Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gośśśśściarka

Czy naprawdę jestem aż tak obleśnie chuda ?

Polecane posty

Gość gośśśśściarka
ja nawet byłabym wstanie zaakceptować to jak wyglądam ale przez ludzi i ich durne komentarze nie mogę ;/ nawet jak wchodzę do tramwaju to od razu widzę spojrzenia tych ludzi kiedyś nawet jakaś babcia na cały tramwaj " zaraz to to się złamie w pół" nie wytrzymałam i ją zjebałam ;/

Gość boze! dramat
jestes niemal tak chuda jak rubik. na modelkę moze pojdz?

Gość kalina86523158
to dlaczego nie skorzystasz z mojej rady? Tylko ciągle się żalisz? Jeśli aż tak ci źle i nie możesz tego znieść to mówiłam- zwiększ masę: siłownia, picie białka. Nie umięśnisz się aż tak, że będziesz grubo wyglądać, ale na pewno zdrowiej i przede wszystkim opal się trochę.

lepiej byc za chudym niz za grubym.ja waze ok 50 kilo i lubie jak mnie facet bez problemu na rekach nosi.a i tak tylko jeden z bylych temu podolal.nie ma juz kto mnie nosic:(

Gość opal sie troche, moze nie chce
sie narazac na UVA I UVB :O

Gość boze! dramat
akurat uważam, że ludzie nie mają prawa obrażać i wytykać wyglądu zarówno grubasom i tym za chudym. ja np jestem tlusta a tez mi byloby przykro gdyby ktos komentowal ja nie komentuje na glos, ale zerkan na takie dziełczyny megaaaaaachude ;) sprobuj sie zaakceptowac, masz figurę idealną dla modelki. ubieraj się modnie i pierdol innych ;) a starym babciom nigdy nie dogodzisz, jak za chuda to jak trzcina a jak za gruba to od razu okrąglutka, albo pączuszek. bądz sobą ;) w sumie ci nieco zazdroszcze tej chudosci, chyba lepiej byc nieco za chuda niz duzo za gruba- przynajmniej w dzisiejszych czasach ;) pzdr

Nikt nie ma prawa Cię krytykować tylko dlatego, ze ma taką ochotę Nad otyłymi się wszyscy użalają, a dogadywanie Tobie sprawia dokładnie taką samą przykrość Mnóstwo lasek wiele by dało by mieć taką figurę jak Ty i większość komentarzy wynika z zazdrości. Niby się troszczą o Ciebie a tak naprawdę o zawiść chodzi. Niestety, tak to wygląda

Gość gośśśśściarka
nie mogę się opalać no jedynie na czerwono bo jestem taka trochę rudawa i mam bladą skórę. nie chcę chodzić na siłownię bo jeszcze schudnę znając życie ;/

Gość kalina86523158
" może nie chce narażać ciała na promienie UVA i UVB " To niech przestanie jęczeć...

Gość gośśśśściarka
przecież ja nie jęczę dlatego ,ze jestem blada bo nawet mi sie to podoba ,ze mam taką mleczną skórę jakoś wygląd pieczonego kurczaka mnie nie jara.

Gość kalina86523158
to musisz ustalić z trenerem jaki trening dla Ciebie byłby odpowiedni, żebyś nie schudła tylko nabrała masy. Widać, że nie zależy ci aż tak bardzo na tym żeby się zmienić, więc nie wiem po co takie narzekanie? Może chciałaś się pochwalić? dowartościować?

Gość Makinen
Ales kurwa such ja pier dole nie wychodz na waiter wieszaku jebany

Gość kalina86523158
nie, ale narzekasz na to że wyglądasz jak trup, a ja ci powiedziałam dlaczego możesz tak wyglądać. Osoby opalone po prostu wyglądają zdrowo, a takie blade to właśnie jak trup

Gość gośśśśściarka
myślisz ,ze mam kasę na trenera i siłownię ? chciałbym nabrać trochę tłuszczu a nie mięśni bo nie obraź się dla mnie dziewczyna z sześciopakiem na brzuchu nie wygląda fajnie.

z ta zawiscia to tak: mi kolezanka mowila ze jestem za chuda ale... moje wymiary:163 cm.waga 49-51 wymiary88-61-88 miseczka 70D stopa 39 mojej kolezanki wymiary:174cm.waga 56 wymiarow nie znam miseczka 70A gira 41 i ona krytykowala moj wyglad!!!odpyskowalam jej ze wygladam bardziej kobieco,ladniejsza figure itd.odpowiedziala ze tak wygladam o wiele ladniej.. ale niezdrowo...:O

Gość Makinen
Przeleciec CIe to w huju wiecej odlamkow z Kosciusko niz w szkielecie ruby osci

Gość stanowczo za chuda
królewnie nie dogodzisz nic jej nie pasuje a niech się męczy z tą swoją marną chodością brrr, snikersa kcesz?

Gość gośśśśściarka
stanowczo za chuda Makinen mam nadzieje ,ze zdechniecie wyrzygując własne wnętrzności 🖐️

Gość stanowczo za chuda
prostaczka!!!

Gość Makinen
Ale za to ma dluga szyje I bardzo glebokie gardlo hehe

Gość stanowczo za chuda
ech a wydawało by się ze kulturalna drabina mówi a tu taka szuja radź sobie sama żyrafo

Gość gośśśśściarka
a ten twój tekst ze snikersem to niby nie był szczy prostactwa ?

Gość kalina86523158
nie miałam na myśli tego żebyś sobie od razu zrobiła sześciopak, bo o to wcale nie jest tak łatwo, ale mięśnie na brzuchu mogłyby ci się delikatnie zarysować. Ja musiałam ćwiczyć aż 3 miesiące żebym zobaczyła delikatnie zarysowane mięśnie na brzuchu. Ty jesteś chuda więc pewnie wystarczyłby ci miesiąc, więc to nie są jakieś wielkie koszty, a mogłabyś przytyć nawet 5 kg, jakbyś jeszcze piła białko to jakieś 170 - 180 zł miesięcznie, ale jak już ktoś powiedział - królewnie nie dogodzisz;) Narzekaj sobie dalej, no chyba że już zdążyłaś sie dowartościować pochlebnymi komentarzami.

Gość gośśśśściarka
no tak bez twojej pomocy na pewno sobie nie poradzę 🖐️

Gość stanowczo za chuda
to była odpowiedź na rady tylu osób które olałaś i nic ci się nie podobało tyle mam do powiedzenia szkoda mojego czasu.....i reszty towarzystwa też

Gość Makinen
Przeciez ta zyrafa bawi sie z nami a my z nia hehe- chapniesz dzide ???

Gość kalina86523158
oo nie, nie spodziewałam się tu takiego tekstu po tobie;| miałam jeszcze nadzieję że to podszyw, ale z tego co widzę jednak nie. Nie zasługujesz na żadne rady, jak ktoś już powiedział - męcz się ze swoim marnym wyglądem, bo za to chamsko właśnie na to zasługujesz

Gość stanowczo za chuda
i tak sobie nie poradzisz :) czy z pomocą czy bez :)

Gość gośśśśściarka
może i teraz jak mam wakacje mogłabym chodzić na siłownie ale od października nie ma szans studiuję w innym mieście na ciężkim kierunki i jestem na utrzymaniu rodziców nie mam czasu na pracę.