Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Arianna244

Dom nad rozlewiskiem. Dom w samotności, ale radości

Polecane posty

Gość Arianna244

Samotność, to taka wielka trwoga Ogarnia mnie, przeraża mnie. ....................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................... Chcę uciec zapomnieć, stać się niewidzialną cząstką tego świata, obojętną dla większości ludzi. Chcę żyć, ale chcę spokoju.

Gość Arianna244
A teraz idę postawic klocka 🖐️