Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość I try again

Czy ta sukienka pasuje na przyjęcie weselne?

Polecane posty

Gość Wilhelmmina
pewnie, jest wyrąbista!

Gość jak masz figure jak ta
modelka i nie chcesz jej podrekslic albo jestes w poczatkowej ciazy to KUPUJ!

Gość wykynyky
Moim zdaniem to nie, no chyba że jesteś Panną Młoda.

super zeby nie było za mdlo niebieskie szpilki i kolczyki albo zielone (oliwkowe) jesli jestes odwazna mogą byc tez czerwone

Gość vdfVSWSDVBs
dla panny mlodej tak (ale nie jako slubna suknia tylko na weselu zeby sie przebrac) a dla goscia absolutnie nie

Gość jako gość to nie
bo przecież jest biała, a biały jest zarezerowany dla pani młodej i nikogo więcej. gdyby była żółta, zielona, niebieska... byłaby ok.

dla panny młodej??? no zlitujcie się! nawet jako przebranie - to bez sensu bo po co się przebierać??? Jedyny dzień w życiu gdzie można poparadować w białej sukni... Mi się podoba ta sukienka bardzo. Jak napisał ktoś wyżej założyłabym do niej buty i coś na ręką (bo na szyję w tym przypadku nie psuje) w jakimś wyrazistym kolorze typu seledyn turkus czerwień.

Gość jako gość to nie
dlaczego ta pani na zdjęciu ma zakrytą twarz jak jakiś przestępca?

Gość vdfVSWSDVBs
po to sie przebierac ze a) zeby nie zniszczyc sukni slubnej b) slubne sa niewygodne z reguly bo maja treny, usztywnienia, i bog wie jaki olow wszyty w dol i kola c) zebys sie pytala 🖐️

macie racje - o tym ze jest biała nie pomyślałam - fakt w białym na wesele nie wypada. Jakby do mnie ktoś w białej sukience przyszedł to bym pobiła :P ;)

Gość wykynyky
kolor biały, ekri itp, z reguły są zarezerwowane dla Panny młodej, więc byłaby niezręczna sytuacja której raczej byś ni chciała? Tak mi się wydaje.

Gość fajna fajna jest
dla panny mlodej fajna , dla goscia innych kolor , ale ogolnie ladna

Gość I try again...
To nie jest biały kolor, tylko kremowy. Dziwi mnie trochę wasze konserwatywne podejście. Bo dlaczego niby gość nie miałby iść na przyjęcie w jasnej kreacji? Śmieszne. Ja byłam na weselu, na którym Panna Młoda miała długą żółtą suknie i były co najmniej trzy inne osoby w żółtych kreacjach i nikogo to nie raziło :classic_cool:

Gość Wilhelmmina
Idz kobieto w tej sukience, bo naprawde jest cudna i nie zwracaj uwagi!

Ale to kolor kremowy, nie biały :) myślę, że na wesele sie nadaje, aczkolwiek ja bym takiej nie założyła.. jakąś dziwna forme ma ta sukienka.

vdfVSWSDVBs ---> 1) bo się zniszczy - no tak, przecież ma nam starczyć na całe życie żeby mieć w czym w Boże Ciało na procesją chodzić :o 2) bo niewygodnie - no jak się ktoś wystroi w bezę jak lalka obwiesi jakimiś duperelami to mu niewygodnie, po co kupować sobie sukienke za grube pieniądze żeby występić w niej na ślubie, męczyć się bo niewygodna, a potem sie przebrać?? Nie rozumiem... 3) tak - ja lubię pytać :)