Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gośśśśściarka

Czy naprawdę jestem aż tak obleśnie chuda ?

Polecane posty

Gość stanowczo za chuda
ubrania wory żeby ukryć chudziznę wcale nie zazdroszę też chuda jestem ale nie taaaaaak aż na zdjęcie nie miło patrzeć :(

Bzdura!!! wcale nie jestes za chuda....jestes taka filigranowa, bardzo delikatnej budowy.....nie wwidac ani jednego zebra ! ani jednej kosci!!I to powinno kazdemu wystarczyc....moja corka jest tez taka, a zajada....5 razy dziennie!!! no a tak ogolnie to dlaczego reagujesz tak na niektore wpisy?? bo nie bardzo rozumie....

Gość gośśśśściarka
na jakie wpisy ? o co chodzi ?

ojej :o jak na moje oko to podchodzi pod wychudzenie. Ale nie zaraz obleśne, wiele facetów lubi takie bardzo chude :P

Gość wygladasz ochydnie
:O

Gość obiektywna prawda takaaa
skoro jests zdrowa to ok, nie musisz sie przejmowac, innymi wazne zebys sie sama czula dobrze w swoim ciele.

Gość gośśśśściarka
wygladasz ochydnie słownik języka polskiego też jest pewnie dla ciebie "oChydny" i go nie tykasz,prawda ?

Bez przesady, bardzo szczupła tak, ale nie chuda, a tym bardziej nie obleśnie. Żadne żebra Ci nie wystają itp., taka Twoja uroda i już, nie ma się czym przejmować :) 🖐️

Gość hej samosia123 czy jakoś tam
nie chciałabym karmić twojej córki :( wpierdziela jak chłop i nie wygląda jak kobieta :(

Gość gośśśśściarka
nienawidzę tego jak wyglądam ;/ przez to kiszę sie w spodiach w lato i od 5 lat nie byłam na plaży...

Widzę-spójrz na ręce, na nadgarstki. Nie rozumiem jak można stwierdzić, że autorka ma normalną budowę ciała. Jeżeli ktoś tak uważa to według mnie ma wypoczony wzorzec zdrowej ludzkiej anatomii. I tyle. I tak jestem gruba. Tak zazdroszczę i w ogóle co sobie tam wymyślicie. Ale mówiąc, że ona wygląda normalnie gadacie takie same głupoty jak byście powiedzieli, że ja wyglądam normalnie. A teraz idę robić mężowi loda. 🖐️

Gość Co wy piep..
Nie widac moze i kosci, bo w takiej pozie szkoda, zeby bylo widac, niech sie schyli moze? przeciez widac, ze dziewczyne sredni wiatr moze zwiac.....:O paskudnie to wyglada jak na moje oko. Sama jestem chuda, i mam 2 kg niedowagi, ale nie 15kg jak pewnie jest u autorki:O Wyglada jak dzieko z Somalii......:(

Gość gośśśśściarka
wyglądam masakrycznie i przez to w lato kiszę się w spodniach a na plaży nie byłam od 5 lat ;/

Gość Co wy piepr
przeciez widac, ze dziewczyne sredni wiatr moze zwiac.....:O paskudnie to wyglada jak na moje oko. Sama jestem chuda, i mam 2 kg niedowagi, ale nie 15kg jak pewnie jest u autorki:O Wyglada jak dzieko z Somalii......:(

Gość gośśśśściarka
możecie sobie kurwa darować taki durne porównania ? naprawdę nie musicie mi dokładać 🖐️

Gość widac jakbys byla wychudzonaa
:(

Gość stanowczo za chuda
też bym na plaże nie wyszła jakbym tak wyglądała , kurde te udziki chude :( i ta przestrzeń między nimi :( jak jesz to nie wiem co poradzić :(

Gość Co wy piepr
przepraszam to moje zdanie, moze przesadzone... tak samo jak ty jestes przesadnie chuda, ale nie przejmuj sie, znam taka kolezanke ktora byla bardzo podobnej do Ciebie postury i jakos udalo jej sie przytyc, teraz jest laska pierwsza klasa

gośśśśściarka A obojczyki Ci bardzo widać? U mnie to tragedia.. ponoć trochę zależy od budowy, ale sporo też właśnie od bycia chudym... ja w swoich wodę mogę przenosić :D

Gość stanowczo za chuda
nie czytałam wcześnie tarczycę badałaś?

Gość Co wy piepr
Autorko a powiedz moze dokladnie co dzisiaj zjadlas przez caly dzien ???? skoro mamy uwierzyc ze normalnei jesz, bo to sie wydaje niewiarygodne:( ale pewnie tak sie zdarza, moze hormony? tak samo jak u niektorych grubasow, niby nic nie jedza , np 1 posilek ai tak nie chudna. a moze powinnas do diety jakies cwiczenia silowe dodac? moze jakies odzywki.. witaminy

Gość gośśśśściarka
tak z obojczykami jest masakra szczególnie jak się tak "obejmę" rękoma ; tak samo z kośćmi biodrowymi bo jak leżę na plecach to mi się brzuch "zapada" i te kości tak wystają jak dwie wieże :P

Gość Co wy piepr
duzo jest takich facetow tzn takich chudzielcow ktorzy po silowni ( powiazanej z odpowiednia dieta) nabrali meskich ksztaltow..... i maja teraz zajebista budowe, tak wiec jak sie chce to mozna przytyc!

Hehe no to ja mam tak samo ;) No to nic, zostaje nam chodzić na spacery z kłodą w ręku - tak mi tato zawsze kazał :classic_cool:- żeby nas wiatr nie zdmuchnął ;)

Gość stanowczo za chuda
chodzę do klubu fitness i tam wiele chudzielców chodzi chyba po to żeby masy nabrać białka się nawpychają i jadą z koksem ...nie wiem czy to działa akurat ..ja jestem z tych co nie mają nadwagi ale celulitu chcą się pozbyć >>>

widze ze niektorzy nie wiedza co to jest anoreksja dziewczyna nie mzoe miec anoreksji bo widac po jej wpisach na forum ze sie nie odchudza a anoreksja to nie choroba ciala tylko psychiczna ktorej konsekwencje widac na ciele przy obsesyjnym odchudzzaniu sie jestes szczupla i ciesz sie bo niesty z wiekiem z mtabolizmem coraz gorezj no chyba ze przez wage masz problemy z miesiaczkowaniem , kobiety ejzeli nie maja odpowiedniej ilosci tkanki tluszczowej przestaja miesiaczkowac a raczej wszytkie tak maja , taka natura. Dlatego jezeli masz jakies problemy z okresem to wynika z twojej wagi, a jezeli ejstes zdrowa niz sie nie dzieje to nic nie musisz ze soba roic , predzej czy pozniej i tak dostaniesz okraglejszych ksztaltow tak juz jest:)