plamienie zamiast okresu, co jest?

Polecane posty

Witam, mam pytanie takie malutkie. Czy bardzo skąpy okres może wystąpić gdy mój cykl wraca do normy? Po serii stresu miałam długie cykle i teraz zaczął się regulować :) Ciążę raczej wykluczam bo się zabezpieczam z chłopakiem i nic z prezerwatywą się nie stało :) Wiem że również przez hormony się tak może dziać, ale do ginekologa dopiero za jakiś czas pojadę.

up

nikt nie łaska odpowiedzieć? :(

Gość uAaahSaaa
może. JA przy tabletkach mialam osttanioo plamienie 3 miesiace, gin mowila ze normalne że po 3 mies powinno wszystko być ok. Wkurzyłam sie odstawiłam. Widocznie tabletki są nie dla mnie, bo praktycznie po każdych tak mam, no chyba że mają KOŃSKĄ dawkę hormonów :/

Gość natuska85
Może się tak zdarzyć bez żadnego większego powodu.

Ehh, ja się boję że coś mi jest... i że jak to hormony i dostanę tabletki to źle je znosić będę -.- Już wolałam mieć zwykły okres niż takie byle co :D

Gość natuska85
Nie wiem ja całe życie miałam komedie z okresem a jak się badałam to jakoś nic mi nie było. Cykle miałam nieregularne. Krwawienia co miesiąc inne, roznej długości, bolesne okrutnie. Dopiero teraz jak biorę tabletki anty to normalnie mogę funkcjonować.

Ja zawsze umieram podczas okresu a teraz nic... niby dobrze... ale okres skapy. Ja robiłam badania USG, cytologię w maju i nic nie było... wszystko super... a tu takie coś się dzieje... może też będę musiała tabletki brać... bo już nie mam siły (cykle od listopada do czerwca miałam ponad 40 dni)... ale przynajmniej okresy były normalne.

Gość natuska85
A teraz ile cykl trwał. Może okres po prostu jest skąpy teraz po cykl był krótszy?

Teraz trwał 35 dni...

Gość dsadsa
no ja mam to samo!!! ostatnio kochalam sie w kwietniu chlopak mnie zostawil. pierwsze 2 okresy mialam skape a teraz tylko plamienie czysta krwia i tylko 1 dzien!!! nie wiem moze w ciazy jestem. nigdy tak nie mialam od czego moze tak sie zrobic?

Gość dsadsa
a okres zawsze mam regularny co do dnia teraz tez ale trudno to nazwac okresem. troche sie boje ze to moze jakas choroba:(

Ja nie mam w regularnego, dopiero teraz dostałam w miarę terminowo :( i co okres to bardziej skąpy... juz ostatnio narzekałam że mam zbyt skąpy ale ten to przechodzi wszelkie granice :( W ciaży nie jestem raczej bo się zabezpieczam i wytrysk nawet nie występuje we mnie... więc nie bardzo było czym mnie zapłodnić... Ja się obawiam że to hormony, albo jakaś inna choroba... i chyba poczekam miesiąc, zobaczę następną miesiączkę i do ginekologa...

Gość dsadsa
:(

Ehh... nikt nic nie wie ;(

Gość ale czemu
od ustalania przyczyn jest ginekolog a nie forum. Idź do lekarza to się dowiesz co ci jest.

Bo do lekarza mogę iść dopiero za 2 miesiace...

Gość ile juz????????????
tu nie ma wrózek:O

Gość ale czemu
dlaczego za 2 miesiące? Bo nie rozumiem. Widać lubisz się dręczyć.

Ponieważ byłam juz u lekarza i innym problemem i miałam czekać 4 mc aż sie unormuje albo nie... bo mialam duzo stresu i było jak bylo..